Gixu. Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 Dat fiind faptul ca n-am mai facut o Cheia de vreo 4 ani, m-am gandit ca n-ar fi o tura rea pt we care vine. Vremea pare sa tina cu noi, bilet la Rammstein nu mi-am luat... Ca idee, nu mergem in formatie mai mare de 4-6, nu rupem DN-ul in doua si nu dormim atunci cand intram pe portiunea virajata. Nu am gume racing(Pilot Road) iar mobra mea are aprox 270 kg asa ca nu se pune problema unei ture "racing" in adevaratul sens al cuvantului ci mai degraba o plimbare intr-un ritm decent, usor accelerat cu opriri doar pentru gaz, poze si umplerea stomacului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 mmm....suna interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 luati-o pe la Tg Secuiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 luati-o pe la Tg Secuiesc. Te referi la portiunea Onesti - Tg. Secuiesc? E frumoasa? Intreb, pentru ca eu merg (cu sotia pasager, bineinteles) in week-end la Slanic Moldova, si la intoarcerea in Bucuresti m-am gandit sa vin pe Siriu, si asta inseamna din ce-am vazut pe harta ca trebuie sa parcurg si drumul Onesti - Tg. Secuiesc. De pe Siriu pana in Bucuresti pe unde mai ok, prin Valenii de Munte - Ploiesti sau prin Buzau - Urziceni? PS. Noi avem bilet la Rammstein. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Onesti - Tg.Secuiesc inseamna pasul Oituz. Da, este foarte frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 27, 2013 Autor Share Postat Iulie 27, 2013 (editat) Dupa "lungi" discutii s-a stabilit. Ora 8 , benzinaria Omv Pipera, la rond. De acolo vedem noi pe unde o taiem. Fost, vazut, plimbat, placut. Am ales "clasicul" DN1A si am facut un Siriu cu "ocol" prin Cheia Vremea a tinut cu noi, asfaltul a fost cvasicurat si neted, deci decent iar gasca a fost de milioane. Pe scurt, o zi 90% reusita. Ziua a fost "umbrita" de catre un eveniment neplacut dar protagonistul este ok si se poate considera super norocos ca a scapat doar cu o paguba materiala si un orgoliu usor sifonat. Editat Iulie 27, 2013 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 De pe Siriu pana in Bucuresti pe unde mai ok, prin Valenii de Munte - Ploiesti sau prin Buzau - Urziceni? Am luat-o prin Valenii de Munte si a fost ok drumul, cu exceptia primei portiuni dupa ce am parasit Brasov-Buzau, unde erau gropi in asfalt. Dupa aceea a fost asfaltul foarte bun si frumos, virajat. Si Pasul Oituz si drumul de la Siriu au fost foarte frumoase, le-am parcurs ieri pentru prima data. Pe Siriu am mers mult timp alaturi de de o Yamaha (cruiser, cu cardan, cred ca Dragstar) de BV, cu pasagera cu casca Shoei visinie. Salutari din nou, daca cumva citesti aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 29, 2013 Autor Share Postat Iulie 29, 2013 Asfaltul de pe Siriu e mult mai ok decat cel de pe Cheia. Din pacate, oricat de turistica ar fi locatia nu putem sa ne rupem de carute, cai si balega unde ti-e lumea mai draga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Multumesc pentru ajutorul acordat dupa cazatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Daca tot se discuta despre Cheia, am si eu o intrebare..cum este drumul catre Muntele Rosu ? Acum cativa ani stiu ca era praf, oare l-au reparat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 30, 2013 Autor Share Postat Iulie 30, 2013 Nu am facut nimic special, stai linistit, tu sa fii sanatos (nu uita sa mergi sa faci radiografiile de care vorbeam). Daca tot se discuta despre Cheia, am si eu o intrebare..cum este drumul catre Muntele Rosu ? Acum cativa ani stiu ca era praf, oare l-au reparat ? Toata portiunea asfaltata se prezinta decent. Nemultumirea mea e legata in special de acele de par, ultra gumate, alunecoase si pline de tiruri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate