jethro tull Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 de ceva vreme,m-am pricopsit cu beleaua asta,care nu ma lasa sa dorm...am luat hotararea (inteleapta???!) sa incerc restaurarea ei...deci,am mare nevoie de ajutor din partea voastra ,cu informatii ,material tehnic(??).va trebui sa refac cadrul in partea din spate,care a fost modificata,trebuie sa indepartez rugina si vopseaua veche(acolo unde mai este) si nu vreau sa sablez,va trebui o furca fata fie ea si replica(am mari indoieli ca as mai gasi un originala,care probabil mi-ar depasi posibilitatile financiare)...are cineva imagini cu partea spate a unui cadru rigid?multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pake91 Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Salut! de unde o ai? mar interesa si pe mine una in genul. tot asa sa o restaurez eu acasa sa imi ocupe timpul si sa stiu ca este munca mea.... mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rabanu Jr. Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Bibelou,sper sa reusesti sa o restaurezi,asa moto pacat lasata deoparte.iti urez succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toderel Dumitru Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 O furca fata dar de yamaha RD 250cc, fabricata in 1973 in buna stare de functionare si ambele roti am eu . daca te intereseaza PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nsr Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Parerea mea e ca daca vrei sa o faci bine,ar trebui sablata ca sa nu ai neplaceri ulterioare.... Uite si un filmulet la care sunt sigur ca te-ai uitat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marlon Brando Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 de ceva vreme,m-am pricopsit cu beleaua asta,care nu ma lasa sa dorm...am luat hotararea (inteleapta???!) sa incerc restaurarea ei...deci,am mare nevoie de ajutor din partea voastra ,cu informatii ,material tehnic(??).va trebui sa refac cadrul in partea din spate,care a fost modificata,trebuie sa indepartez rugina si vopseaua veche(acolo unde mai este) si nu vreau sa sablez,va trebui o furca fata fie ea si replica(am mari indoieli ca as mai gasi un originala,care probabil mi-ar depasi posibilitatile financiare)...are cineva imagini cu partea spate a unui cadru rigid?multumesc! Cred ca cel mai bine sa iei legatura cu pasionati pe un forum cehesc poate au notita tehnica. Pt furca paralelogram originala sigur este o rara avis. S-ar potrivi cea de Victoria KR20 , ca bani este vreo 200 euro. Si cele de Zundapp DBK ar merge dar sunt mai scumpe si mai rare. http://www.ebay.de/itm/Victoria-KR20-Gabel-forks-/180979954374?pt=DE_Motorradteile&hash=item2a233ef2c6 Va trebui sa folosesti sablare pt ca unele piese inca mai au resturi de nichelare care se indeparteaza mai greu prin alte metode. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Septembrie 14, 2013 Autor Share Postat Septembrie 14, 2013 Parerea mea e ca daca vrei sa o faci bine,ar trebui sablata ca sa nu ai neplaceri ulterioare.... Uite si un filmulet la care sunt sigur ca te-ai uitat... multumesc!mai am un pic si-l invat ca pe apa!..de filmulet zic! O furca fata dar de yamaha RD 250cc, fabricata in 1973 in buna stare de functionare si ambele roti am eu . daca te intereseaza PM. multumesc..nu,nu cred!multumesc inca o data! Bibelou,sper sa reusesti sa o restaurezi,asa moto pacat lasata deoparte.iti urez succes multumesc!voi incerca sa nu dezamagesc!..(pot sa zic ca mi-e al dracului de frica?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Acum nu vreau sa te dezamagesc dar o sa coste ceva si este de umblat exclusiv pe situ-ri de afara.Daca te stii un tip ambitios cu ceva cash disponibil, o sa reusesti.Mirajul viitorului este frumos cand inchizi ochii dar pana acolo este un drum foarte lung. Iti spun asta fiindca exista doar doua variante, o faci pana la capat cu toate ce inseamna asta sau o vinzi cuiva care poate duce proiectul la capat.A doua varianta este de preferat sa o dai in starea asta, daca o desfaci si o vinzi in cutii, va fi ceva mai greu. In filmuletul de pus mai sus moto arata...cred ca e unica in romania si arata genial.Eu iti urez succes si sper sa o faci ca in filmuletul de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rabanu Jr. Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 Eu sincer mereu am avut visul asta,sa restaurez ,repar moto,doar ca nu am ocazia cu cine sa ma invat.in + ca sunt si in strainatate.daca e sa ai nevoie de ceva,eu pot sa ma informez.Cere si ti se va da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Septembrie 17, 2013 Share Postat Septembrie 17, 2013 salut, cred ca am o piesa care sigur iti lipseste in filmulrt arata mult mai bine dar cea pe care o am eu este completa si se poate readuce la viata bafta in continuare la piese si binenteles la proiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Septembrie 19, 2013 Autor Share Postat Septembrie 19, 2013 salut, cred ca am o piesa care sigur iti lipseste in filmulrt arata mult mai bine dar cea pe care o am eu este completa si se poate readuce la viata bafta in continuare la piese si binenteles la proiect salut!esti un dragut,multumesc!este de vanzare?daca da,ce pret are? Eu sincer mereu am avut visul asta,sa restaurez ,repar moto,doar ca nu am ocazia cu cine sa ma invat.in + ca sunt si in strainatate.daca e sa ai nevoie de ceva,eu pot sa ma informez.Cere si ti se va da salut!multumesc!caut piesele ce-mi lipsesc,fireste,dar am nevoie si de informatii tehnice,in principiu,am nevoie de ajutor pentru a finaliza treaba asta in care m-am bagat! cum rezolv necazul asta cu rezervorul?mentionez ca rezervorul a fost construit prin suprapunerea a doua "emisfere" sa zic asa,lipite cu alama...in poze este ceea ce a ajuns ,in timp,partea inferioara a rezervorului...unde refac aceasta parte a rezervorului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Marian, nu te apuca de el pana nu strangi piesele necesare si pana nu repari cadrul pe spate. Scrie-i tipului de pe youtube, poate are ceva contacte pentru documentarea restaurarii. Rezervorul nu il sabla, curata-l cu peria de sarma si apoi ti-l cositoresti singur. Sau mi-l trimiti la Bucuresti la iarna si incerc sa vb cu un carosier batran, sa vedem daca poate sa ti-l reconstruiasca, forma mi se pare minimala totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 Un proiect foarte interesant. Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Septembrie 22, 2013 Autor Share Postat Septembrie 22, 2013 Un proiect foarte interesant. Multa bafta! multumesc!multumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate