Sari la conținut

FZ1 Fazer / FZS 1000 Fazer

markyinxs
 Share

Postări Recomandate

Acum 1 oră, Metal Heart a spus:

rack OEM de prindere sidecase-uri

Sunt curios cât lățește 🏍, i-am montat unui client ceva similar pe un TDM900 și lățimea cutiilor depășea cu 10 cm lățimea acelorași cutii puse pe FJR-ul meu! 😨 Și vorbesc de cel 2002 la care am senzația că ies puțin mai în exterior față de generația a 2-a.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• 2 months later...

IMG-20250405-WA0001.thumb.jpeg.d743870be8058d8e31a07fd73d6bfef2.jpeg

Dă weekend! DID ZVMX2 cu pinioane JT.

Nu că ălălalt avea mai mult de 15000 km, însă când l-am schimbat în Alpii francezi, l-am schimbat pe fugă, fără să schimb și pinioanele, și garçon nu cred că avea pe stoc model dedicat FZ1 la lungime, că m-am ales și cu vreo 2 zale din lanțul vechi. 

Iar una din role începuse să se gâtuiască și să devină imobilă, problemă probabil pusă pe seama pinionului față, care avea nu mai puțin de 60k km. Și vizibil mai uzat decât cel spate. Dar totul e bine acum!

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Salut! Am o problema cu a mea FZ1. S a rupt suportul pentru carena laterala din partea de sus, dinspre rezervor. Am varianta cu carene laterale, GT. Stiti cumva cum pot identifica piesa respectiva? Am pu o poza cu cel de pe partea stanga, care este intact.

IMG20250423121417.jpg

IMG20250423121408.jpg

IMG20250423121359.jpg

Link spre comentariu

Acum 21 minute, Dan Andrei Titere a spus:

Salut! Am o problema cu a mea FZ1. S a rupt suportul pentru carena laterala din partea de sus, dinspre rezervor. Am varianta cu carene laterale, GT. Stiti cumva cum pot identifica piesa respectiva? Am pu o poza cu cel de pe partea stanga, care este intact.

IMG20250423121417.jpg

Salutare,

ca sa poti identifica piesa intra pe acest site: https://yoshiparts.com/parts/motorcycle/yamaha

Iti alegi modelul mobrei si gasesti desenele explodate in care poti identifica piesa dorita, inclusiv cu cod si un pret  de Japonia.

Eu am mai cumparat de la ei piese si sunt OK. Firma este din Thailanda dar piesele se livreaza din Japan.

Dupa ce ai codul piesei dai pe google si vezi unde si la ce pret o gasesti (pe ebay 😊).

Succes!

Link spre comentariu

Da, am incercat si aici si in alte cataloage online. Ideea este ca nu gasesc sa selectez modelul FZ1 GT, parca nu a existat in mod oficial niciodata. Daca pun vin ul iar nu ma ajuta pentru ca a mea nu a avut carenele laterale din fabrica. Eventual sa gasesc un vin de la o varianta GT din fabrica

Link spre comentariu

Dar unele sunt extrem de similare , ca de ex eu am gasit una de la Honda aproape identica , doar putin mai inalta. Nu imi ia poza dar numarul de piesa este 64212 MM5 000

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
La 23.04.2025 la 14:42, Dan Andrei Titere a spus:

Poate pune colegul Razvan o poza cu prinderile lui, ca am vazut ca nu avea crash pad montat.

Am crashpad-uri, si in varianta cu carena, si in varianta fara, dar cele de pe louis (LSL), nu cele oem. Sunt ascunse destul de mult, nu ies ca cele originale in afara, dar sunt acolo.

Practic sunt aceleasi tampoane, insa suporturile difera de la o varianta la alta.

De 1 mai muncitoresc.

PSX_20250501_125632.thumb.jpg.88d7179cb52ac138f8b128d6a5279c02.jpg

Link spre comentariu

Acesta este codul crashpad-ului: 60152600

1964075458_Screenshot2025-05-02at11_19_52.thumb.png.baf13daddd279fbb5676a617caf9a327.png

Carena a mai venit cu o piesa de metal in acea zona, care este o bucata de tabla indoita si gaurita. 

Mai departe am adaptat suportul crashpad-ului la acea prindere pentru carena.

Practic am taiat cilindrul acela negru care se vede in fotografie in doua, si piesa metalica a carenei intra intre cele doua jumatati, daca-mi aduc aminte bine. 

Link spre comentariu