CRS-Cristi Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Unde pot sa limitez un Peugeot Viva City de 49.9 cm care duce 60-70 km/h in 45 km/h.. si cat m-ar costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Nu inteleg de ce ai face asta... Nu iti verifica nimeni viteza care o atinge mobra ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 inca un topic , s-a inventat si google.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Lasa-l asa ... nu ai nici un motiv sa il limitezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Si nu deschide un topic pt fiecare chestie. Fa unu si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu. Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Cu alte cuvinte... n-ai unde , nu sunt serviceuri autorizate in romanica care sa limiteze motocicletele fie in km/h fie in Kw/Cai , dar cum a spus mai sus, nu te verifica nici dracu cati km/h prinde, asa spune in legislatie ca scuterul de 49 trebuie maxim 45 km/h sa prinda,si in plus militianu n-are cum sa ti-l ia la verificat... in cele mai multe cazuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 in cele mai multe cazuri. In toate cazurile. Nici 20% din ei nu au nici acel mini-subler cu care verifica uzura cauciucurilor dar atunci sa aibe ceva aparat sa verifice viteza maxima ce o poate atinge o mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor[frate] Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Ai omorat lumea cu scuterul tau si 20 de topicuri fa-ti unul si bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu. Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 @Error- nu,nu ... m-ai inteles gresit... m-am referit, ca in putinele cazuri cand faci pe zorro cu ei, vorbesti urat,ii injuri... daca-i enervezi bine, il poate retine pentru expertize... si-ti baga motiv, ca au fost instiintati de cineva (anonim) ca tu esti in ilegalitate , pericol pt ceilalti participanti la trafic si prostii din astea... se poate intampla . atunci il duc la expertiza si iese ce iese.... da dracu face din astea daca stii ca esti cu musca pe caciulita... in rest,cu sublerul ai dreptate, n-am auzit sa verifice careva pneurile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragan Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Pai si de ce ai face pe zorro cu ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Pai si de ce ai face pe zorro cu ei? Ei zic ca ai trecut pe rosu, tu juri ca a fost galben curat, ei zic ca ai depasit linia continua, tu ca atunci incepuse cea discontinua, ei zic ca ai oprit neregulamentar, tu ca erai pe trotuar s.a.m.d in principiu sa scapi de amenda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bezaru Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Salut, am eu o toba daca te intereseaza, care iti limiteaza scuterul (conducta de legatura dintre evacuare si toba are diametrul mic). O aveam pe scuterul meu (chinezarie) si mi-l limita la 35 km/h. Daca vrei putem sa ne intalnim intr-o zi, sa incerci daca se potriveste si cat prinde cu toba respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Poate vrea sa i-l dea fiului, si pt linistea lui, sa il limiteze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Al dracului de multi se pricep la de-limitat, iar cand unul vrea sa fie linistit si/sau sa respecte legea aproape ca este luat in ras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Si nu deschide un topic pt fiecare chestie. Fa unu si gata L-am avertizat, E deja peste limita bunului simt cu topicurile facute de el. L-am indrumat la sectiunea scutere, Sa se desfasoare acolo dar fara sa deschida topicuri aiurea pe sectiune. Sunt o gramada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nimeni Altu' Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 In general la scutere limitarea este pe mana dreapta , implicit la cutia centrala a posesorului . Te mananca , ii dai , nu te mananca ... Te temperezi si mergi cum trebuie/legal . Ca si la motociclete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate