alex4ice Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Salutare ! Dupa cum scrie si in titlu , as vrea sa imi pun toba sub sa ( http://fotosdemoto.com.br/wp-content/uploads/2011/05/cbr-600-fundo.jpg ), drept urmare , daca stie cineva vre-un service In judetele Vrancea , Bucuresti , Buzau , Galati , va rog sa imi spuneti . V-a multumesc mult . P.S. : modelul motocicletei este Gsxr 750 Srad 99. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Va arata fix ca ... anyway modificarea o poti face si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Octombrie 20, 2013 Autor Share Postat Octombrie 20, 2013 Nu ma complic , nu am aparatura ...etc. prefer sa dau banutul si sa mi se ofere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Mai bine vinzi mobra si pui banii aia de modificare si iti iei direct un 600rr... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Mai bine vinzi mobra si pui banii aia de modificare si iti iei direct un 600rr... nu cred ca mere sub, sa poate intr-o parte! mai bine investeste in altceva...tu decizi bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Octombrie 20, 2013 Autor Share Postat Octombrie 20, 2013 ma , dar chiar asa de scump poate sa fie ?! Nu imi iau 600 rr . eventual imi iau r1 2003 sau k3 1000cc .nu ma atrag modelele cbr. fara suparare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Vezi la Dinamita Brothers, mai mult ca sigur te pot ajuta ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Aproape imposibil de bagat evacuarea sub sa la SRAD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Am eu un sistem inox de ridicare a tobei ptr Yamaha R6 . Poate se potriveste . Are sistemul de prindere , aparatoarea tit de inox , arculetele ..... Daca te intereseaza ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Da ... si o sa arate mai bine pe laterala coditei decat sub ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Octombrie 20, 2013 Autor Share Postat Octombrie 20, 2013 Da ... si o sa arate mai bine pe laterala coditei decat sub ... sa stii ca m-am gandit si la asta , dar totusi ma gandesc sa nu incomodeze pasagerul . oricum am toba de carbon yoshimura rs3 , si nu se incalzeste , insa totusi cred ca incomodeaza la pulpa pasagerului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Srad-ul este jos de spate, nu cred ca intra toba sub sa, eu cand am avut Srad am vrut sa-l ridic si foarte putin s-a putut, nu mai tin minte de ce stiu doar ca modelele K pot fi inaltate mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 sa stii ca m-am gandit si la asta , dar totusi ma gandesc sa nu incomodeze pasagerul . oricum am toba de carbon yoshimura rs3 , si nu se incalzeste , insa totusi cred ca incomodeaza la pulpa pasagerului. Nu incomodeaza , vine prinsa de sub scarita pasager . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Sudura in inox se poate face aici in Ploiesti,mai greu este cu modificatul coditei si trecerea tevi de evacuare pe langa bascula. La honda 600 are bascula mai lunga si mai supla,iar evacuare trece pe langa scarita si are protectie. Sub sa se afla si niste tabla de aluminiu pentru disiparea caldurii,oricum incalzeste fun.dul pasagerei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate