ianachim Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 (editat) prea frumos afara de stat in casa prea multe accidente in ultimul timp prea multa analiza "cinetica de impact" de la toti incepatorii prea uscat asfaltul de a lasa motocicleta in parcare prea departe de a iesi spre mare fara placutele schimbate asa ca..... o tura in "jurul blocului" de incalzit anvelopele nu putea sa nu includa si padurea snagov linistea de care avem toti nevoie la nici 30 km de bucuresti, usor de ajuns chiar in mijlocul naturii am tot vazut drumul de la inaltimea "parbrizului" insa niciodata nu am "pus genunchiul" asa ca nu stiam cu se vede drumul de la 10 cm de asfalt so m am distrat montand camera in diverse unghiuri si pozitii ...... ASTA MI A IESIT: Editat Octombrie 9, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Frumoase imagini, misto escapadele astea scurte. Iesiri din astea scurte de cateva ore am tot facut si eu de unul singur, e bestial. "like" - ca sa folosesc un limbaj bine cunoscut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Misto filmarea,misto si muzica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo43nity Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 foarte frumos imi place in special pe la minutul 6 cand ai montat camera sa se vada in spate se vad frunzele cum sar de pe asfalt in sus dupa ce treci peste ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 ce inseamna sa ai timp liber eu sper ca macar in weekedurile urmatoare sa mai am timp de plimbare . oare cum o fi vremea in grecia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 9, 2013 Autor Share Postat Octombrie 9, 2013 incerc sa pun muzica care o ascult in momenetele respective in general nu stiu cati asculta muzica cand motociclesc" insa este demential cand reusesti sa poti motocicli" pe ritm...... m am dus special pentru frunzele alea insa nu erau asa multe cum mi as fi dorit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Misto filmuletul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Mi-ai facut ziua cu filmul tau cel nou. Dupa ce am fost ieri pe TA si chiar am prins vreme extra, ma gandeam azi sa stau linistit, dar nu cred c-o sa pot, din cauza ta Te invidiez pentru cum stii sa vezi lumea... si s-o arati lumii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 13, 2013 Autor Share Postat Octombrie 13, 2013 merge de dat pe transfagarasan ? ca m as intoarce din sibiu pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Ianachim! Ai comis-o din nou,coa'? Frumos Transfagarasanul in miez de toamna! Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate