ionutpopoiu Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Poare cineva sa mi recimande un service moto bun in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teddydk Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 salut 0748039216 service in pantelimon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice_verde Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Buna ziua, Va asteptam la SKR SuperBikes, pe bulevardul Iuliu Maniu, nr 6. Pentru a va face o programare ne puteti contacta la numerele de telefon 0723989672, 0765435366 sau 0753811349. O zi cat mai frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 /index.php?/forum/216-oferte-de-service-in-romania/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpopoiu Postat Septembrie 19, 2013 Autor Share Postat Septembrie 19, 2013 /index.php?/forum/216-oferte-de-service-in-romania/ si ai fost prin toate?cum sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 pe fiecare topic au scris clientii, iti poti face si singur o parere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpopoiu Postat Septembrie 19, 2013 Autor Share Postat Septembrie 19, 2013 pe fiecare topic au scris clientii, iti poti face si singur o parere... ei eu am ales varianta mai usoara.daca nu ai nimic de zis in legatura cu ce am intrebat poti sa treci mai departe.nu e obligatoriu sa scrii in toate topicurile de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 serios? vezi ca si-n tecuci ai doi baieti care se pricep bine, de ce ai ajunge pana in 'curesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpopoiu Postat Septembrie 20, 2013 Autor Share Postat Septembrie 20, 2013 serios? vezi ca si-n tecuci ai doi baieti care se pricep bine, de ce ai ajunge pana in 'curesti? hai du te si canta la alta masa .esti chiar neinteresant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 ce copil facut pentru alocatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpopoiu Postat Septembrie 20, 2013 Autor Share Postat Septembrie 20, 2013 ce copil facut pentru alocatie! ce glume de santier:)))))).unde nu e nici dumnezeu nu cere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 si ai fost prin toate?cum sunt? Sunt asa cum scrie pe topicurile respective. Eu nu am ales varianta cea mai usoara, adica sa-ti recomand direct service-ul asta - ci am ales varianta cea mai corecta, adica ti-am aratat o lista cu mai multe service-uri din Bucuresti, cu tot cu recomandari ale clientilor. Tu alegi, in functie de recomandari, de zona in care e service-ul, de tarifele practicate si alte criterii ale tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Clientii nu pot fi si mituiti, inventati, scosi din manusa? Ca si la TV vezi zilnic amazoane care erau balene si au slabit luind pilule de slabit, si dupaia le fac reclama pt alti fraieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpopoiu Postat Septembrie 20, 2013 Autor Share Postat Septembrie 20, 2013 ba nu am vazut asa ura!mai ales de la niste supermebri care sunt 3 si latra da parca au scapat de la stana.pun pariu ca aveti vitezane de 1000 in compensatie la alte lipsuri ))) Clientii nu pot fi si mituiti, inventati, scosi din manusa? Ca si la TV vezi zilnic amazoane care erau balene si au slabit luind pilule de slabit, si dupaia le fac reclama pt alti fraieri. vezi ca esti offtopic(pe langa subiect).ce cuvant nu intelegi din intrebarea pe care am pus o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Poare cineva sa mi recimande un service moto bun in Bucuresti? Unul dintre lucrurile pe care ai putea sa le faci, ar fi sa iei la rand, pe PM, mail, telefon, service-urile din bucuresti si sa le spui cu ce te pot ajuta. Partea buna este ca, ofera nu e una saraca in capitala, in materie de ateliere/service-uri de calitate. Partea mai nasoala este ca sunt departe de tine. Poate daca o sa expui si problemele pe care le ai la moto, vei primi mai usor oferte. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpopoiu Postat Septembrie 20, 2013 Autor Share Postat Septembrie 20, 2013 Unul dintre lucrurile pe care ai putea sa le faci, ar fi sa iei la rand, pe PM, mail, telefon, service-urile din bucuresti si sa le spui cu ce te pot ajuta. Partea buna este ca, ofera nu e una saraca in capitala, in materie de ateliere/service-uri de calitate. Partea mai nasoala este ca sunt departe de tine. Poate daca o sa expui si problemele pe care le ai la moto, vei primi mai usor oferte. Bafta! stau in bucuresti.daca stateam in tecuci ma ducea la galati ca e un service foarte bun acolo.problema e una mecanica probabil de carburatie.am avut un topic in legatura cu problema mea dar raspunsurile au fost vagi.asa ca prefer sa merg la un service bun.problema e ca m am mutat in buc de 2 luni si nu cunosc pe nimeni care ar putea sa mi recomande unul asa ca am intrebat aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate