TeDy 'M Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 La locul clasic in piept. ne avantajeaza in vederea socializarii-parerea mea, nu si pe cei care si-au facut un obicei din a batjocori sau chiar a tepui... EU de acord! Ma gandesc la formatul dreptunghiular, inscriptionat cu negru pe fond argintiu sau auriu. Liber la propuneri, numai sa iasa ceva constructiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 .... si cu poza de la avatar )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Cu CV-ul de gât si o schema color cu arborele genealogic.Tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Ce de batai ar fi in trafic: "ba, tu-ti predecesorii mamei tale, m-ai injurat acum 2 luni pe topicul ala, pe cine faci tu papagal?" :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iulie 31, 2013 Autor Share Postat Iulie 31, 2013 aici am vrut sa ajung! Ca la Intruniri e lozinca: Sa aratam cat de civilizati sunt motociclistii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 aici am vrut sa ajung! Ca la Intruniri e lozinca: Sa aratam cat de civilizati sunt motociclistii... Pai asa se rezolva problema, se caftesc pe strazi inainte de intruniri si acolo se poarta civilizat si isi compara vanataile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 eu am, pe vesta, un patch cu nikname-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Cu CV-ul de gât si o schema color cu arborele genealogic.Tare! Ideea este buna. Stii pe cine sa saluti, scuipi saau bati.., prieteneste pe umar! Da cam naspa sa scriu.., eu, biker dur.., Jean Taxi pe piept! adica, ce?! iubesc taximetristii, m ar intreba cine nu e avizat. Da, ideea e buna. O pun pe vesta cand merg pe la intruniri.., cu arici, aka detasabila.., he, he, heee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Ideea in sine ca idee, insa ce faci cu cei care sunt , asa cum e vorba, "doar de tastatura" ? Pentru ei trebuie discutata problema sa isi puna un mouse personalizat, sau un wallpaper, ceva... Sunt curios de rezultatul topicului, poate era bun un Poll pe chestia asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Ce de batai ar fi in trafic: "ba, tu-ti predecesorii mamei tale, m-ai injurat acum 2 luni pe topicul ala, pe cine faci tu papagal?" :crack: Stai linistit ca nu va fi asa cred, multi sunt in fata monitorului smekeri... In realitate se ascund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Jeane,mama,noi ne facem un poster.Ca avem cu ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iulie 31, 2013 Autor Share Postat Iulie 31, 2013 pareri si pareri... dupa oameni... Mama ce ca-lumea zic unii! si eu ma gandesc acru la impestriteala din jur. Totusi, gandindu-ma ca pe la simpozioane, conferinte asa este civilizat, sa stii cui te adresezi... Adica cum sa spun ca motociclistii nu sunt civilizati? ei aș... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Vreau si eu cateva insigne: 1 Ubuntu 2 Shobolanu 3 Cesar 4 Admin 5 Albastru Vertical (asta pentru cunoscatori) 6LilDebul 7Belbody Unde trimit banii? Mai am o lista de insigne, dar ramane pe mai incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Ideea in sine ca idee, insa ce faci cu cei care sunt , asa cum e vorba, "doar de tastatura" ? Pentru ei trebuie discutata problema sa isi puna un mouse personalizat, sau un wallpaper, ceva... Sa-si lipeasca pe pantaloni intre picioare un poster cu o motocicleta. Da' vitezana sa fie, gixxer din ala de 750 cu care zic ca se dau cu 260-280 pe curbele din Romania. Mai am o lista de insigne, dar ramane pe mai incolo. Io nu vreau, ca daca ma identifica klux-u' sparge pusculita si isi ia un TIR sa ma fugareasca pe curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Sa-si lipeasca pe pantaloni intre picioare un poster cu o motocicleta. Da' vitezana sa fie, gixxer din ala de 750 cu care zic ca se dau cu 260-280 pe curbele din Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Io nu vreau, ca daca ma identifica klux-u' sparge pusculita si isi ia un TIR sa ma fugareasca pe curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 (editat) Io nu vreau, ca daca ma identifica klux-u' sparge pusculita si isi ia un TIR sa ma fugareasca pe curbe Eu credeam ca tu si klux sunteti aceeasi persoana ... sunteti la fel de ... cunoscatori Editat August 1, 2013 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 (editat) TeDi'M, poti face un model ? la ce dimensiuni te-ai gandit, orizontala si verticala ? Editat August 1, 2013 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Eu credeam ca tu si klux sunteti aceeasi persoana ... sunteti la fel de ... cunoscatori Nice try... eu nu dau sfaturi nimanui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 El nu da sfaturi, el critica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 (editat) Pai da ... deci recunoasteti ca sunteti amandoi la fel ... ca sa critici, trebuie sa fii cunoscator. N-a zis nimeni nimic de sfaturi. Oricum, daca vedeti si tu si el vreun TIR ... fugiti! Inseamna ca am spart eu pusculita si va alerg. Editat August 1, 2013 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 eu imi fac patch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Pai da ... deci recunoasteti ca sunteti amandoi la fel ... ca sa critici, trebuie sa fii cunoscator. N-a zis nimeni nimic de sfaturi. Oricum, daca vedeti si tu si el vreun TIR ... fugiti! Inseamna ca am spart eu pusculita si va alerg. Nu inteleg cu ce ti s-a pus pata pe mine. Nici nu am dat sfaturi, nici nu am criticat pe nimeni. Nu am ce sa recunosc, nu cred ca am deranjat pe nimeni cu nimic. Dar daca tii neaparat sa te simti deranjat for no reason, go ahead... Daca vad un TIR nervOS scot aripile de la motocicleta si ma infig in cabina... kamikaze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat August 2, 2013 Autor Share Postat August 2, 2013 (editat) Este doar o politicoasa propunere. Nu am avut nici un gand sa fac vreun castig din asta. Dar un for organizat care se numeste Asociatia Motociclistilor din Romania, ar putea initia ceva. Apoi mai exista printre noi colegi design-eri. Sau ne ocupam individual. La urma urmei in mai toate orasele sunt firme care se ocupa cu astfel de inscriptionari. Sunt pe la Mall-uri spre exemplu. Convenim asupra unei dimensiuni a ecusonului de 15/60 mm, propunem un font ceva? inscriptionam gold pe fond negru si gata cu filozofiile, OK?... Nu ma astept sa explodeze fenomenul, dar gandind pozitiv cred ca ne-am bucura sa ne putem saluta, decat sa ne punem intrebari sau sa dam cu presupusul pe la intruniri, nu-i asa? Spor la civilizatie! Editat August 2, 2013 de TeDy 'M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 8 lei, carrefour baneasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate