ENEOS Postat Ianuarie 17 Share Postat Ianuarie 17 Acum 1 oră, Metal Heart a spus: rack OEM de prindere sidecase-uri Sunt curios cât lățește 🏍, i-am montat unui client ceva similar pe un TDM900 și lățimea cutiilor depășea cu 10 cm lățimea acelorași cutii puse pe FJR-ul meu! Și vorbesc de cel 2002 la care am senzația că ies puțin mai în exterior față de generația a 2-a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 18 Share Postat Ianuarie 18 17 hours ago, ENEOS said: Sunt curios cât lățește 🏍, Iaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Aprilie 8 Share Postat Aprilie 8 Dă weekend! DID ZVMX2 cu pinioane JT. Nu că ălălalt avea mai mult de 15000 km, însă când l-am schimbat în Alpii francezi, l-am schimbat pe fugă, fără să schimb și pinioanele, și garçon nu cred că avea pe stoc model dedicat FZ1 la lungime, că m-am ales și cu vreo 2 zale din lanțul vechi. Iar una din role începuse să se gâtuiască și să devină imobilă, problemă probabil pusă pe seama pinionului față, care avea nu mai puțin de 60k km. Și vizibil mai uzat decât cel spate. Dar totul e bine acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate