BlackLord Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Salut. Am incercat azi sa achimb uleiul la Tricker. Yamaha XG 250 Tricker model '05. DOAR ca nu am reusit sa desfac surubul de drenaj, e mancat si am renuntat sa nu-l belesc mai rau. O sa schimb la service cu inlocuire probabil. Partea SI MAI NASOALA... am rupt surubul de la umplere. Era din ceva dural de calitate megac#%& si deja fisurat pt ca a cedat cat inca strangeam cu mana. Acum ma poate ajuta cineva unde sa caut suruburile asrea doua? Cu ocazia megapotopului abia postez de pe tel cu GPRS si nu pot cauta o serie ceva pe net. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Salut. Probabil ca te-ai gandit deja la aceasta solutie, dar poti sa suni maine dimineata la Dual Motors-Yamaha. Iti cauta piesele dupa modelul motocicletei...foarte probabil o sa gasesti ce vrei. Asta e nr pe care il am eu: 0729.019.787 Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Daca te duci la un service mai serios, iti comanda ei piesele necesare. Banuiesc ca sunt compatibile si de la alte modele Yamaha... daca vrei sa le iei separat, sigur ti le poate aduce cineva care se ocupa cu piese si accesorii, eventual aici pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 drenaj YA00338286 ? http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Yamaha&T=XG TRICKER 250&Y=2005&L=YA-XG-TRICK250-1&O=CRANKCASE&F=YA-XG-TRICK250-1_AK&L2=YA-XG-TRICK250-1_AK si umplere YA00338320? http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Yamaha&T=XG TRICKER 250&Y=2005&L=YA-XG-TRICK250-1&O=CRANKCASE COVER&F=YA-XG-TRICK250-1_AL&L2=YA-XG-TRICK250-1_AL numai ca posta e foarte scumpa si trimit tirziu.. codurile de producator ar fi: 903401205900 903402000200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Iunie 30, 2013 Autor Share Postat Iunie 30, 2013 (editat) Multumesc mult pentru ajutor! Bine ca macar nu s-a rupt sa ramana filetul in interior... s-a rupt in timp ce infiletam si asa a ramas pur si simplu gaura de umplere fara capacel dar curata. Daca se rupea surubul infiletat o puneam! Maine sun la Yamaha sa vad cat ma duce bucuria. Multumesc din nou! Important e sa gasesc surubul de la umplere ca de la drenaj pot sa pun aftermarket si de la Louis M12 - 1,5 cred. Vad ca e comun cu XT250-ul... Intre timp am gasit si asa ceva in jur de 25Eur cu tot cu transport cu specificatii pentru modelul meu si am dat si mail la Yamaha. Astept reply... Multumesc, din nou! Editat Iunie 30, 2013 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Daca vrei busonul tot din dural, ti-l fac eu la un pret mult mai bun decat cei 25 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Iulie 1, 2013 Autor Share Postat Iulie 1, 2013 super. pai sunt interesat. chiar si ceva provizoiu decat deloc pe momen. am busonul vechi ca model. fac poza acasa si iti arat. sa lasi un contact. merci. Revin. Aman putin pentru ca am gasit la Yamaha originale , ambele 14 EUR. Daca au termen de livrare llllllluuuuuuuuunnngg te contactez. Merci din nou si scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Daca vrei busonul tot din dural, ti-l fac eu la un pret mult mai bun decat cei 25 de euro. faci si pt alte motoare? mersi anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Da, in principiu am facut si mai fac orice fel de piese din dural, otel, plastic, bronz, etc - frezate sau strunjite CNC. pana acum am facut scarite, suporti de scarite, juguri, adaptari de diverse feluri, gidoane de curse, mecanica pt quick shiftere, etc. Am mai pus si poze din cand in cand. Piesele din dural nu le eloxez, ies in culoarea metalului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate