Kustom Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 m-am apucat de un chopper , un ij cu cutie de viteze separata ,adik un fel de harley numa in 2 timpi si un cilindru.Voi pune poze cat pot de repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 m-am apucat de un chopper , un ij cu cutie de viteze separata ,adik un fel de harley numa in 2 timpi si un cilindru.Voi pune poze cat pot de repede Oau,suna bine!Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 o problema o sa fie cu transmisia primara(de la motor la cutie) pt ca o sa mearga pe uscat , da las k o sa il schimb mai des Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 multa bafta, nu uita de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 Cam ciudat,,, vreau si io poze.... nu de alta dar si mie mi-a trecut prin cap o data sa fac asa ceva dar.... a ramas asa... BAFTA .......................... POZEEEEEEEEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Noiembrie 26, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2006 deocamdata nu pot pune poze k nu mere calcu si de la internet caffe nu stiu dar in curand vor veni si pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Noiembrie 27, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2006 cam asa o sa iasa ..... in curand vin si poze cu motoru' meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApacheChief Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Foarte tare arata ala din poza... ma tot gandesc daca nu te chinui prea tare (ca bani adica) avand in vedere ca e destul de ieftin unul, dar daca vrei sa-l vinzi nu iti vei mai recupera banii ca sa-i bagi in ce-ti vei lua dupa. Oricum, succes si... abia astept sa vad un bobber din IJ. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 (editat) o problema o sa fie cu transmisia primara(de la motor la cutie) pt ca o sa mearga pe uscat , da las k o sa il schimb mai des Mai bebe noi am mai vorbit...avand in vedere faptul ca va merge pe uscat,mai gandestete la idea pe care ti-am dat-o cu cureaua...cred ca nu ai avea probleme.dar bafta,o sa trec zilele astea pe la tine sa vad in ce stadiu ai ajuns cat despre poze te ajut eu. am ceva prin calc cu ij-ul tau.ASTA GALBEN E IJ-U LUI BeBe cand vin la tine facem poze si cu cutia separat sa postam Editat Noiembrie 27, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Noiembrie 27, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2006 mesi pt ajutor da maine pun poze k am facut rost de camera mersi oricum ,,,,,, in legatura cu lantu ...nu il schimb .. imi place cum suna da mersi si mai hai pe la mine ApacheChief eu nu fac choppere k sa ma imbogatesc dar oricum ai dreptate mersi ....da tot il duc la bun sfarsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 mai incearca odata cu pozele. Si ai rabdare sa le incarce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Noiembrie 29, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2006 a mers alta inca una da inca mai e de lucru pt k tre finisate .......colturi rotunjite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Da,ideea este fantastica.Cred ca va iesi ceva frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Bafta,am vrut sa fac si eu asa ceva dar cutia sa o pun de Japoneza in 5-6 trepte. P.S. Nu stiu cum o sa mearga ambreajul ala uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 a mers alta inca una da inca mai e de lucru pt k tre finisate .......colturi rotunjite Salut Bebe, de nu stii cine is, baga o privire la profil ma bucur ca gasesc si din campia oameni pe aci Bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 1, 2006 Autor Share Postat Decembrie 1, 2006 salut Pepsi......mere etz-u.... .......imi pare bine sa vad un om care imi apreciaza munca .....dak ajungi prin campia call nr meu 0745.942.062 k sa bem o beutura pt k nu mai tin minte prea multe de la intrunire salut PT TOATA LUMEA: Dak auziti de un motor :1 cilindru,4 timpi cam asa call me 0745.942.062 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 salut Pepsi......mere etz-u.... .......imi pare bine sa vad un om care imi apreciaza munca .....dak ajungi prin campia call nr meu 0745.942.062 k sa bem o beutura pt k nu mai tin minte prea multe de la intrunire salut BEBE...pepsi=alex-si sta in campia in spate la dana (de unde sa vina???) vin pe la tine sa vad ce ai mai facut da ma frate simsonu nu-i bun???1 cilindru,4 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 Bebe & niku : nu v-ati gandit sa deschideti un atelier de customizari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 1, 2006 Autor Share Postat Decembrie 1, 2006 pepsi.......nu sunt bani de asa ceva niku chopper......sti k m-am urat de simsone macar nu mai intreba......hai pe seara la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 pepsi.......nu sunt bani de asa ceva niku chopper......sti k m-am urat de simsone macar nu mai intreba......hai pe seara la o bere asa zici de parca ai avut la simsoneeeee ...aha ai avut unu care nu l-ai tinut prea mult timp...dar in fine eu ti-am dat o idee..si ii cel mai usor de procurat Bebe & niku : nu v-ati gandit sa deschideti un atelier de customizari? maaaa chiar un atelier nu ..dar va fi un garaj...siii deocamdata asa intre prieteni si din zona --mai choperim cate un motor.poate etz-ul tau glumeam-stiu ca vrei sa il pastrezi original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 2, 2006 Autor Share Postat Decembrie 2, 2006 mai nicu ....nu mai vorbi aberatii ..... Hai sa inchiriem un garaj si sa ne apucam de treaba......DEAL? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 4, 2006 Autor Share Postat Decembrie 4, 2006 asa zici de parca ai avut la simsoneeeee ...aha ai avut unu care nu l-ai tinut prea mult timp...dar in fine eu ti-am dat o idee..si ii cel mai usor de procurat mai , stii k am avut cel putin 4 SIMSONE si toata ziua mesteream la ele asa k nu mai ABERA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 4, 2006 Autor Share Postat Decembrie 4, 2006 apropo .... e de vanzare dar e o problema cu actele .... sunt in spania cu fostu proprietar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 apropo .... e de vanzare dar e o problema cu actele .... sunt in spania cu fostu proprietar MAI VREM POZEEEE, cum decurg lucrarile.. pai in cazul asta cred cai putea face un 2 in v fara rpobleme.... m-ai facut curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 4, 2006 Autor Share Postat Decembrie 4, 2006 nu am facut mare lucru la el ...... am facut capacul cutiei de viteze o sa vina poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate