brunetzicabv Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 cine stie mai multe dati detalii am inteles ca era un kawa verde si e nasol accidentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 (editat) offtopic: eu propun sa nu mai incepeti topicuri pe accidente fara date clare ci doar auzite. cu ce ne ajuta topicul care l-ai inceput? dati telefoane la posesorii tuturor kawa verzi sa vedem cine e, nu? Editat Noiembrie 24, 2006 de Vishco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunetzicabv Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 (editat) ideea era ca am auzit de accident si asteptam ca cei care stiu mai multe despre accident sa dea detalii...ca eu din telefoanele care le-am dat nu am aflat prea multe Editat Noiembrie 24, 2006 de brunetzicabv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IULY M Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Din surse sigure stiu ca mai era cu un prieten pe motor si mergea pe harmanului iar la un moment dat ia taiat unu calea, apus frana puternic si ia fugit curu sa ibit in ala destul de tare are cateva fracturi acuma e la judetean internat nu se poate vb cu el e sub sedative. Prognozele medicilor sunt bune pe moment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 Din surse sigure stiu ca mai era cu un prieten pe motor si mergea pe harmanului iar la un moment dat ia taiat unu calea, apus frana puternic si ia fugit curu sa ibit in ala destul de tare are cateva fracturi acuma e la judetean internat nu se poate vb cu el e sub sedative. Prognozele medicilor sunt bune pe moment a fsot acum la national TV..o fi oare acelasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 A fost si la Antena 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 Sa se faca bine repede. Unde exact s-a intamplat ciocnirea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunetzicabv Postat Noiembrie 26, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2006 A fost si la Antena 1. da e acelasi *Mr.Watt-pe harmanului pe langa farmacia aia mica de la scara blocului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorins82 Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Pe baitul cu kawa il cheama Dan, are carnet de 1 luna si s-a lovit destul de rau. Cum s-a intamplat: El venea blana dinspre Triaj , unu' cu un Hyundai Acccent (BV 20 HEN) a facut stanga in fata lui sa intre pe o stradutza (cred ca str.Petuniei )....Dan a franat puternic ....CU SPATELE.....(S-AU MASURAT 28 M DE FRANA PE ASFALT) si a cazut. Motorul NU a lovit masina. De altfel motorul a scapat cel mai ieftin: ghidon dreapta indoit, scarita dreapta rupta, carena+toba julita si atat.... Dan in schimb e naspa.......fractura de femur, umar dislocat, mana rupta si e destul de zdruncinat. L-au sedat la greu si speram ca maine o sa intre in operatie sa-i faca piciorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Super nasoala fractura de femur. O sa sufere ca un caine vreun an din cauza ei. Nu mai zicem de mana rupta care nu ii va permite sa se miste cu carje sau cu cadru. Ghinionul dracu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 mai zic ceva de echipament? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Am inteles ca "venea blana". Adica avea viteza destul de mare. Eu zic ca a avut noroc cu caru' ca mai traieste. Sper ca a si invatat ceva. Nu pot decat sa-i urez insanatosire grabnica si muuuuuuuuuuulta rabdare cu piciorul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Azi am vb cu prietenul lui la telefon si se pare ca tocmai se pregatea sa intre in operatie. Ii doresc cat mai putine zile in spital si sper sa treaca repede partea nasoala post operatorie. Curaj, baiatule!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Sanatate baiatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex001 Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Multa sanatate si recuperare cat mai rapida!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Recuperare, in conditiile in care totul merge fiziologic perfect inseamna cel putin 6 luni. Adica sa poata merge aproape normal. Medicii probabil ii vor recomanda sa nu mai conduca motocicleta cel putin un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorins82 Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 Ieri am fost la Dan la spital si totul e OK. E putin cam ametit de la atatea sedative dar e in mod sigur pe drumul cel bun. Nu isi mai aduce aminte nimic deocamdata despre accident si durerile au inceput sa-i treaca. A fost operat de 2 ori la picior si acum are o tija in piciorul drept. In rest tot ce stiu e ca il asteapta o lunga perioada de recuperare si sper ca sezonul viitor sa ne putem da impreuna, ca asta isi dorea cel mai mult cand am vorbit cu el . Cine vrea sa il viziteze sa ma contacteze. 0740030131 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 Ce pot sa zic...Permis de o luna ... forja...echipament nu prea... Combinatia ideala pt. un accident care putea sa se termine muult mai rau .. Cat pt. biker...mult curaj si sa fie tare..si sa ne vedem in sa cat mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate