misha' Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 Tocmai am primit de la un prieten pe messenger : "Ajutati un motociclist tavalit( de un taximetrist destept, bineinteles) cu orice grupa de sange daca va "lasa" inima!Dupa 8h de operatii cam are nevoie de el. E inca la Floreasca si-l cheama Cismaru Gabriel. Specificati asta pt a nu ajuge sangele vostru albastru in vreo vena de tigan burtos si pentru ca Gabi sa nu-l vada pe Elvis sau pe Santa inainte de dead-line" El nu are timp sa il posteze pe aici ca tre sa plece urgent anyway .. zicea ca e naspa rau tipu, cu coloana fracturata, organe deplasate.. etc. Daca a mai auzit cineva de asta sa dea mai multe detalii P.S Cica s-a intamplat ieri grozavia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 Of, iar? Sper sa se refaca bietul om . Despre donatul sangelui nu poate fi vb in cazul meu dar daca pot ajuta in vreun alt mod... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 iara incep accidentele...doamne cu cat se prelungeste sezonu cu atat apar mai multe victime .. Sa speram ca baiatu o sa fie bine ! si ca nu o sa ramana cu rani permanente!! O sa ma rog maine la biserica pt. el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.5 Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 Tocmai am primit de la un prieten pe messenger : "Ajutati un motociclist tavalit( de un taximetrist destept, bineinteles) cu orice grupa de sange daca va "lasa" inima!Dupa 8h de operatii cam are nevoie de el. E inca la Floreasca si-l cheama Cismaru Gabriel. Specificati asta pt a nu ajuge sangele vostru albastru in vreo vena de tigan burtos si pentru ca Gabi sa nu-l vada pe Elvis sau pe Santa inainte de dead-line" El nu are timp sa il posteze pe aici ca tre sa plece urgent anyway .. zicea ca e naspa rau tipu, cu coloana fracturata, organe deplasate.. etc. Daca a mai auzit cineva de asta sa dea mai multe detalii P.S Cica s-a intamplat ieri grozavia dau eu!!! daca e mai e nevoie acum am citit da-mi detalii unde sa-l caut??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 A mai ramas sange donat pentru amicul nostru Daniel, la spital la Floreasca. El e stabil si nu mai are nevoie de sange acum, putem sa vorbim cu familia si sa se foloseasca sangele ramas pentru baiatul asta din Caracal. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 A mai ramas sange donat pentru amicul nostru Daniel, la spital la Floreasca. El e stabil si nu mai are nevoie de sange acum, putem sa vorbim cu familia si sa se foloseasca sangele ramas pentru baiatul asta din Caracal. Ry. Ar fi super daca s-ar putea face asta.Poti sa vorbesti tu cu sotia lui Daniel? Saracul, baiatul asta, cu coloana fracturata....cam nasol! Sa-l ajute Dumnezeu sa se refaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-calin Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 Stie cineva unde este la Flreasca salon, medic sau ceva de genul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Sunt f bun prieten cu cel in cauza si va anunt ca se simte f bine,a avut si o hemoragie interna,are 2 vertebre tasate,si fractura de bazin.Bine ca a scapat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Sunt f bun prieten cu cel in cauza si va anunt ca se simte f bine,a avut si o hemoragie interna,are 2 vertebre tasate,si fractura de bazin.Bine ca a scapat. Nu stiu cat de foarte bine se poate simti dupa hemoragie interna cu vertebre tasate si fractura de bazin... Scrie aici daca are nevoie de ceva. Mai are nevoie de sange? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate