ACHIMOTO Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 (editat) Va multumim ca ne-ati dat ocazia sa ne distram alaturi de voi la prima editie a M.A.N ! Editat Iulie 10, 2013 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Filmare de la parada din Fagaras si Camping. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valisiano Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 Mii se pare mie sau a fost slăbuță mișcarea? Probabil vremea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iulie 12, 2013 Share Postat Iulie 12, 2013 au fost participanti exact cat sa nu fie sufocanta intrunirea si ceva imagini de la stafeta de bere: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Multumesc pentru ospitalitate @Craksman si celorlalti! Anul ce vine sper sa ajung si eu la intrunire sa stam de povesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 O ultima serie de poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Dupa cum am promis,iata si filmul intreg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Inca 2 filmulete de pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Vad ca am aparut si eu cu Broscutza ) Ma bucur ca va place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 Hai cu pozeee ! Jerbele sunt pt 2014! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 3, 2013 Admin Share Postat August 3, 2013 (editat) Mersi Dragos, frumoase poze Parca s-a scurs nu stiu cit timp de la M.A.N, desi s-a incheiat abia de o luna! Editat August 3, 2013 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 Hai cu pozeee ! Cred ca pe voi v-am prins in poza dintr-o parcare pe transfagarasan, chiar ma gandeam ca poate identific pe aici motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 da, multumesc, intr-a doua cred ca e cineva din Roman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 http://www.motomagia.ro/motoraliul-anual-national-m-a-n-2013-intrunire-moto-in-fagaras/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 Wow ... la 1-30 mi-ati filmat masinuta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 22, 2013 Admin Share Postat Septembrie 22, 2013 La mine se tot intrerupe Ce dracu-i de facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 apesi play, apoi pauza vreo 15 minute =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 22, 2013 Admin Share Postat Septembrie 22, 2013 Aha, am rezolvat, merci..) M-au cuprins amintirile, frumos a fost, desi nici nu mai vedeam in fata de oboseala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 eh..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Asteptam editia a II a! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate