mertan Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 la sectiunea bacau sau la generalitati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 la sectiunea bacau sau la generalitati? Nu e la sectiunea Bacau . Poftim linkul /index.php?...=44672&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 poate ca r fi fost totusi o idee buna sa fie si aici ceva de genu asta, nu de alta dar cand avem ceva de rezolvat cautam in rgiune la noi daca nu e cineva care sa ne poata ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 asta ziceam si eu...fiecare cu ce stie sa faca... si chestii de genu... sa ne ajutam intre noi.... parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 asta ziceam si eu...fiecare cu ce stie sa faca... si chestii de genu... sa ne ajutam intre noi.... parerea mea a fost facut deja aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 incep eu ca vad ca nuimeni nu se baga: Asadar: vanzari calculatoare, service calculatoare, instalari siteme de supraveghere profesionale, tel o741 96 40 70 (Radu) Ce numar de telefon ai....cred k esti singurul al carui numar incepe cu "o" si nu cu "0". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 Ce numar de telefon ai....cred k esti singurul al carui numar incepe cu "o" si nu cu "0". este zero mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 este zero mic Am incercat sa te trec in telefon, in caz k am nevoie de tine, dar nu pot sa te trec cu zero mic. O fi telefonul meu prea nashpa ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Am incercat sa te trec in telefon, in caz k am nevoie de tine, dar nu pot sa te trec cu zero mic. O fi telefonul meu prea nashpa ??? este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 este Ma vei mai suna ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 Ma vei mai suna ??? esti fierbinte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 esti fierbinte? Dak erai si tu vreun posesor de BMW, as fi fost fierbinte . Dar asa, ma lasi rece . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 Dak erai si tu vreun posesor de BMW, as fi fost fierbinte . Dar asa, ma lasi rece . Ma bucur ca si tie iti plac BMW-urile. .....:::BMW P0W3R:::..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Ma bucur ca si tie iti plac BMW-urile. .....:::BMW P0W3R:::..... vorbea despre motocicleta BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 (editat) vorbea despre motocicleta BMW Nu conteaza ca este masina sau motocicleta , conteaza ca e BMW. Editat Ianuarie 13, 2007 de RaDuCu_CostEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Dar masina de la semnatura de care e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Dar masina de la semnatura de care e? BMW.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 (editat) unde scrie?sau de unde stii? Editat Ianuarie 13, 2007 de stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 e bmw seria 3 model 2000~2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Bai,da' ce le stiti. Eu ma prind de care e fiindca scrie pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 e bmw seria 3 model 2000~2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Nu conteaza ca este masina sau motocicleta , conteaza ca e BMW. unii te-ar contrazice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 (editat) Nu conteaza ca este masina sau motocicleta , conteaza ca e BMW. ..nu vorbiti de surprizele de la "Turbo", nuuu...? P.S. pai si ce conteaza asa mult la un bmw? Kilele multe de gas care se duc repede din rezervor (cand o "arzi" lejer prin oras), banii multi dati pe piese de schimb scumpe sau aia si mai multi dati pe asigurari.... ori faptul ca poti sa-ti oftici dushmanii mancatiash sau sa-ti disperi in prima faza tovarasii "plimbandu-i" cu bemveu' de la 0 la 200 km/h in cateva sec. pe nush ce drumeag ca mai apoi sa va dispere familiile cautandu-va fereasca D-zeu, prin cine stie ce araturi (cazuri fericite)... oare asta sa fie...? Pace si aveti grija ce va doriti...! Editat Ianuarie 17, 2007 de Shamok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 ..nu vorbiti de surprizele de la "Turbo", nuuu...? P.S. pai si ce conteaza asa mult la un bmw? Kilele multe de gas care se duc repede din rezervor (cand o "arzi" lejer prin oras), banii multi dati pe piese de schimb scumpe sau aia si mai multi dati pe asigurari.... ori faptul ca poti sa-ti oftici dushmanii mancatiash sau sa-ti disperi in prima faza tovarasii "plimbandu-i" cu bemveu' de la 0 la 200 km/h in cateva sec. pe nush ce drumeag ca mai apoi sa va dispere familiile cautandu-va fereasca D-zeu, prin cine stie ce araturi (cazuri fericite)... oare asta sa fie...? Pace si aveti grija ce va doriti...! BMW... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 ..nu vorbiti de surprizele de la "Turbo", nuuu...? P.S. pai si ce conteaza asa mult la un bmw? Kilele multe de gas care se duc repede din rezervor (cand o "arzi" lejer prin oras), banii multi dati pe piese de schimb scumpe sau aia si mai multi dati pe asigurari.... ori faptul ca poti sa-ti oftici dushmanii mancatiash sau sa-ti disperi in prima faza tovarasii "plimbandu-i" cu bemveu' de la 0 la 200 km/h in cateva sec. pe nush ce drumeag ca mai apoi sa va dispere familiile cautandu-va fereasca D-zeu, prin cine stie ce araturi (cazuri fericite)... oare asta sa fie...? Pace si aveti grija ce va doriti...! Ii clar.Esti fan MERCEDES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate