usercalin Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 (editat) Salut! Am urmatoarea problema: Mi-am instalat pe motocicleta(suzuki bandit 1200 din 2001) un sistem Scottoiler de uns lantul si de atunci merge ca naiba motorul. Turatia fluctueaza si la ralanti moare. Tin sa precizez ca inainte mergea brici. Cu cateva zile inainte l-am scos de la service unde printre altele mecanicul i-a sincronizat carburatoarele si a ajustat distantele de la supape. Furtunul pt vacum l-am atasat de al 3-lea carburator(numarat din spatele motocicletei de la stanga la dreapta) ca sa nu trebuiasca sa tai furtunul care da drumul la benzina de la al 4-lea carburator. Carburatorul avea deja instalat un furtunas doar ca era astupat cu un surub. Daca astup din nou furtunasul de la carburatorul 3 si leg sistemul de furtunasul de la carburatorul 4 care merge si la robinetul de benzina rezolv problema? In caz afirmativ, la ce folosesc atunci furtunasele alea? Sunt exact ca si cel care merge la robinetul de benzina doar. As putea sa astup furtunasul ca la inceput, sa vad daca rezolv problema dar mi-e sa nu il rup pt ca m-am chinuit destul de mult sa pun conectorul de la scottoiler. Editat Aprilie 27, 2013 de usercalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 nu cred ca-i nevoie sa-l deconectezi si astupi ca sa testezi. "sugruma"-l cu ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Nu cred ca problema e la ce carburator te legi ci cum te legi sunt 99% sigur ca iti trage aer fals pe undeava, mai ales ca bandit-ul are o treaba cu aerul, daca ii dai un pic mai mult o ia pe ulei rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
usercalin Postat Aprilie 28, 2013 Autor Share Postat Aprilie 28, 2013 Ciudata treaba... Merge ok. Ieri am facut vreo 180km si a mers rau. Azi pare sa mearga ok. Am mers vreo 30km si prin oras si prin afara si totul merge cum trebuie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 28, 2013 Admin Share Postat Aprilie 28, 2013 Sa nu fie de la benzina, baga-i si tu un aditiv.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Scottoiler e cunoscut în toată lumea că modifică maparea calculatorului de injecţie, dacă se întâmplă şi la carburaţie e de competenţa unui exorcist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate