xyz Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 pozele astea m-au amuzat, dar am ramas pe ganduri; poate va spun si voua ceva sau macar urmasilor...(cinicule!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 s-au mai deschis o groaza de topicuri cu poze cu motorul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xyz Postat Noiembrie 23, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2006 cred ca ai dreptate; dar pentru fiecare, mai vechi sau mai nou, ca o stie sau nu, poate fi un moment de reflectie oricand... cei care nu au vazut pozele sa le vada acum, daca n-au rabdare la sapat; oricum mesajul este in poze si restul e tacere (adica chiar ne putem opri aici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 cred ca ai dreptate; dar pentru fiecare, mai vechi sau mai nou, ca o stie sau nu, poate fi un moment de reflectie oricand... cei care nu au vazut pozele sa le vada acum, daca n-au rabdare la sapat; oricum mesajul este in poze si restul e tacere (adica chiar ne putem opri aici) asa-i ! eu nu vedeam pozele daca nu le punea xyz... mai terminatzi cu "au mai fost" sau faze ca "se mai discuta undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Bine, bine, dar ce-o fi atata de "reflectat" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Bine, bine, dar ce-o fi atata de "reflectat" ? pai uite asa ca daca nu era postul asta nu aveai tu ce face si te plictiseai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xyz Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 pe motocicleta esti singur (sau cel care conduce), cu gandurile tale, bucurii si tristeti, adica OM care face CEVA; de multe ori, bucuria este atat de mare, incat uiti ca esti vulnerabil, ca mai sunt si altii care te vor, care depind de tine...De aici incolo intervin eu si motocicleta mea (pai ma gandeam unde s-o pun, discutia): daca este buna, tare, te poate proteja, are inspectii, intretineri, piese originale etc; apoi eu, cel calare, care conduc bine sau nu, cap plin sau gol, atent sau mai putin atent... Ideea este sa ai grija nu numai de motocicleta ta, dar si de tine (ba chiar si de altii): este un TOT! Si n-as vrea sa uit vorba unui clasic: SOARTA INECATULUI ESTE INECATUL INSUSI! Asadar realism, practica, minte deschisa si ochii-n paispe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 pai uite asa ca daca nu era postul asta nu aveai tu ce face si te plictiseai Daca ai impresia ca esti singurul care deschide posturi tampite pe forumu' asta te inseli amarnic. Ai auzit de Bulterieri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 BULTERIERI DACA AI PRIND>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> MA ROG STIU EI DECE!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xyz Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 poate ne explica de ce totusi unii au nevoie de motocicletele lor si altii nu vor sa auda de asa ceva; nimic nu este tampit, ci este doar o incercare de a intelege motociclismul mai mult decat cei care nu-l practica sau de-a-ti face din asta nu numai o bucurie fizica... Eu m-am bucurat cand am vazut pozele (daca observi nu are lant) si am incercat sa-i inteleg creatorul; aceasta bucurie a mea am vrut sa o transmit mai departe si nu sa ma dau destept; de altfel observi ca nu sunt prea bagacios pe forum. Pe motociclisti ii leaga ceva si-i defineste; asta incercam sa ating...dom' SEMACA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Pe mine nu m-a pus deloc pe ganduri, o spun direct : pocitania dreacu' Sper sa nu ma intersectez niciodata cu aceasta "opera de arta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Daca ai impresia ca esti singurul care deschide posturi tampite pe forumu' asta te inseli amarnic. Ai auzit de Bulterieri? ai vazut ca ai gasit ce e de reflectat? : )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xyz Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 sa mai luam o bere! asta pana ajunge in Germania dupa vreun motor si vede acolo heavy metals...sau vine la mare, in portul turistic Tomis! Si cum n-a avut efect?! omu' e ofilit gramada ca-i mai arata si altu' ceea ce el nu voia sa stie nici macar prin vise!! hai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Luati'va baieti pastilele la timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xyz Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 Luati'va baieti pastilele la timp Lasa fetele sa ia pastile! Ce vrei sa pierzi fantezia si inspiratia? Pai daia luam motociclete in loc de pastile. Recomnad motor fierbinte! Alunga durerile de dinti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Luati'va baieti pastilele la timp le-ai luat tu pe toate. nu se mai gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Da, probabil ca ii defineste nevoia de a se simti liberi, fara nici o constrangere aparenta. Poate simt nevoia de a-si lua destinul in maini, macar atunci cand sunt in saua motocicletei, daca in restul timpului se lovesc de conventionalism, mediocritate si stereotipii. It's not a habit, it's cool, i feel alive/ if you don't have it, you're on the other side K's Choice - I'm not an addict Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xyz Postat Noiembrie 25, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2006 Bravo man! este ceea ce trebuie sa dea sentimentul de solidaritate sau de periferie cand observi o motocicleta. Un spirit liber te accepta cand te vede pe motor si poate chiar ii concretizezi niste dorinte; am vazut pe forum simpatizanti de motoare, care pana sa-si poata lua motor, il doresc organic si-si mai alina speranta cu bucuria discutiilor si a cautarilor in domeniu. Dati-mi voie sa-i admir si cand pot, ii ajut. Dar lasati-ma sa ma supar cand nu ne putem accepta diversitatea motoarelor, cand primesc vreo teapa sau o lipsa de parolism de la unul pe care il cred ca mine. Iar daca stie ca putem ierta si mai face un abuz, atunci spuneti dvs. Am mare suparare, caci astept niste piese din Germ de pe la sf lui august; baiatul spune ca a avut accident; sa vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 (editat) Neasfalteaaaaate sunt caaaaile Doooooomnuluuuuuuui !!!! Si taaaare va mai zdruuuuncinaaa creieraaaaseleeee !!! Editat Noiembrie 26, 2006 de speedy.k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 Eh, am ajuns la concluzia ca se regasesc aceleasi tipuri de oameni peste tot, nu numai in comunitatea motociclistilor. Din pacate asta e, asa sunt oamenii in general... Exista si oameni pe care te poti baza, dar si oameni neseriosi... Asta-i viata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xyz Postat Noiembrie 26, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2006 Neasfalteaaaaate sunt caaaaile Doooooomnuluuuuuuui !!!! Si taaaare va mai zdruuuuncinaaa creieraaaaseleeee !!! Da' cum poti sa-ti imaginezi ca la enduro este altfel? O sa termine asfaltarea si in Buc s-atunci navalesc drele... Si cu cat mergi mai mult, cu atat te zdruncina mai tare! Asta ca s-o dam la-ntors. Si recunoaste ca-ti place enduro sau macar un motor de... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 Da' cum poti sa-ti imaginezi ca la enduro este altfel? O sa termine asfaltarea si in Buc s-atunci navalesc drele... Si cu cat mergi mai mult, cu atat te zdruncina mai tare! Asta ca s-o dam la-ntors. Si recunoaste ca-ti place enduro sau macar un motor de... Mie? Dac-ar fi dupa mine as avea acasa un chopper, un turing, o vitezana, o enduroaica, una de cross si un scuter. Ba nu, vitezana as tine-o in boxa de la circuit, nu acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulterieri Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 (editat) Ai auzit de Bulterieri?CE PLM vrea sa insemne asta ? Apropo topicul ala nu a fost deschis aiurea ,era vorba de motocicleta mea domnule Pruteanu [speedy.k] BULTERIERI DACA AI PRIND>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> MA ROG STIU EI DECE!!!!!!! -Esti tare Pana sau 'WHITE RAVEN' mereu cand vezi ceva despre noi repede -Lasa ca trece si poate ne intalnim si noi cu moto undeva la o ! Editat Decembrie 1, 2006 de bulterieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 Ai auzit de Bulterieri?CE PLM vrea sa insemne asta ? Apropo topicul ala nu a fost deschis aiurea ,era vorba de motocicleta mea domnule Pruteanu [speedy.k] -Esti tare Pana sau 'WHITE RAVEN' mereu cand vezi ceva despre noi repede -Lasa ca trece si poate ne intalnim si noi cu moto undeva la o ! Nici de data asta nu-ti raspund la obscenitati. Dar i-am spus si lu' Dobrescu pe PM e ultima oara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate