sparco_alex Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 (editat) Mi se pare ca nu prea trage....adica in loc sa ia 100 km in 5-6 sec, ia in 8-9 sec. Ce poate sa aiba? Am curatat carburatorul bine de tot, si tot la fel face. Editat Mai 4, 2013 de sparco_alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 verifica filtrul de benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Verifica si toba,sa nu fie infundata.Baga un ochi si pe la filtru de aer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintea_eddy Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 are power valve pe ea? .eu am avut o aprilia rs 125 din ´98 , si am avut o problema odata; si anume , in carburator..unde intra furtunul de benzina..se acumulsera scame si alte mizerii.. am curatat rezervor,carburator,filtru schimbat..furtunas schimbat bujie si tot..si nimic..pana odata..knd am facut carburatorul bucati,si am desfacut tot tot tot,si am descoperit si scamele alea, kre nu lasau benzina sa curga, pentru ¨Acceleration¨ incearca sa refaci amestecu dintre benzina si aer, verifica bujia, cauciucurile sa fie umflate bine ( la presiune corespunzatoare) si acum ca veni vorba ia in calcul si uzura motorului, ce stii de segmenti?. Sper ca te.a ajutat cu ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Bujie - verifica sa fie caramizie. Filtru aer Curata toba Daca face la fel fa-i un test de compresie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 trece de 120-130km/h ? daca nu , verifica functionarea power valve. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sparco_alex Postat Mai 4, 2013 Autor Share Postat Mai 4, 2013 verifica filtrul de benzina Nu are. are power valve pe ea? .eu am avut o aprilia rs 125 din ´98 , si am avut o problema odata; si anume , in carburator..unde intra furtunul de benzina..se acumulsera scame si alte mizerii.. am curatat rezervor,carburator,filtru schimbat..furtunas schimbat bujie si tot..si nimic..pana odata..knd am facut carburatorul bucati,si am desfacut tot tot tot,si am descoperit si scamele alea, kre nu lasau benzina sa curga, pentru ¨Acceleration¨ incearca sa refaci amestecu dintre benzina si aer, verifica bujia, cauciucurile sa fie umflate bine ( la presiune corespunzatoare) si acum ca veni vorba ia in calcul si uzura motorului, ce stii de segmenti?. Sper ca te.a ajutat cu ceva. Am spalat carburatorul. Bujie - verifica sa fie caramizie. Filtru aer Curata toba Daca face la fel fa-i un test de compresie . Motorul a fost facut acum 1500 km.Filtrul de aer l-am spalat astazi odata cu carburatorul. Toba cum o curat? Bujia am curatat-o si era o tenta spre negru. trece de 120-130km/h ? daca nu , verifica functionarea power valve. Cum verific ca functioneaza Power Valve? Nu am verificat daca trece de aceasta viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 nu stiu la aprilia cum este la cagiva , cand puneam contactul , se auzea motorasul cum 'isi facea proba' . avea 2 sufe , le urmaream sa vad daca actioneaza acea lamela .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sparco_alex Postat Mai 5, 2013 Autor Share Postat Mai 5, 2013 nu stiu la aprilia cum este la cagiva , cand puneam contactul , se auzea motorasul cum 'isi facea proba' . avea 2 sufe , le urmaream sa vad daca actioneaza acea lamela .. Oricum, se simte explozia de putere la 9000 rpm, dar parca nu prea trage. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate