Beatrice Postat Septembrie 13, 2013 Autor Share Postat Septembrie 13, 2013 Ceva naspa s-a intamplat pt ca am schimbat traseul nu pt ca era un grup mare. Niciodata nu mi s-a intamplat sa plec cu un grup la drum si sa se intample ceva naspa din cauza drumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 DSC_8816.jpg Asta e singurul cauciuc tocit cu care s-a plecat din Bucuresti , si e al meu. E treaba mea de ce am plecat cu el asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Bine draguto o sa-mi umplu eu side case-urile si top case-ul cu asfalt , plec inainte sa va asfaltez drumul ,,,,,,,,,,, . Majoritatea a hotarat sa intre pe acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Asta e singurul cauciuc tocit cu care s-a plecat din Bucuresti , si e al meu. E treaba mea de ce am plecat cu el asa. Pentru poza ..clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Ceva naspa s-a intamplat pt ca am schimbat traseul nu pt ca era un grup mare. Niciodata nu mi s-a intamplat sa plec cu un grup la drum si sa se intample ceva naspa din cauza drumului. Si am mai plecat de atatea ori la drum lung cu un grup mare... Pentru poza ..clar A stiut el ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Mai dar mai dati-le-ncolo de caucioace, nu mai bine discutati despre plimbare? V-a placut, nu v-a placut, mai vreti? Daca pana si neveste-mii i-a placut plimbarea, cu toate peripetiile, atunci cu siguranta a fost frumos. In rest, sa fie sanatosi baiatul care mi-a dat cauciucul, gazda care ne-a plimbat dimineata pe la vulcanizari si care ne-a ajutat cu sculele, baiatul de la spalatorie care ne-a descuiat vulcanizarea ca sa ne facem singuri roata, Cristi care mi-a plimbat nevasta si m-a lasat sa ma dau singur pe curbe ), si care voia sa schimbe roata la 1 noaptea, cei care s-au plimbat cu mine noaptea pe coclauri si care din fericire nu au avut sculele necesare pentru scos roata asa ca am lasat-o pe dimineata si toti ceilalti care au mers in tura asta, sa mai vina si alta data ca a fost frumos. Si data viitoare o sa avem timp si de bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzache* Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Blasfemie ! Cine n'a avut timp de bere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate