Lupul Gri Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 am vazut acolo, nu strica o noua informare oficiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Traseul care va fi, prin Otopeni sau ceva mai aproape? Am văzut pe site-ul lor ca sunt vreo 3 posibile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ana16 Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 deci pana la urma adunarea este la ora 16:00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 asa se pare ca a ramas. la ora 16:00 in fata la casa presei. cred ca in parcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 (editat) Domnilor, doamnelor si domnisoarelor ... Intalnirea s-a stabilit la ora 16.00 la Piata Presei iar plecarea spre Tunari - B'Est Fest la ora 16.30. Invitatiile s-au oprit la numarul 52 din lista , iar daca se mai retrag din primii 52 se vor ocupa de catre urmatorii din lista. Va readucem aminte ca invitatia este valabila pentru doua persoane care se prezinta la intrare in acelasi timp, asa cum se specifica si pe invitatie. Numarul invitatiilor nu se poate suplimenta. Va multumim pentru intelegere si va asteptam cu drag! Traseul ramane prin Otopeni ! Editat Iulie 5, 2013 de Kosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kitana Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 kitana el 250(1invitatie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 ploua asa frumos... unde la casa presei ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 (editat) 42.Raisa_c 1 moto 43.Laurbalaurcbr 1 moto Editat Iulie 5, 2013 de Raisa_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ma2ol Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Cei inscrisi pe lista, s-au prezentat la parada si acolo au primit invitatiile.. Multumim frumos pentru invitatii!!! :10: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubermuri Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Frumos. Doar ca nici n-am ajuns bine ca mi-am pierdut clapita de la aerisire de la casca (uvex uvision). Daca cumva o gaseste cineva din grup, ar fi grozav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Multumim pentru invitatii, e super la concert si niciun strop de ploaie O sa incarc si filmarea cu parada cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Multumim pentru invitatii. Frumoasa parada, spectacolul super. Nu mai facem o parada si maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Si...filmarile: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 multumim de invitatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 multumim pentru invitatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manolo_cbr46 Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Multumim pentru invitatii. In special D-lui EMIL . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Multumim pentru invitatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ma2ol Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Multumim colegu' anonymous pentru filmulete :10: !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Iulie 7, 2013 Share Postat Iulie 7, 2013 poze are cineva. stiu ca ne-a pozat un pusti cand am ajuns, era dintre organizatori? stie cineva unde pot vedea pozele??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draven Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Multumim pentru fotografii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Nu ai pentru ce. Doar astea au aparut pe pagina lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate