HondaSan Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Dupa cum bine stiti,in fiecare an bulgarii organizeaza la Nikolovo,langa Russe,o intrunire cu tema retromoto.Eu voi pleca sambata dimineata la 10 din prima benzinarie pe dreapta,dupa gara Progresu.Daca mai doreste cineva sa mearga,deja am anuntat locul si ora de intalnire.Specific faptul ca plec cu DKW-ul deci viteza de deplasare sub 50 km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Am cautat afisul cu intrunirea asta de mi-a iesit ochii ca la melc. De unde stii de ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Ce insemna sa fii atent la detalii! Nici nu observasem ce scrie deasupra pozei mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 22, 2013 Autor Share Postat Mai 22, 2013 Am cautat afisul cu intrunirea asta de mi-a iesit ochii ca la melc. De unde stii de ea? Dute la intalniri,evenimente ,excursii.E pus anuntul de cateva zile.Hai cu Simpsonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Nu este inca pe numele meu si pana sambata nu cred ca reusesc. Poate vin cu japo. Vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Bunule, sa inteleg ca nu servesti Sighisoara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 22, 2013 Autor Share Postat Mai 22, 2013 (editat) Nu.Prefer Nikolovo. Da tu ce nu mergi la bulgari? Editat Mai 22, 2013 de HondaSan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Pentru ca 5 atase mergem la Sighisoara in plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Daca se aliniaza astrele corespunzator plec de vineri seara. E departe, de... aproape 80 de kilometri, mai facem o pauza pe drum, mai bem apa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 In fiecare an in perioada asta Crazy organizeaza in parc la Nikolovo "Retro bike party" sa va luati si haine de ploaie ca in fiecare an a plouat in ultimii .... 5 ani ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 24, 2013 Autor Share Postat Mai 24, 2013 Maine e frumos,carcotasilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Maine e frumos,carcotasilor. Inseamna ca poti pleca echipat ca in foto de mai sus ..... numai sa schimbi bocancii cu niste slapi sa se asorteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 24, 2013 Autor Share Postat Mai 24, 2013 N-am shlapi Ioane.Poate ma imprumuti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Bunule, ia d-aci! Are Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 N-am shlapi Ioane.Poate ma imprumuti? Apropo sa format oarece gasca pentru maine ...... ca parca as iesi si eu la o plimbare dar nus sigur si nu promit ......ma pot hatari in ultimu moment . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Apropo sa format oarece gasca pentru maine ... O sa-ti povestesc cand ma intorc... stai acasa si asteapta-ne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 24, 2013 Autor Share Postat Mai 24, 2013 Bunule, ia d-aci! Are Adrian Daca-mi imprumuta si privirea aia a la Rodin,accept. Ioane bre,intodeauna se face gashka.Cu de toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 N-am shlapi Ioane.Poate ma imprumuti? Daca vrei iau eu imprumut de la Dorinel rotitele alea de se pun pe laterala... le dai inapoi la intoarcere. Apropo sa format oarece gasca pentru maine .... Da, gasca de romani as zice ca a fost mai mare decat cea bulgara... Surpriza a fost ca m-am intalnit cu multi cunoscuti(toti veniti la plesneala). Locatia este ok, preturi bune, iar gazdele s-au straduit sa fie bine... Data viitoare iesi din spatele tastaturii si urca-te pe motor... Pozele promise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 (editat) Sa nu uitam si de fenomenele meteo de astazi .... Totusi, a fost chiar frumos! Au mai fost si alte momente bune! Cateva poze de la mine... https://picasaweb.google.com/iliseimihai/RetroBikeNikolovo?authuser=0&feat=directlink M-am simtit chiar bine astazi in compania participantilor..bulgari si romani! Numai bine si asfalt uscat! Editat Mai 25, 2013 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Daca vrei iau eu imprumut de la Dorinel rotitele alea de se pun pe laterala... le dai inapoi la intoarcere. Da, gasca de romani as zice ca a fost mai mare decat cea bulgara... Surpriza a fost ca m-am intalnit cu multi cunoscuti(toti veniti la plesneala). Locatia este ok, preturi bune, iar gazdele s-au straduit sa fie bine... Data viitoare iesi din spatele tastaturii si urca-te pe motor... Pozele promise. Frumos , multumesc . Honda aia chiar functiona cu GPL ..... interesant . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Daca e racita pe apa de ce sa nu functioneze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Incalzirea vaporizatorului cred ca poate fi rezolvata si electric in lipsa apei. Un plonjor termostatat ar putea sa asigure o temperatura constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Mda, sunt solutii desigur, Oltcitul spre exemplu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate