claude307 Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Am o honda cx eurosport...avea ditai bordul inainte si m-am hotarat sa pastrez doar turometrul dar nu aveam cum sa il montez pt ca nu aveam o carcasa pt el.. Intre timp am gasit un ceas care indica viteza...as vrea sa stiu daca ii inlocuiesc doar hartia de deasupra sa pun turatiile de pe turometrul vechi in locul kilometrajului..ar indica corect? Am cabluri separate de km si turometru si ambele se potrivesc bine in kilometraj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Ceea ce vrei tu sa faci este imposibil, nu poti inlocui vitezometrul cu turometrul sau viceversa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 nu, nu indica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claude307 Postat August 28, 2013 Autor Share Postat August 28, 2013 ms mult de tot pentru lamurire cumpar turometru atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Pfuaaai, inca o mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Merita facuta macar o proba, ceva ceva ar trebui sa arate, dar ca indicatia sa fie cat de cat corelata cu realitatea trebuie neaparat o calibrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claude307 Postat August 28, 2013 Autor Share Postat August 28, 2013 Pfuaaai, inca o mai ai? inca mai e...sper sa ajung cu ea prin iasi sapt viitoare la mine moare ) Merita facuta macar o proba, ceva ceva ar trebui sa arate, dar ca indicatia sa fie cat de cat corelata cu realitatea trebuie neaparat o calibrare. am renuntat la idee..o sa ii las vitezometrul si caut un turometru micut pe langa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Merita facuta macar o proba, ceva ceva ar trebui sa arate, dar ca indicatia sa fie cat de cat corelata cu realitatea trebuie neaparat o calibrare. Nu merge calibrarea in cazul de fata ca nu poti compara mere cu pere, dar sunt de acord ca ar trebui sa indice ceva. Totusi ideea e originala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 clar...mai ales cand treci prin localitate...turometrul tau o sa-ti indice 50..si defapt tu ai 150... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 inca mai e...sper sa ajung cu ea prin iasi sapt viitoare la mine moare ) am renuntat la idee..o sa ii las vitezometrul si caut un turometru micut pe langa Pai eu sunt in vacanta, acasa, botosani ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate