papyktm Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 salutare motociclism ! am cumparat un aprilia rs 50 2007 cu ambielajul defect (200 lei nou) Se merita sa-l bucsez? din ce material e mai buna bucsa? Cat o sa ma tina ? Astept raspunsuri, multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Daca e 200 de lei unul nou ... are rost oare sa economiesti acum 150 de lei si sa risti sa te lase cand ti-e lumea mai draga si sa-ti faca pagube si mai mari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Nu sta pe ganduri, ca sa schimbi abielajul tre' sa crapi motorul in doua, ceea ce nu faci in fiecare zi sau cel putin nu vrei sa faci. Pune nou si stii o treaba fara sa stai pe ganduri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burimarian Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 salutare motociclism ! am cumparat un aprilia rs 50 2007 cu ambielajul defect (200 lei nou) Se merita sa-l bucsez? din ce material e mai buna bucsa? Cat o sa ma tina ? Astept raspunsuri, multumesc ! arata-ne si noua unde este ambielaj de rs50 cu 200 lei nou. eventual 250 E nou. cat despre bucsa, nu se face asa usor cum cred uni, mai bine alege unul sh bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
------ Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 arata-ne si noua unde este ambielaj de rs50 cu 200 lei nou. eventual 250 E nou. cat despre bucsa, nu se face asa usor cum cred uni, mai bine alege unul sh bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 arata-ne si noua unde este ambielaj de rs50 cu 200 lei nou. eventual 250 E nou. cat despre bucsa, nu se face asa usor cum cred uni, mai bine alege unul sh bun salut. au la blade motors de rms pentru AM 6 la 260 lei,si kitul de biela 40 lei dar cine iti face operatiunea de depresare si centrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 exista service-uri care monteaza kit biela. La motocicletele de teren astea-s reparatii des intalnite. Nu bucsa, nu merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papyktm Postat Octombrie 10, 2013 Autor Share Postat Octombrie 10, 2013 Nu sta pe ganduri, ca sa schimbi abielajul tre' sa crapi motorul in doua, ceea ce nu faci in fiecare zi sau cel putin nu vrei sa faci. Pune nou si stii o treaba fara sa stai pe ganduri. L-am desfacut in 1 ora.E un motor simplu, nu am avut probleme sa nu stiu sau ceva de genul arata-ne si noua unde este ambielaj de rs50 cu 200 lei nou. eventual 250 E nou. cat despre bucsa, nu se face asa usor cum cred uni, mai bine alege unul sh bun chiar aici http://www.racing-planet.ro/piese-scutere-APRILIA/RS-50-2006-D50B0/Ambielaj-HQ-High-Quality---Derbi-D50B0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 L-am desfacut in 1 ora.E un motor simplu, nu am avut probleme sa nu stiu sau ceva de genul chiar aici http://www.racing-planet.ro/piese-scutere-APRILIA/RS-50-2006-D50B0/Ambielaj-HQ-High-Quality---Derbi-D50B0 nu te zgarci de 60lei pentru o facatura taivan al este in dragonu rosu 90 lei si te tine o luna daca ai mai pui si set de 80 sa incheiat,ia un RMS este cat de cat ok la pret si mergi linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
------ Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 .... dar cine iti face operatiunea de depresare si centrare. io,de 'ezemplu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papyktm Postat Octombrie 10, 2013 Autor Share Postat Octombrie 10, 2013 Stiu si eu si am multi priceputi cunoscuti, multumesc oricum Gorila ) nu te zgarci de 60lei pentru o facatura taivan al este in dragonu rosu 90 lei si te tine o luna daca ai mai pui si set de 80 sa incheiat,ia un RMS este cat de cat ok la pret si mergi linistit. Un link cu ceva bun te rog, sau rms-ul de care zici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate