Doctor X Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Categoriile de autovehicule sunt aceleasi in toata Uniunea Europeana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Eu am avut o Honda CBR F2 600 care avea in acte 25 kW, cred ca mergea la categoria asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Sunt si bandituri limitate, dar trebuie sa fie limitata din fabrica (au niste serii care sunt identificabile de RAR ca limitate, ca sa nu ai probleme). GS500, CBF500 sunt 2 modele care au sub 50 cai...acum depinde ce vrei, fiecare cu alegerea lui! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 in sfarsit n-o sa mai aiba toti handicapatii permis! nici nu stiti cat ma bucura legea asta! si inainte sa spuneti "da ma, ai luat permisul cand era simplu si acum te dai mare" va spun eu ca am dat in 2001, daca nu ma insel chiar ultimul an cu traseu si politaiul in spate... si vrand-nevrand am si evoluat 50-125-250-350-650-600-1000.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiBucuresti Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Ducati Monster 796 se paote limita la 35 kw de catre noi sau il poti cumpara nou cu limitarea trecuta in certificatul de conformitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Eu am gasit pentru a mea kit de limitare pe e-bay, si a mea are 110 cp. Cam orice motocicleta pe carburatie se poate limita foarte usor, mai greu cred ca e cu omologarea - probabil ca trebuie facuta la un service agreat RAR, trecut cumva in carte samd. Nu vad de ce un T-cat, Hornet sau Bandit pe carburatie sa nu poata fi limitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate