Sari la conținut

tavibasca

Membru
  • Număr conținut

    387
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tavibasca

  1. Salutare TrekOut,placa aia are cumva si prindere rotopax? pt canistre de benzina? din ce vad eu asa pare ...
  2. tavibasca

    Reflectorizante

    Salut cand zici reflectorizante la ce faci referinta ? ca si imbracaminte sau la partea de motocicleta?? Pe partea de imbracaminte echipament eu unul am casca verde fluo vesta de moto reflectorizanta ideea este sa fiu cat mai vizibil in trafic si ziua dar si noaptea!Pe partea de moto am pe topcase pe colturi benzi reflectorizante iar pe fata o sa imi montez lumini auxiliare pe viitoarea motocicleta dupa ce o vand pe cea actuala!!
  3. Sautare.am vazut ca te ocupi de confectionare cutii aluminiu care sunt ff misto.Eu as fi intersat de un sistem de fixare cutii ca sunt ff interesante si ff bine lucrate si gandite.Pe mine ma intereseaza pt 2 cutii typ Pelican care vreau sa la adaptez pe suportii motocicletei care este existent .Se poate un pret te rog pt un sistem fixare pt 2 cutii laterale sau eventual pt acel sistem cu surub  rozeta  care se fixeaza cutia de suporti eventual pt 2 cutii.Multumesc si astept un raspuns pozitiv.Putem vb la tel cand ai timp tu ok...0737147236.

    fixare sidecase.jpg

  4. Sautare.m vazut ca te ocupi de confectionare cutii aluminiu care sunt ff misto.Eu as fi intersat de un sistem de fixare cutii ca sunt ff interesante si ff bine lucrate si gandite.Pe mine ma intereseaza pt 2 cutii typ Pelican care vreau sa la adaptez pe suportii motocicletei care este existent .Se poate un pret te rog pt un sistem fixare pt 2 cutii laterale sau eventual pt acel sistem cu cheie care se fixeaza cutia de suporti eventual pt 2 cutii.Multumesc si astept un raspuns pozitiv.

  5. Salutare suportii aia adica acele table cu Dakar care banuiesc ca intra in locasul de suportii de cutii laterale le mai ai?as fi interesat de ele dar vreau sa stiu dimensiunile sa vad daca merg pe suportii de la Heavy Duty...am mai luat eu de la tine cutia de scule etc..

     

  6. SALUTARE IMI TRIMITI CEVA POZE CU CELE 41 AS FII interesat de ele dar zi-mi te rog si ceva dimensiuni de inaltime totala a cizmelor si talpicu cat are ...trimite-mi pe whatsap 0737147236.Ms mult de intelegere si sarbatori fericite!!

  7. Salut sunama pe 0737147236  si iti trimit pe watshap ce am marime M...geaca si pantaloni dar cel mai ok ar fi daca imi dai ceva dimensiuni la pantaloni de ex,Talie ,picior ext,int dintre picioare pina jos.La geaca  umeri,maneca ext int,piept  si talie ....

  8. salut pinlock nu il vinzi separat daca da ;a ce pret? cel de duke 2!!

     

    1. Arată comentarii anterioare  1 alții
    2. tavibasca

      tavibasca

      Salutare ok 99 lei cu transport inclus ok asa? chiar su cu posta romana care costa 12 lei e ok??

       

       

    3. Motorist@

      Motorist@

      ok

      Lasa adresa pentru expediere si un numar de telefon...

       

    4. tavibasca

      tavibasca

      salut sunama si vb ok..0737147236

  9. Ok multam mult am sa verfic asa cum ai zis tu ,sincer si eu m-am gandit ca posibil sa nu indice corect voltmetrul chinezesc. am sa revin dupa verificari...cu detaliii!
  10. Jhon 17 am o nedumerire .Am montat si eu voltmetru si m-am legat de firele de la becul de pozitie,pt a avea permanenta pe el doar cand pun contactul.Intrebarea mea este e normal asa ?Pt ca el in timp ce merg arata 13,6 la relanti se duce pina in 13,8.In mod normal ar trebui sa arate intre 13,8 -14,2 Ms mult si astept un rasp pt a dormi linistit noaptea.......
  11. Salutare revin cu solutionarea problemei cred eu ca este rezolvata dupa ce am facut si o tura de vreo 350 km in zona de Vest Tm-Arad, Ineu etc.Pornirea asdimineata perfecta la prima cheie turat in 2000,nu am apucat sa se incalzeasca pe drum a murit de 2 ori la 2 semoafoare,dupa care toata ziua a stat perfect la relanti fara sa am fluctuatii de turatie,Servizarea am facut-o Luni fiind liber si am curatat motorasul pas cu pas,corpul de admisiea cu clapeta fara sa il dau jos,am incercat sa il pornesc si nu a stat la relanti deloc .Dupa ce am suflat cu spray de contact pe senzorul din galerie acel INTAKE AIR TEMPERATURE pot sa zic ca a stat la relanti dar cu o mica ezitare,Dar in principiu am sa caut in zona TIMISOARA ARAD daca est careva si are posibilitatea sa imi faca o diagnoza la motor adica daca detine acel GS911 parca care citeste erorile. Atasez poze mai jos cu ce am demontat.cu ocazia servizarii am reusit sa montez si un toolbox de scule.
  12. Salutare all.@iridiu192 fff bun review-ul tau cum ai facut servizare prezentata mai sus,de RETINUT. As avea o intrebare legat de problema relanti-ului ca la rece nu sta .Din discutiile avute cu un amic imi zicea ca senzorul de temeperatura de pe motor cod 13621703993 care are 4 pini are 2 functii una de a da comanda la ventilator cand se incalzeste mototrul iar a2a functie este de a da comanda la clapeta si a tine motorul turat la rece,Daca stie careva ca ar fii aceasta problema ca sa cumpar acel sonzor .Va multumesc pt atentie si astept un sfat de la voi. !!
  13. Salutare all!! Ma fratilor ajutati-ma si pe mine cu un sfat.Mobra mea din dotare mai exact un BMW F 650 GS - 2002 nu vrea sa stea in relanti cand il pornesc de fapt el nu STA turat la rece cum ar trebui de fapt! Ca idee anul trecut mai facea unele nazuri ca sa statea turat in 3000 si dupa ce il mai acceleram umpic isi revenea,M-am gandit sa schimb filtrul de benzina ce am gasit ca si filtru adica un MANN WK 69/ 2.pret undeva intre 70-80 lei .Stiu ca ar trebui sa pun OEM,dar din ce am vazut unii spun ca e ok,asta de MANN.Astept un sfat referitor la problema de relanti .La cald sta in 1500 problema este la pornire .SI PINA SE INCALZESTE.
  14. Salutare si eu am luat buson de ulei si am avut emotii cand a venit ca il vroiam pe cel nou cu imbus si ......bucurie ,maxima e pe imbus cu imbus de 10 si cum zicea un coleg mai sus sper sa fie mai bun .Cel vechi a venit cu hexagonul bulit si degeaba am incercat eu in ultimii 4 ani sa am grija la schinbat uleiul ca doar e aluminiu asta eee sper acuma sa il desfac chiar daca pun mopsul pe el. cod de origine 11137708604
  15. @George 13 legat de anvelope eu am pe un Bmw f 650 gs Michelin anakee 3,care pot sa zic ca sau comportat impecabile si pe uscat si pe umed.pe asfalt iar pe offroad soft au stat ok nu an avut emotii. @San prietene credca am vazut cel mai clar explicat un traseu cel cum lai prezentat tu ...Respect maxime!!Am sa urmaresc topicul asta....
  16. Da este gata pt montaj este complet suportu de Hornet
  17. Salut Florin uite aici http://artizanatovidiu.blogspot.ro/p/cutite.html ia legatura cu el din ce vad si am auzit are ce vrei tu viziteaza blogspotul respectiv si cred ca vei fii multumit .Personal nu il cunosc pe el; dar sunt coleg de servici cu fiusu si de la el am auzit ce stie sa faca taicasau.Sa imi zici daca ai fost multumit in cazul in care mergi la el.
  18. Ocazie se vinde suporti rack-uri laterali +talpa Givi pt topcase la HONDA HORNET 2011-2013.Suportii vin complet cu kitul de prindere dintre rack-uri suporti.si de fixare pe motor latfel nu se pot fixa fara acel kit. PRET 500 LEI.A fost achizitionat si montat la repr.Honda pe un Hornet din 2011 in Italia.La cerere se poate da si un topcase contracost.sau daca se doreste fara talpa de Givi se mai scade din pret.Mai multe detalii la tel.0737147236
  19. R.I.P ,sincer stau si ma gandesc oare de ce oare noi motociclistii din tara noastra trebuie sa platim asa scump din cauza starii drumului sau a neatentiei si neacordarii de prioritate un caz recent in Timisoara cu un coleg la care sa intamplat Duminca dimineata .R IP NIVRE si in cazul lui CA IN MAJORITATEA accidentelor soferii sunt de vina ptr ca la cat.B sa scos poligonul conduita preventiva etc,iar pt A sa ingreunat luarea unui permis ....numai am cuvinte de spus cand ma gandesc ca prea repede unii dintre noi cei pasionati pe 2 roti pleaca .......R.I.P
  20. RIP !!! Cuvintele de sunt de prisos...!!!
  21. Bade Flo nu suna rău luam trackurile de la colegu Textoru și vedem ce și cum mai vb dar anul asta eu credca zic pas pe extern...dar poate poate nu știu, adevărul este ca e mișto traseul lor pe care lau făcut....RESPECTE MAXIME!!
  22. Respecte maxime pt o astfel de tura care in proportie de 80% a fost OFF si restul asfalt.La cat mai multe iesiri si sa le impartasi-ti cu noi....toate cele bune si drumuri si vremuri bune sa aveti in turele viitoare!!
  23. Gabone No comment,ce sa zic fratica,Mare OM,Mare Caracter.De vreo 4 ore stau nemiscat in fata compului ,mai prins cu ieseala asta a ta impreuna cu doamna ta,cu fezerica cu traseul tau cu pataniile tale de pe drum dar am invatat ceva si am luat aminte.De ex.mi-am trecut in agenda de NECESAR DE TURE LUNGI,ca asa am intitulat folderul respectiv dintr-o agenda care de fiecare data cand prind un astfel de topic ca al tau completez cele ce spune-ti voi ca este necesar si partile bune din aceste iesiri dar si partile rele le iau ca invataura de minte .Ca de altfel sper si sa il si indepllinesc visul de a ajunge in cativa ani si eu la Nordkapp......Acum astept sa vii cu povestiri din celellate iesiri pe care le-ai facut si care ai zis ca le impartasesti cu noi...TOATE CELE BUNE si ASFALT USCAT si VREME BUNA!!!
  24. O DA,asteptam demult continuarea turei voastre.Cum spune si zece d rosu el cu experienta de Nordkap,si mie imi plac astfel de ture tip economy ca si buget .Din nou RESPECTE MAXIME!!! ASTEPT CONTINUAREA
×
×
  • Creează nouă...