the Pig Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 daca e vremea ok, vrea cineva sa dam o tura pana la brasov si inapoi? ma gandesc la o tura de toamna, cu admirat de peisaje, nu cu viteza luminii. adica as merge legal +10 km/h, cam asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Da, eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Cheia sau Valea Prahovei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 cu plecare din buc? sa inteleg ca numai eu fac asigurare pe 6 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo43nity Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 vin si eu daca e vremea buna sa stabiliti locul de intalnire daca e...sunt liber in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 eeeee cale lunga pana sambata.... VIN PLOILE mai draga, mai..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 eeeee cale lunga pana sambata.... VIN PLOILE mai draga, mai..... N-o fi la munte, mai dam o tura la bulgari... in "tarile calde" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Octombrie 14, 2013 Autor Share Postat Octombrie 14, 2013 nu cobi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Daca e cald ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo43nity Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 din cate am vazut pe net..prognoza meteo arata ca ploile tin pana joi iar vineri,sambata,duminica va fi cer senin temperaturile fiind de 17,19 respectiv 20 grade let's keep our fingers crossed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 La munte e mai tricky vremea... dar daca nu e de munte, facem o Bulgaria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Octombrie 14, 2013 Autor Share Postat Octombrie 14, 2013 da, ma bag la Bulgaria daca nu ne lasa vremea la munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristoshel25 Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Daca iesiti duminica si e cald afara ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 Si eu , duminica spre sud ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septy Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 salut, daca mergeti la munte primiti si incepatori in grup ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Octombrie 15, 2013 Autor Share Postat Octombrie 15, 2013 bineinteles, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 tentant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 tentant Bai,tu parca te recuperai!Lasa tentatiile pentru la anu', poate faci naibii vreo prostie de sa tragi toata viata!Chill! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 Bai,tu parca te recuperai!Lasa tentatiile pentru la anu', poate faci naibii vreo prostie de sa tragi toata viata!Chill! pai daca se merge legal + 10/h, e chill, suntem in grafic, ne dam la sub 50% din "capacitati" o sa vad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1ntruder Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 Ca sa nu creez topic nou, are cineva idee cum e drumul intre Pitesti - Rasnov cel prin Campulung ? Merita facut cu un k1200rs sau ma umplu de nervi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 16, 2013 Share Postat Octombrie 16, 2013 foarte valurit si chiar daca o dai pe soft tot il simti.... mergi pe bv sighisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Deci, incotro ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septy Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Pai Duminica pe 20 pare cel mai insorit, maximele Bucuresti: 16 grade, Brasov: 16 grade, Giurgiu: 19 grade Cred ca ar merge si o Poiana Brasov daca mergem si ne intoarcem pe zi ce parere aveti? ramane pe Duminica? si ca destinatie, spre munte sau spre sud? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 pana vineri seara nu iti poti da seama de vreme in anotimpul asta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Ma duc la Balchik...rasfat cu midii :-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate