Jean_Taxi Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 Jeane prietene, daca dai pe acolo poate cicnim o bere amandoi! Ti-am corectat eu postarea ca prea esti pretentios Cu draga inima, Kato. Sosesc vineri noapte.., ramane pt sambata..,he, he,heee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nistorescu Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 VA ASTEPTAM !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HABA Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Acu' am aterzat la monitor ...Ce-o fi ..o fi ...eu maine dimineata-i dau pedala !!! Sa ne auzim tobele sanatosi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavibasca Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 SAL all, intr-o ora plec catre voi cu inca 2 bikeri din Timisoara,sper sa fie faina locatia sa ne vedem cu bine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 17, 2013 Autor Share Postat August 17, 2013 Tavi totul este excelent aici ! Va asteptam cu apa in piscina si berea la rece ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Fost, vazut si foarte placut !!! Felicitari @Achimoto & Co. ! Asteptam pozele, ca poznele...fost-au lele si s-au dus ! Ca si noi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavibasca Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Sal .misto locatia ,nu stiu cum era la NANDRU,dar si aici la Gurasada este fain ,adica ai cu ce sa iti omori timpul..MULT RESPECT ORGANIZATORILOR AM SA VIN SI LA ANUL ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 una dintre cele mai faine intruniri la care am participat!!! mancarea buna si nu scumpa, bere receeeee, muzica si mai buna si ....si ....si ....si..... hartia igienica Zewa parfumata spune totul despre conditiile excelente din camping....revenim si la anul!! va saluta trupa din Cluj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 una dintre cele mai faine intruniri la care am participat!!! mancarea buna si nu scumpa, bere receeeee, muzica si mai buna si ....si ....si ....si..... hartia igienica Zewa parfumata spune totul despre conditiile excelente din camping....revenim si la anul!! va saluta trupa din Cluj! ...cred ca toata lumea a fost uimita de Zewa ) Foarte frumos si de data asta. Dupa cum spuneam inainte de intrunire, nu conteaza locatia atata timp cat oamenii sunt faini Sibiul revine si la anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Placut surprins si io, toalete curate, dusuri cu sapun si gel de dus, prosoape, iar hirtia igienica a fost cireasa...eh, nu aia de pe tort, dar m-a surprins! Mincarea buna, preturi omenesti, gazde primitoare si zimbitoare, sirboaica mai tare decit veninul de vipera...curatenie, liniste, soare... Ce mai, intrunirea numarul unu in topul intrunirilor la care am participat! Gorjul vine si la anu'...in numar mai mare, sper! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 una dintre cele mai faine intruniri la care am participat!!! mancarea buna si nu scumpa, bere receeeee, muzica si mai buna si ....si ....si ....si..... hartia igienica Zewa parfumata spune totul despre conditiile excelente din camping....revenim si la anul!! va saluta trupa din Cluj! totul a fost de nota 10 +, multumim Achim & CO pentru primire si pentru organizarea impecabila trupele Sarbesti au fost sarea si piperul locatia bestiala, Clujul revine si in 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amalia_gal2003 Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Cinste organizatorilor pentru locatie si organizare....nota Cu siguranta voi fi iar prezenta la urmatoare intrunire. Achimoto esti un mare domn, sti tu pentru ce. Sa ne auzim cu bine. Vrem multeeeeeeee pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 (editat) Locatia a fost ok. Sa nu mai laudam lucrurile care ar trebui sa fie normale si banale (hartii igienice, sapun, wc-uri,dus, etc). Chestiile astea tin de civilizatie. Fasolea dupa mine un esec, dar ce conteaza pe langa ce atmosfera a fost. Pacat ca in tura de enduro nu ne-am adunat decat 3. Pana la urma m-am dus solo pe unde em apucat, inclusiv prin gradina unuia si am iesit prin poarta larg deschisa in ceva satuc de pe acolo. S-o uitat omu la mine calm, eu salut din mers. Locatia ciudata de fel.. Mai trebuie explorata inca. Speram la anul. Referitor la concursuri si divertisment acolo cred ca se poate lucra inca. Cam monotone, de cativa ani aceleasi, oua, turatii, tras suv-ul, etc. Ar fii idei destule. Sper ca la anul sa vedem altceva, ce zici Achime? Imi pare rau ca am stat de vorba cu unii mai mult si cu unii mai putin. Prieteni, multumesc! Editat August 25, 2013 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate