Jean_Taxi Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 A fost misto.., da lucrul care ma facut cel mai fericit a fost.., cortul, pt ca a rezistat ruperii de nori si mi a castigat respectul! in rest.., ca de obicei, betivaneala si 'filosofeala'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 (editat) foarte misto "cezeta" aceea bleu - desi incarneaza cea mai urata motocicleta din lume. dar e misto. Editat Mai 26, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 (editat) Fenomenele meteo si-au facut aparitia sambata... Niste poze de la mine... https://picasaweb.google.com/iliseimihai/RetroBikeNikolovo A fost frumos..o sa mai merg! Salutari colegilor motociclisti..romani si bulgari! Editat Mai 26, 2013 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HABA Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Fenomenele meteo si-au facut aparitia sambata... Niste poze de la mine... https://picasaweb.google.com/iliseimihai/RetroBikeNikolovo A fost frumos..o sa mai merg! Salutari colegilor motociclisti..romani si bulgari! Salut amigo ! multumim de poze !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 (editat) Salut amigo ! multumim de poze !! am mai adaugat cateva! https://picasaweb.google.com/iliseimihai/RetroBikeNikolovo Editat Mai 27, 2013 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HABA Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 A fost misto.., da lucrul care ma facut cel mai fericit a fost.., cortul, pt ca a rezistat ruperii de nori si mi a castigat respectul! in rest.., ca de obicei, betivaneala si 'filosofeala'. Jeane tata,tre sa beau mai putin sau chiar deloc si sa investesc intr-un cort capabil ca mi-a intrat apa si in ...pipota ...!!! Sa ne vedem si sa ne auzim tobele sanatosi !!! am mai adaugat cateva! https://picasaweb.google.com/iliseimihai/RetroBikeNikolovo Bravo hombre ! Esti peste nota 10 ..!!! Toate gadgeturile pe care le aveam la mine au facut scufundari in cort ..!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Frumos ca de obicei la intrunirile din Bulgaria. Locatia superba, aer curat, muzica buna, bere din belsug, preturi la aproape jumate fata de Romania. Spre exemplu, biletul de intrare a fost 10 RON sau 5 Leva Da mi, bre, un pm cu nr tau de tel.., ce drek are de nu pot sa ti trimit pm deloc?! o fi de la toba aia smechera a ta?! Haba, nu e mare investitie.., ia ti un cort de la Decatlon, eu asa am facut, am dat pe el vreo 150 ron, da a meritat fiecare banut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Ai pm cu nr-ul de telefon Apropos de motoare, mi-a placut mult Suzuki-ul ala café racer cu nr de SV, al lui Mihai. Mai erau cateva IJ-uri, MZ-uri, Jawa, un Balkan si o askimodie cu butelii de aragaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Jeane tata,tre sa beau mai putin sau chiar deloc si sa investesc intr-un cort capabil ca mi-a intrat apa si in ...pipota ...!!! Sa ne vedem si sa ne auzim tobele sanatosi !!! Bravo hombre ! Esti peste nota 10 ..!!!Toate gadgeturile pe care le aveam la mine au facut scufundari in cort ..!! Ai pm cu nr-ul de telefon Apropos de motoare, mi-a placut mult Suzuki-ul ala café racer cu nr de SV, al lui Mihai. Mai erau cateva IJ-uri, MZ-uri, Jawa, un Balkan si o askimodie cu butelii de aragaz. Mersi de aprecieri baieti! ..am mai adaugat cateva poze, cu aschimodia (care m-a impresionat mult de tot, parca era al lui Mad Max), terasa si micul meu cafe.. acelasi link https://picasaweb.google.com/iliseimihai/RetroBikeNikolovo Daca se mai anunta vreo intrunire de genul asta sa anuntati din timp, ca tare mi-a placut!!! Sa ne revedem sanatosi, Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HABA Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Da mi, bre, un pm cu nr tau de tel.., ce drek are de nu pot sa ti trimit pm deloc?! o fi de la toba aia smechera a ta?! Haba, nu e mare investitie.., ia ti un cort de la Decatlon, eu asa am facut, am dat pe el vreo 150 ron, da a meritat fiecare Da mi, bre, un pm cu nr tau de tel.., ce drek are de nu pot sa ti trimit pm deloc?! o fi de la toba aia smechera a ta?! Haba, nu e mare investitie.., ia ti un cort de la Decatlon, eu asa am facut, am dat pe el vreo 150 ron, da a meritat fiecare banut! Sa-mi bag ceva acolo....au niste preturi astronomice.!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kitana Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Si eu vineri am ajuns la Nicolovo pe la 15.30 ,nu am gasit locul unde a fost intrunirea macar mi-a placut drumul si am avut o super plimbare cu frumoasa mea motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HABA Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Si eu vineri am ajuns la Nicolovo pe la 15.30 ,nu am gasit locul unde a fost intrunirea macar mi-a placut drumul si am avut o super plimbare cu frumoasa mea motocicleta. De ma fata ,daca nu ai nr meu de telefon,ca sa te indrum pe calea cea dreapta ...!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kitana Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Acum am numarul tau de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butaby Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 am fost si eu si a fost super.... chiar daca aveam apa in cort de vre-o 15 cm si toate alea pluteau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Stie cineva daca se mai tine intrunirea Retro Bike de la Nicolovo..si in ce data? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 M-am uitat pe site-ul lor si acolo nu apare, asa ca nu cred ca se mai tine. Dar putem merge intr-un wknd cu soare sa bem o bere si sa mancam niste kebapcici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Stie cineva daca se mai tine intrunirea Retro Bike de la Nicolovo..si in ce data? Am postat si intrebat si eu pe sectiunea Intruniri Moto in Romania pe topicul cu calendar intruniri 2016 si am primit niste raspunsuri de la colegi dar din pacate nu se stie nimic, este o intrunire frumoasa si grupul de prieteni cu care am fost de fiecare data a facut toata intrunirea, locatiei nu am avut ce sa ii reprosez chiar daca am stat la cort, dar avand in vedere ca in majoritatea anilor a plouat cu galeata si se pare ca in perioada asta a anului nu sunt mari schimbari este posibil ca organizatorii sa fi zis pas anul asta. Dar daca afla cineva si are cu cunostinte Bulgaresti sa le spun asa este rugat sa posteze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 pentru intrunirile de bg de obicei posta si stia tot ursu,presupun ca s a plictisit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate