Ferodaktyl Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 Poze de duminica de pe traseul Mangalia-Navodari-Histria-Babadag-Enisala-Jurilovca.Am uitat cum ii spune la cetatea de langa jurilovca.Featuring Fero&Faraonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 frumoasa tura si fotografii pe masura. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 auzi drumul spre histria l ai facut pe asfalt sau prin coclauri prin grindul chituc.ma interesa starea drumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 auzi drumul spre histria l ai facut pe asfalt sau prin coclauri prin grindul chituc.ma interesa starea drumului au mers pe sosea ca nu au avut GPS-u la ei. da mari astisti fotografi mai suntezi ma!!!!! bv! deja mi-am luat si io niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ferodaktyl Postat Noiembrie 21, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2006 Dinule, si doar te-am rugat sa vii si tu.... Am mers doar pe asfalt, dar intre Enisala si Jurilovca am mers pe langa asfalt, ca e impracticabil drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 vad ca nu mai sunt schelele pe langa cetatea de la enisala. Ai poze cu enisala mai multe sau la rezolutie mai mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 E superb pe acolo!!! am fost si eu vara trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ferodaktyl Postat Noiembrie 29, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2006 vad ca nu mai sunt schelele pe langa cetatea de la enisala. Ai poze cu enisala mai multe sau la rezolutie mai mare? Lasa o adresa de mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 Lasa o adresa de mail. dan@dial.kappa.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Cumva ati mers si pe la 9Mai(sau cum se numeste localitatea) ca daca ati mers pe drumul ala de pe langa malul Razelmului (care daca nu stiati trece prin cel mai mare tancodrom din tara ) va felicit,eu nu am mai mers de vreo 3 ani pe drumul ala si nu prea cred ca aveau ce asfalta la el ca trec tancuri si cad proiectile pe el si vorbesc foarte serios,eu nu as avea rabdare sa parcurg tot drumul ala,si mi-ar fii mila pt motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Chiar ca era bombardat drumul ala... am mers mult pe langa el pe camp si mai mult cu a doua si a treia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Cumva ati mers si pe la 9Mai(sau cum se numeste localitatea) 9 Mai care este de fapt 6 Martie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 frumos,Ciprian asa iti sta cel mai bine(pe 2 roti)! te astept la primavara(poti sa vii si acum) pe la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 (editat) 9 Mai care este de fapt 6 Martie ... Ma scuzi.stiam ca este o data dar nu stiam exact care,am si scris ca nu sunt sigur de numele localitatii.Inainte mergeam mai des incolo dar acuma nu m-as mai baga nici mort.Va felicit din nou.Pentru cei care nu cunosc drumul sa isi imagineze cum arata un drum literalmente bombardat si pe care se merge cu tancuri daca va invarteati prin imprejurimi gaseati cartuse,gropi facute de mortiere si resturi de pe la antrenamentele militare care in ultimul timp s-au facut destul de des mai ales cu trupe americane.Oricum aveti ce vedea mai ales daca mergeti pe camp dimineata ca se vede soarele cum rasare "din"Razelm foarte misto. Apropos exista si 9 Mai da aia e prin alta parte,my bad.....daca mai vreti sa venitit prin judet si sa mergeti in niste locuri misto dati un PM,va promit ca nu va rupeti motoarele in 2 Editat Decembrie 19, 2006 de seby_mf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate