nutreț Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Salut din nou. Am dat intr-un crater destul de urat acum vreo 2 luni, s-a indoit putin janta fata(abia acum am observat). De atunci voblaj nu am simtit, nici la viteze mari(~180 km/h) E CBR600 f3, janta din fabricatie. Indreptare sau janta noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Indreptare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Motocicleta noua . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 indreapt-o fara probleme,merge bafta Motocicleta noua . buna asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 o indrepti si nu mai pare stramba, dar daca o pui pe ax si o invarti tot va avea o bataie, am vreo 3 jante acasa care arata perfect... doar arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 o indrepti si nu mai pare stramba, dar daca o pui pe ax si o invarti tot va avea o bataie, am vreo 3 jante acasa care arata perfect... doar arata Asta ca nu le-ai indreptat la Sirius. 120ron costa, si iese perfect centrata, nu bate nici macar juma de mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 daca te referi la indreptare la cald, nu se decaleste metalul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 nu, e un fel strung special care indreapta jante, poate sa indrepte si din hub, ti-o si masoara, abaterea maxima acceptata de yamaha e de 2mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 daca te referi la indreptare la cald, nu se decaleste metalul? Nu la cald, la rece. Daca abaterea e de citiva mm, indreptarea e mizilic. E coada la Sirius, el indreapta sute de jante de masini.Asta a facut tata-su, asta face si el de 20 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Asta ca nu le-ai indreptat la Sirius. 120ron costa, si iese perfect centrata, nu bate nici macar juma de mm. Salut, unde are Sirius service-ul. si daca sudeaza jante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutreț Postat Octombrie 9, 2013 Autor Share Postat Octombrie 9, 2013 Motocicleta noua . N-are nimeni bani de asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudeel Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Mare grija la cine o duci la indreptat. Eu am dat mobra si mi-a intrat cu ea in bordura iar janta fata avea o indoitura "frumusica", atat cat sa iasa toata presiunea din ea. Am fost la "pomul laudat" si pana la urma tot am dat 300 de lei pe o janta sh, ca "pomul laudat" a incercat sa indrepte buza la cald si a crapat. Am luat alta sh si cu aia vece am dus-o la fier si mi-am luat o bere rece pe ea si m-am resemnat, si am zis ca nu mai dau un ac toata viata mea. Am aflat de Sirius ceva mai tarziu, am vazut lucrari facute de el la jantele unui prieten la masina si le face repara foarte bine. Din cate imi aduc aminte are atelierul undeva in zona Diham, Strada Niculae Sebe este o spalatorie si parca acolo are atelierul, nu mai stiu sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Da, acolo are atelierul si da, e coada la el. Dar merita asteptarea, le face bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate