Killy Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Salutare! Ma puteti ajuta cu cateva informatii despre starea drumului pe ruta Brezoi-Voineasa-Lacul Vidra -> intrare pe Transalpina? Intentionez sa includ aceasta portiune in planul traseului pe care intentionez sa il fac in aceasta vara / concediu. Traseul il voi face cu un sport/touring (Hayabusa). Va multumesc pentru ajutor! Asfalt uscat si drumuri frumoase !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Un fel de teren minat ,sunt si portiuni bune ,dar si insuportabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Intre Voineasa si lacul Vidra o sa-ti rupi amortizoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iunie 20, 2013 Autor Share Postat Iunie 20, 2013 Multumesc pentru raspunsurile voastre!!! Nu a fost greu sa ma convingeti sa modific traseul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 am fost in iarna la partie la vidra. de la brezoi la voineasa e ok, dar de la voineasa la baza partiei (33km), ca sa iti dai seama de starea drumului iti spun ca, am facut 1 ora. si asta cu masina si nu, nu din cauza de polei/zapada. pacat de peisajele alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iunie 20, 2013 Autor Share Postat Iunie 20, 2013 Multumesc` am fost in iarna la partie la vidra. de la brezoi la voineasa e ok, dar de la voineasa la baza partiei (33km), ca sa iti dai seama de starea drumului iti spun ca, am facut 1 ora. si asta cu masina si nu, nu din cauza de polei/zapada. pacat de peisajele alea. Multumesc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw_life Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 (editat) Salut! Am fost de 1 mai pe traseu Brezoi- Voineasa-Lacul Vidra. Drumul este foarte frumos ca si peisaje...dar ca si drum sunt portiuni bune si rele. Atentie la gropi , am nimerit unele fiindca ma uitam la peisaje...(am fost cu un f 650 gs) Nu am ajuns pana la lacul Vidra ( pt ca nu aveam benzina indeajuns imi pare rau) doar pana in apropiere... Editat Iunie 20, 2013 de bmw_life Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Ca sa-ti faci o idee, asta e o portiune bunicica: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iunie 20, 2013 Autor Share Postat Iunie 20, 2013 Clar, ca dupa razboi... pacat de locurile superbe din tara noastra, de care de multe ori nu ne putem bucura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Pe la minutul 39 este Obirsia Lotrului, apoi drumul spre Voineasa/Brezoi. Cam ce vezi acolo, asa este pina la Voineasa (din pacate mi s-a terminat bateria). Sint si citeva locuri rupte rau, dar nu incit sa nu poti trece. Dupa aia, pina la Brezoi este mai bine (doar asfalt, desi cu multe plombe pe alocuri). Am vazut niste utilaje de asfaltat, dar nu pare sa se planuiasca o asfaltare completa, sint doar plombe si bucati de maxim 100m cu asfalt proaspat. Daca mergi cu grija, e ok. Daca vrei sa te dai tare, schimba traseul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Ultima oara, am fost anul trecut cu mobra. Drumul de la Voineasa pana la Vidra este praf, faci slalom printre gropi de iti vine rau...Nisip, cratere si tot tacamul. Dupa ce treci de Vidra, si incepi urcusul pe Transalpina, se schimba situatia , o adevarata placere... Oricum, mare atentie si dupa ce treci de Vidra, am vazut ca si astfaltul proaspat turnat a inceput sa capete accente rromanesti, crapaturi, gropi, sasmd. Asta era anul trecut, poate cine stie, surpriza, sa fi astfaltat astia... Astfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iunie 20, 2013 Autor Share Postat Iunie 20, 2013 Va multumesc inca o data pentru detaliile oferite!!! Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hangu Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Am fost pe 17.06.2013 si se lucra la drum. Au astupat gropile, unele portiuni le-au asfaltat, si inca se lucra. Deci te poti duce linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iunie 21, 2013 Autor Share Postat Iunie 21, 2013 Multam! Am fost pe 17.06.2013 si se lucra la drum. Au astupat gropile, unele portiuni le-au asfaltat, si inca se lucra. Deci te poti duce linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 Am fost pe 17.06.2013 si se lucra la drum. Au astupat gropile, unele portiuni le-au asfaltat, si inca se lucra. Deci te poti duce linistit. Bun! Inseamna ca se misca bine baietii. Poza mea e de pe 20 aprilie 2013. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Am fost week-end-ul trecut spre Obarsie, drumul Voineasa-Vidra este accesibil, s-au mai carpit dintre gropi, s-a mai turnat asfalt pe mici portiuni(de 50-100m), mai ocolesti, mai reduci viteza, dar per total merge; ultima portiune de coborare spre Vidra e nasoala. Ori nu am vazut eu utilajele ori au terminat treaba, desi drumul este departe de a fi terminat! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Care mai este situatia in 2016? A fost cineva recent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Am fost sambata trecuta. Au inceput timid sa toarne asfalt dupa Voineasa, pret de cativa kilometri. In rest e dezastru. Gropi si petice pana la Vidra, apoi portiuni de macadam, denivelari la drenurile pentru apa de pe versanti si - bomboana de pe tort - la ultimul pod peste Lotru inainte de Obarsie ies sarmele din placile de fier-beton asa ca poti cu putin noroc sa faci pana dubla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate