stres Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 (editat) Adik tu esti urata si cu multa forta fizica. Ne fac placere asemenea impresii din partea ta, barem nu mai trebuie sa ne dam noi cu presupusul. Ne pare rau dak s-a dat vreun pedofil la tine, cu sigurantza a fugit urland. Cam asa facem si noi cand te vedem. Asteptam sa te vedem la concursuri de haltere, culturism si alte de astea, sa-ti pui in valoare fizicul tau de invidiat de bufnitza cracanata. Pentru informatia ta,nu prea am forta fizica.Si ai enumerat unul din motivele pentru care ma simt jignita daca mi se zice ca-s baiet(oasa):ca majoritatea sunt fricosi Nu mi-ai zis care era admiratorul. Editat Decembrie 5, 2006 de stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAD_BIKER Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 N-ati vrea sa incetati discutiile astea de 2 bani?!. Daca tot vreti sa va "intepati" unul pe altul de ce nu o faceti pe mess?! Iar daca vreti sa va faceti o intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 N-ati vrea sa incetati discutiile astea de 2 bani?!. Daca tot vreti sa va "intepati" unul pe altul de ce nu o faceti pe mess?! Iar daca vreti sa va faceti o intalnire 1.pe mess n-are nici un farmec 2.eu as prefera sa fac pace,dar e mai greu de mentinut aia,din moment ce-i sare tandara asa repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskat Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Moama ce m-am distrat citind ultimele 10 posturi Nazi....lasa ma fata in pace ca o pui pe ganduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 N-ati vrea sa incetati discutiile astea de 2 bani?!. Daca tot vreti sa va "intepati" unul pe altul de ce nu o faceti pe mess?! Iar daca vreti sa va faceti o intalnire N-ai vrea sa ne intanlim sa mergem la o porceala ??? K nu prea mai am coechipieri, s-au desumflat de la amenzi. Si ce ai tu cu noi??? Aici e rubrica "Alte discutii Bacau". Se discuta orice . 1.pe mess n-are nici un farmec 2.eu as prefera sa fac pace,dar e mai greu de mentinut aia,din moment ce-i sare tandara asa repede Dak ai disparea din peisaj poate s-ar discuta si lucruri serioase, dar asa dak tot faci uz de inteligenta ta de hranitoare cu jir asta este . Moama ce m-am distrat citind ultimele 10 posturi Nazi....lasa ma fata in pace ca o pui pe ganduri Cu ce o pun pe ganduri??? Nu cumva tu erai intanlirea ei??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Moama ce m-am distrat citind ultimele 10 posturi Nazi....lasa ma fata in pace ca o pui pe ganduri Merci ca-mi iei apararea,dar si eu ma distrez cand citesc unele posturi.Nu m-am prins:cu ce sa ma puna pe ganduri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 (editat) vai frate.... sa mor eu.... o sa va dea astia un premiu pt cele mai cretine posturi... "sa moara mama lu' frackfurt" si... pt stres... dak te consideri mai inteligenta decat nazi, nu ii mai raspunde... dar nea.. cel mai destept cedeaza.. eu il inteleg pe nazi, se amuza si face misto de tine...dar tu ce vrei sa demonstrezi? Editat Decembrie 5, 2006 de bMaNiAc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 (editat) vai frate.... sa mor eu.... o sa va dea astia un premiu pt cele mai cretine posturi... "sa moara mama lu' frackfurt" si... pt stres... dak te consideri mai inteligenta decat nazi, nu ii mai raspunde... dar nea.. cel mai destept cedeaza.. eu il inteleg pe nazi, se amuza si face misto de tine...dar tu ce vrei sa demonstrezi? Vreau sa-i demonstrez cat e de prost.Radu e campion in a pune intrebari jenante si intentionez sa-l dezobisnuiesc sa-mi tot puna dandu-i de lucru(adica sa tot stearga posturi).Iar Alex ma ajuta,chit ca nu stie Editat Decembrie 5, 2006 de stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 sa inteleg ca aici e vb despre o disputa intre tine si radu, si il folosesti pe alex...sau ce?? defapt... nu tre sa inteleg pt k e totul fara inteles... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskat Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Cu ce o pun pe ganduri??? cu atractia catre alte sexe fata de cel opus Nu cumva tu erai intanlirea ei??? That was funny Merci ca-mi iei apararea,dar si eu ma distrez cand citesc unele posturi.Nu m-am prins:cu ce sa ma puna pe ganduri? Nici n-ai cum sa te prinzi NU-ti iau nici o aparare...doar am postat ca nu m-am putut abtine pS: Tare bine te prinde nick-ul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Vreau sa-i demonstrez cat e de prost.Radu e campion in a pune intrebari jenante si intentionez sa-l dezobisnuiesc sa-mi tot puna dandu-i de lucru(adica sa tot stearga posturi).Iar Alex ma ajuta,chit ca nu stie Chiar k vreau sa-mi demonstrezi cat sunt de prost. Pe bune acuma. Eu n-am reusit, poate reusesti tu. Dak ai sti de ce e Radu campion la a pune intrebari jenante, l-ai intelege . Si Radu poate sa stea linistit si sa nu mai stearga posturi. Nu trebuie decat sa dea un mic ban sau un restricted access .Asa k las-o moale cu ajutorul. Si iarasi pun o intrebare jenanta : Ce numar porti la sutien??? Poate te ajuta si Roskat sa gasesti numarul . Cine stie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 mah...roskat e om serios... nu sta sa caute platfusuri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskat Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Poate te ajuta si Roskat sa gasesti numarul . Cine stie . Drace m-ai dat de gol mah...roskat e om serios... nu sta sa caute platfusuri ) am citit plasticuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 (editat) nazi... Imi mai frangi gatul cand ma intalnesti pe strada? Editat Decembrie 6, 2006 de klin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 (editat) Chiar k vreau sa-mi demonstrezi cat sunt de prost. Pe bune acuma. Eu n-am reusit, poate reusesti tu. Dak ai sti de ce e Radu campion la a pune intrebari jenante, l-ai intelege . Si Radu poate sa stea linistit si sa nu mai stearga posturi. Nu trebuie decat sa dea un mic ban sau un restricted access .Asa k las-o moale cu ajutorul. Si iarasi pun o intrebare jenanta : Ce numar porti la sutien??? Poate te ajuta si Roskat sa gasesti numarul . Cine stie . 1.daca ai fi destept,m-ai da la dracu' si n-ai mai comenta 2.te sfatuiesc sa nu speri sa te ajute roskat sa afli nr-ul meu de sutien.Nu de alta,dar atata ii trebuie sa ma ajute la asta mah...roskat e om serios... nu sta sa caute platfusuri ) Nush ce fel de om o fi Roskat.Nici macar nu stiu cum arata,deci n-am cum sa-l plac nazi... Imi mai frangi gatul cand ma intalnesti pe strada? daca nu-ti rupe gatul Alex,ti-l rup eu. Editat Decembrie 6, 2006 de stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 daca nu-ti rupe gatul Alex,ti-l rup eu. ti-am mai spus o data sa nu dai in mine ca sunt fragil si firav . Nu stii ca sunt si eu mic si ca ma doare ? De ce ma strangi in pumnul tau , bruta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskat Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 (editat) 1.daca ai fi destept,m-ai da la dracu' si n-ai mai comenta 2.te sfatuiesc sa nu speri sa te ajute roskat sa afli nr-ul meu de sutien.Nu de alta,dar atata ii trebuie sa ma ajute la asta Nush ce fel de om o fi Roskat.Nici macar nu stiu cum arata,deci n-am cum sa-l plac daca nu-ti rupe gatul Alex,ti-l rup eu. Stii jocul adevar sau provocare??? daca da, accepti o provocare? Te tine sa pui o poza cu tine aici? Daca ai tu tupeu, atunci ma risc si eu EDIT: Mi-a mai venit o idee Pui o poza cu tine la "sutienu" gol, si pun si eu una cu mine la "sutienu" gol Editat Decembrie 6, 2006 de Roskat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smoog Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 poza zilei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 poza zilei Ce tare e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Stii jocul adevar sau provocare??? daca da, accepti o provocare? Te tine sa pui o poza cu tine aici? Daca ai tu tupeu, atunci ma risc si eu EDIT: Mi-a mai venit o idee Pui o poza cu tine la "sutienu" gol, si pun si eu una cu mine la "sutienu" gol O poza cu mutra mea vezi la avatar.Una cu mine dezbracata n-ai sa vezi in veci si pururi,dar ai ocazia sa afli cat de bine ard suturi cu bocancii mei,daca mai faci propuneri din astea. PS:nu-mi plac baietii dezbracati ti-am mai spus o data sa nu dai in mine ca sunt fragil si firav . Nu stii ca sunt si eu mic si ca ma doare ? De ce ma strangi in pumnul tau , bruta ? Si tu esti o lasha,fetita firava si plina de fundite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskat Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 O poza cu mutra mea vezi la avatar.Una cu mine dezbracata n-ai sa vezi in veci si pururi,dar ai ocazia sa afli cat de bine ard suturi cu bocancii mei,daca mai faci propuneri din astea. PS:nu-mi plac baietii dezbracati Si tu esti o lasha,fetita firava si plina de fundite Ti-as zice eu ceva da' iau warn sau ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 (editat) Ti-as zice eu ceva da' iau warn sau ban Trimite un PM si s-ar putea sa-ti iei un sut in bilute sau nu,in functie de ce vrei sa zici Editat Decembrie 6, 2006 de stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskat Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Trimite un PM si s-ar putea sa-ti iei un sut in bilute sau nu,in functie de ce vrei sa zici Mister stres (ca nu pot sa zic miss ) nu dau pm-uri la ..... toata lumea hai ca o dam in diverse, si e post sorry nazi ca m-am bagat in discutia ta @stres: nu exista userul roskat pe tine de azi inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Persoanele care au chef de cearta sunt rugate sa nu ma aleaga pe mine drept persoana cu care sa se certe,ca intentionez sa va ignor.Vin sarbatorile si nu-mi place sa ma cert in perioada asta. pentru toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Ce tare e! ...si poate fi si mai tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate