frigider Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Nikoleta e varianta feminina a lu' Niko ? clonele sunt peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Asta cu datul la broasca nu o stiam! Omul cat traieste, invata ! deci am ras cu lacrimi ....tu esti normal omule? ciaun pe post de casca? ) ) du-te mr. frantzuz la inviere in orice sat si tureaza motorul cand canta popa ...sigur vei gasi colega de... Sunt cat se poate de anormal, doar sunt user motomobrism.ro, nu? Cand aud de limba franceza, ma gandesc cu drag la fosta mea profesoara din liceu,foaaaarte draguta de altfel. Nici eu nu prea invatam, dar nici ea nu ma ierta. Nu ma scotea din notele 3-4-5-6 maxim. Se organizau sedinte cu parintii si na, tatal meu prezent. Dupa o anumita perioada, relativ scurta din ce retin, batranu' Ice avea numai 9 si 10. Ma punea sa citesc si sa traduc o fraza, gata, nota 10!(altii faceau pregatire si tot nu pupau 9si10). Am zis...ce plm, ce dracu am facut ?! Imediat la terminarea si absolvirea liceului, sa aflu ca tatal meu ii dadea in broasca, in toate pozitiile. Credeti ca m-am dat batut la randul meu? Nope, never ! Ce e aia "dvs", "domnisoara profesoara" ?! Direct nr de telefon si voules vous coucher avec moir ce soir. Asadar, francez, ce zici, dau la tine numar de telefon si adresa? In caz ca o ai mica, ma chemi si iti bag parenteral 0,5 mg epinefrina, o sa-i dai in broasca pana cand oracaie ! Ps: Nu, nu am cum sa fiu serios, mai ales cand ne fac live o natie de cersetori sau tigani. Am prieteni in Franta,mi-ai povestit mai multe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 esti tare man....desi eu tind sa cred ca francezul (initiatorul topicului) e defapt o clona bullshit ....trebuia deschis in sectiunea "sa mai si radem" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Nikoleta e varianta feminina a lu' Niko ? Nikoleta s-a prezentat aici: /index.php?/topic/224891-motociclete-de-fete-;/page-18&do=findComment&comment=3389281 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Nikoleta s-a prezentat aici: /index.php?/topic/224891-motociclete-de-fete-;/page-18&do=findComment&comment=3389281 n-ar fi imposibil nici sa se treaca de la soft la hard ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 so prezentat cu poze lipsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 N-au aparut acum tantarii in padure? Vorba cantecului brasovean (am inteles ca acolo e francezul): "Doi tantari cu cracii goi Au vazut o closca, Si au dus-o pe gunoi, Sa o faca posta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 n-am mai ras asa de bine de cand mi-a spus un prieten ca aia de honda fac si motociclete! =)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bzhdriver Postat Mai 9, 2013 Autor Share Postat Mai 9, 2013 (editat) n-am uncelest tot ati scris dar cred ca e no important!!Aveti umor, acesta este principalul Pentru pricizion: Nu am avut utilizat translator pentru scris topic si cred ca am avut invers putin limba!!Caut motociclest pilot !!Nu vreau mail mult, am !!!Multumest xt600, robertkiran si nicht alt pentru serios!Sper că e mai expressive!Pa pa!I don't understand all your answer but i thinks is not very important!You have wittiness and it's the principal !For more pricisions!I don't have used google translator, only my romanian language knowledge...So, to inform you My request was the looking for some friends to drive motorbike on the mountains together! But, I'm interested to the raison of your hilarity with my romania language Thanks to xt600 and robertkiran to understand my request without scoff about my romania writing level!Bybye! Editat Mai 9, 2013 de bzhdriver Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 I-am dat omului PM despre o tura de Creasta Baiului. Va tin la curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 n-ar fi imposibil nici sa se treaca de la soft la hard ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 I-am dat omului PM Va tin la curent. La ce te referi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 (editat) La ce te referi? Adica-ti dau doua sarme-n mana si te pun sa le bagi in priza. Si te tin acolo pana ti se arde evacuarea. Jizas, ce bine ca am setat sa nu-mi afiseze semnaturile userilor... On-topic: in weekendu cu 25 mai mi=-am propus creasta Baiului, din Doftana in Azuga. "Colega" a zis ca se baga. daca mai sunt doritori, sa fie primiti. Noi suntem doi, posibil trei, KLE-isti. Editat Mai 9, 2013 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Doamne cat mi-as dori sa va duce-ti si voi in tari straine si sa incercati sa vb in limba lor... asa stricat si sa va ia toti la maciuci, iar dupa sa stati ca popandaii in casa ca nu aveti cu cine sa iesiti sa va arate una, alta... Va mai mirati de ce ne balacarasc astia pe afara. In loc sa ajutati omul si pt cei care stiu franceza sa vb cu el sa intrebe ce a vrut de fapt sa spuna, voi faceti misto... Halal comunitate moto... hmm,+1, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Adica-ti dau doua sarme-n mana si te pun sa le bagi in priza. Si te tin acolo pana ti se arde evacuarea. Jizas, ce bine ca am setat sa nu-mi afiseze semnaturile userilor... Ma bucur ca mai stii de gluma Va doresc vreme buna si distractie mare pe Baiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate