Radu46 Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 deschid topicu asta sa mai aflu cine mai are hoby-uri ca mine. spre exemplu un alt hoby de al meu in afara de scutere motoare si masini ar mai fi masinile de jucarie cu telecomanda si bicicletele ( am o cursa si un montainbike, si planuiesc sa fac o investitie intr-un m.b profesional pt dawnhill). voi ce alte hoby-uri mai aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Fain topic pai sa vedem, ce hobby-uri mai am?? Pai, ar fi shopping-ul(daca poate fi considerat hobby :banana: ), mountain biking-ul imi place si mie(chiar imi fac putin tuning la bicla ). Pasiunea asta cu masinile cu telecomanda o are si un prieten, numai ca el dispune de fonduri mari si si-a luat un Ferarri cu telecomanda. Masinuta ai merge cu maxim 60 km/h. Merge mai tare ca sooterul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 My Ather Hoby, ce hobyuri mai au scuteristi Nu am nimic cu "hoby-urili" tale, dar macar nu te mai chinui sa scrii in engleza daca tot nu esti in stare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Noiembrie 16, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2006 (editat) Nu am nimic cu "hoby-urili" tale, dar macar nu te mai chinui sa scrii in engleza daca tot nu esti in stare graba asta "other, downhill si mountainbike" e bine asa ? multumit? nu stiam ca sunt la ora de engleza. cred ca din graba tu ai gresit si in romana dar in engleza. Fain topic pai sa vedem, ce hobby-uri mai am?? Pai, ar fi shopping-ul(daca poate fi considerat hobby :crack: ), mountain biking-ul imi place si mie(chiar imi fac putin tuning la bicla ). Pasiunea asta cu masinile cu telecomanda o are si un prieten, numai ca el dispune de fonduri mari si si-a luat un Ferarri cu telecomanda. Masinuta ai merge cu maxim 60 km/h. Merge mai tare ca sooterul meu baga niste poze cu ferarri-ul ala. Editat Noiembrie 16, 2006 de Radu46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Sectiune gresita pt topic, post scris cu engleza "dupa ureche" ... fii mai omule mai atent data viitoare ce faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 (editat) Alte hobi(tt)uri [sa fiu in spiritu topicului] ... bikle reising,dacia 1100....si cam atat.... Editat Noiembrie 16, 2006 de Supapa_Jr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Femeile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Femeile mie imi plac mai mult fetele sa zic ca imi plac jocurile pe comp ? nu ar arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Cu cat mai batrane cu atat mai bine! Femeile sunt ca vinul...cu atat mai vechi,cu atat mai bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 (editat) eu colectionez masini,....de 1an am inceput cu modele mai mari.... cam de la 12ani am inceput cu masinute la 10ron Editat Noiembrie 16, 2006 de lkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 acuma serios...pe langa femei singurul hobby e motorestismul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Cu cat mai batrane cu atat mai bine! Femeile sunt ca vinul...cu atat mai vechi,cu atat mai bune Cum se face ca suntem de aceeasi parere?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 deschid topicu asta sa mai aflu cine mai are hoby-uri ca mine. spre exemplu un alt hoby de al meu in afara de scutere motoare si masini ar mai fi masinile de jucarie cu telecomanda si bicicletele ( am o cursa si un montainbike, si planuiesc sa fac o investitie intr-un m.b profesional pt dawnhill). voi ce alte hoby-uri mai aveti? Hobby-ul meu e sa corectez greseli : other ; hobby ; mountain bike ; downhill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 (editat) Mai aduag cateva hobby-uri, printre care si gaming-ul. La inceput, nu eram ata de obsedat de jocuri, dar acum....well, situaita s-a schimbat drastic. Cred ca imi voi lua un PS2 de Craciun si cateva jocuri, cum ar fi: Gran Turismo 4, GTR2 si Fifa 2007. Alt hobby este filozofia. Bine, inca sunt la inceput... deocamdata citesc doar carti cu caracter introductiv. Si,inca un hobby este fotbalul. Joc la echipa din satul in care locuiesc. P.S. : Nu am cum sa pun o poza cu masina pentru ca prietenul ala e din Germania. Dar o sa-i cer o poza cand o sa vorbesc cu el pe messenger(ceea ce sper sa fie cat mai curand). Editat Noiembrie 16, 2006 de Andreas_Krastl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Noiembrie 17, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2006 super tare colectia ta. eu nu am decat vreo 6 masini de genu asta la scara mai mare de la burago plus vreo 3 motociclete de la maisto..si spre deosebire de ceilalti care au ca hobitturi femeile ale noastre raman in vitrina nu se duc cu mertanu vecinului pe varianta sa ii faca una mica :bounce : .avantaj noi ca ne sunt fidele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate