lexysexy Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Salutare, cine are, cine ma poate ajuta, fac cinste, am nevoie de " o femeie care sa stie meserie" ....lasand gluma deoparte, am nevoie de o presa extractie : metric 22 pas 1,5 . Am incercat cu presa facuta din surub dar materialul este moale, deci imi trebe ceva "strong" Dau de baut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Salutare, cine are, cine ma poate ajuta, fac cinste, am nevoie de " o femeie care sa stie meserie" ....lasand gluma deoparte, am nevoie de o presa extractie : metric 22 pas 1,5 . Am incercat cu presa facuta din surub dar materialul este moale, deci imi trebe ceva "strong" Dau de baut. Daca este vorba cumva de oala de la rsv sa stii ca se strange si se ciocaneste surubul si eventual se incalzeste, ultima oara cand am scos o oala de rsv a fost aplicata metoda de mai sus, altfel nu a vrut nici in ruptul capului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Iulie 9, 2013 Autor Share Postat Iulie 9, 2013 da, vreau sa scot volanta de la un rsv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 (editat) da, vreau sa scot volanta de la un rsv Eu am avut un surub dintr-o presa care nu era foarte dur, cred ca merge si cu unul normal daca ai un pic de rabdare. Strans surubul cat sa fie tensionat, incalzita volanta la centru si ciocanit, nu foarte tare, in surub. In cazul meu dupa cateva reprize de strans, incalzit, ciocanit (2-3) a sarit dintr-o data. Editat Iulie 9, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile.v2.0 Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 te costa 30 ron la un strungar...meri cu un desen si ti-l face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Iulie 9, 2013 Autor Share Postat Iulie 9, 2013 am nevoie de surub, presa , natia masii ceva sa fie suruburi am belit 2 azi si nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 am nevoie de surub, presa , natia masii ceva sa fie suruburi am belit 2 azi si nimic Mergi la un strungar si zii sa iti faca unul din ceva surub de chiuloasa de raba(10.9), cele mai dure din comert sunt 8.8, si dai cu caldura si ciocaneala, altfel nu faci mare lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Iulie 9, 2013 Autor Share Postat Iulie 9, 2013 sa fac alt topic? am fost la 2 strungari, nu au material tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 (editat) :-?? Vezi ca era un topic pe aici cu cineva care facea prese pt volante, incearca sa vb cu el. Editat Iulie 9, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Bine ca mi-ai stricat presa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Iulie 9, 2013 Autor Share Postat Iulie 9, 2013 lasa bre ca daca fac rost de surub tare, ti l las tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Suna-ma maine ca sa nu uit. Trebuie 12.9 sau 10.9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 lexy cat mai rezisti ? adrian a cedat primu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Iulie 10, 2013 Autor Share Postat Iulie 10, 2013 Nu stiu , vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 lexy cat mai rezisti ? adrian a cedat primu` Adrian nu cred ca a cedat, e doar genul de om care ar merge chiar daca are permisul suspendat. Presupun, ca prefera sa il dea decat sa se trezeasca cu dosar penal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Iulie 10, 2013 Autor Share Postat Iulie 10, 2013 Surub tare....cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 De chiulasa de Raba sau te duci la mag de organe (suruburi,rulmenti) si ceri un surub de 12 cu pas marunt clasa 10.9 .Cu unul d'ala mi-am facut presa pt volanta dupa ce m-am chinuit cu tot ferul 2 saptamani . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate