Sari la conținut

Yamaha midnight star 950 A


chipiko
 Share

Postări Recomandate

Buna seara.

Am o Yamaha midnight star 950A din 2010, problema cu care ma confront este: o perioada cand puneam contactul nu mai pornea pompa de benzina, dupa ce balansam motocicleta asa mai agrsiv stanga dreapta si puneam contactul pompa functiona si puteam merge cu ea (rezervorul aproape full). Am plecat la Brasov totul a fost bine, mers frumos motorul sa comportat bine in turatii. Am intrat sa-mi iau ceva si am lasat motorul pornit, de frica sa nu-mi faca bucuria de a nu mai porni, stupefactie cand am venit la motor se oprise. Am incercat sa-l pornesc dar fara nici un rezultat. Ajuns acasa cu ea(pe platforma) am desfacut si curatat tot, rezervor pompa, controlat pompa si senzorul de nive totul e bine. Am montat la loc si tot la fel pompa nu vrea sa porneasca cand pun contactul. Daca pun current direct in pompa functioneaza , dar current pe firele care alimenteaza pompa pace. Sigurantele le-am verificat,dar nu are o siguranta dedicate pentru pompa, chiar nu prea inteleg chestia asta sau poate nu stiu eu unde este acea siguranta? Ma poate ajuta cineva cu un sfat o sugestie, orcare ar fi ea e binevenita,asta inainte sa-mi sugerat ca trebuie sa merg intr-un service.

Multumesc anticipat pentru sfaturi si rabdarea de a citi ce am scris.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu ştiu cum funcţionează în cazul tău, dar la motocicleta din dotare pompa este comandată printr-un releu electronic, fiind o pompă cu contacte platinate. Iar în cazul meu apare şi problema uzurii platinilor, ce necesită schimbarea acestora.

Succes în depistarea problemei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Fata de anul de fabricatie eu unul m-as duce la un service autorizat. Nu stiu la Bacau dar daca suni la Bucuresti, la reprezentanta, cred ca te pot indruma. Eventual da un telefon si la Radu de la Bardak Motors. Gasesti pe net nr. de tel

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Am controlat si regulatorul, parea ok,mare lucru nu sa rezolvat. Legat de contacte le-am scos si verificat pe toate cred. Nu-mi ramane decat sa fac o programare la un service din Brasov sa vad ce spune scanerul. Multumesc tuturor pentru sugestii si sfaturi, iar legat de rezultat am sa va comunic. Sa auzim numai de bine!



Am depistat problema, este vorba de imobilizatorul de pe contact. Am incercat si cu keia de rezerva dar fara rezultat. Ma poate ajuta cineva in sensul sa-mi zica daca se poate reseta sau mai bine zis dezactiva aceasta setare, dar din calculator. Pentru ca am scos imobilizatorul din mufa dar degeaba nu da nici un rezultat.



Ma poate ajuta cineva cu o idee, ca sa cumpar imobilizatorul ma ajunge 1500 lei oare nu se poate da un disable in calculator sa sara peste aceasta protectie si sa porneasca?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...