pik Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Sunt in stare de soc, vin de la accident. Un Suzuki MM 87 MCV, a intrat in plin intr-un idiot ce i-a taiat calea. Baiatul a murit pe loc. Am stat pana au venit parintii baiatul, si am simtit toata durerea lor, e crunt. Intr-o clipeala se poate sfarsi o viata. Voi reveni cu poze si detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eaglex Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 (editat) Saracu de el S-a sbarlit pielea pe mine, sunt nasoale sentimentele alea care le-ai trait tu acolo. Sa se odihneasca in pace baiatul... Un grav accident de circulatie s-a petrecut in aceasta seara, 22 octombrie, in fata complexului comercial Center din Baia Mare. Echipajele de interventie si de prim-ajutor s-au indreptat spre locul accidentului, iar din primele informatii se pare ca in evenimentul rutier a fost implicata o motocicleta. O persoana aflata pe motocicleta a murit, iar o alta a fost grav ranita. Motociclistul circula cu viteza foarte mare dinspre Semiluna spre centrul municipiului. In dreptul complexului comercial Center, a fost surprins de o masina cu volan pe dreapta, inmatriculata in Anglia, care circula in sens invers si voia sa vireze pe o strada laturalnica. In zona respectiva a Bd. Bucuresti marcajul pe sosea este continua, virajul fiind interzis. Coliziunea a fost foarte puternica, motociclistul decedand pe loc. La scurt timp dupa accident, la fata locului au ajuns prietena si mama motociclistului, ambele socate de cele intamplate. Editat Octombrie 22, 2013 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pik Postat Octombrie 22, 2013 Autor Share Postat Octombrie 22, 2013 Numai mama sa nu fi, sa vi sa-ti vezi singurul baiat, pe care l-ai crescut cu atata iubire, pe care poate-l asteptai acasa, acoperit cu cearceaf, sa-l imbratisezi, sa-l strigi si sa nu-ti raspunda. Ma gandeam la mama mea, ce egoisti putem fi cauzandu-le o astfel de durere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ipy Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eViLiZeD Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 (editat) Conform sighet247.ro, 2 persoane se aflau pe motocicleta. http://www.sighet247.ro/s/accident-mortal-in-baia-mare-un-mort-si-un-ranit-intr-un-accident-de-motocicleta/ Pasagerul e ok?! RIP pilotului! Later edit: S-ar putea ca informatiile de pe sighet247.ro sa fie eronate. Daca asta e accidentul, din poze....e cumplit! Doamne fereste! http://www.maramedia.ro/baia-mare-accident-mortal-un-motociclist-i-a-pierdut-via-a-dupa-ce-un-ofer-i-a-taiat-calea Editat Octombrie 22, 2013 de eViLiZeD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pik Postat Octombrie 22, 2013 Autor Share Postat Octombrie 22, 2013 A fost o singura persoana pe motor, cea decedata, pilotul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 S-a sbarlit pielea pe mine, sunt nasoale sentimentele alea care le-ai trait tu acolo. la fel si pe mn,mai ales ca am avut sansa,din pacate,sa trec prin ce o trecut @pik si tre sa ai mult sange rece ca sa rezisti dar mai ales sa acorzi primul ajutor,oricum,ii groaznic.si nimeni nu merita sa moara asa.Dumnezeu sa-l odihneasca Ps nu corespunde intotdeauna poza din ziar cu cea reala.(vorbesc in cunostinta de cauza). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 http://www.actualmm.ro/actualizare-2-accident-un-motociclist-a-murit-si-alte-doua-persoane-ranite-in-urma-unui-groaznic-accident-rutier-produs-pe-bd-bucuresti-din-baia-mare-imaginni-video-socante/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 (editat) cand vezi asa ceva .. iti taie tot chefu sa mai iesi pe 2 roti R.I.P Editat Octombrie 22, 2013 de Banditer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 cand vezi asa ceva .. iti taie tot chefu sa mai iesi pe 2 roti R.I.P Gresit , trebuie sa iti taie cheful de viteza in oras ! Pentru viteza daca chiar iti doresti alege autostrada e mai putin mai safe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Am vazut si eu de dimineata la Strile ProTv. Tragic! Regulile de circulatie se incalca cu atata nepasare, iar accidentele cu victime parca sunt ceva normal - e ca si cum ai fi facut o pana de cauciuc. Nu inteleg de ce mai sunt indicatoare, limitari de viteza, treceri de pietoni daca se circula cum se circula. Un sfarsit de sezon destul de negru, urat, plin de accidente. Si inca nu s-a terminat. Condoleante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morphyus Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 R.I.P. condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 RIP Condoleante familiei. Cati trebuie sa mai murim pana cand o sa se schimbe legea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 am vazut si eu de dimineata la stiri...groaznic. mi`a adus aminte de grizlly am vazut ca era un 5ar cu numere de anglia, implicit volan pe dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 odihneasca-se in pace ! viteza 50+ + taiat linie continua = tragedie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 (editat) Sa se schimbe legea in ce? Legea care e acum zice ca n-ai voie sa virezi peste dubla continua si ca n-ai voie sa depasesti 50 in localitate. Nici unul dintre ei n-a respectat-o si unul a murit, celalalt la spital. In ce sa schimbe legea? Legea a fost de vina aici? ------------------ Eu din toate accidentele de pe forumul asta am invatat un singur lucru: sa merg in poola mea incet in localitate ca altfel ma omoara vreun kretin. Daca merg incet macar mai am o sansa sa evit. Sa traiesc. RIPCondoleante familiei.Cati trebuie sa mai murim pana cand o sa se schimbe legea ? Editat Octombrie 23, 2013 de Grigore Dolghin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Clar legea e de vina cand se intalnesc doi pe care nu-i intereseaza regulile de circulatie...deci legea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 STRADA NU E CIRCUIT DE CURSE!!! cine isi risca pielea poate s-o mierleasca oricand..... legile sunt facute pentru a-i proteja pe cei ce nu sunt suficient de inteligenti incat sa isi poata purta singuri de grija. legislatia rutiera a aparut tocmai pentru a limita numarul de accidente... cand te doare in paispe si esti regele soselei o mai si mierlesti. condoleante familiei!!!! un amic avea o vorba: cand esti mort tu nu sti, pentru ca esti mort, e mai greu pentru ceilalti.... lafel e si cand esti prost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Stie careva cum il chema pe motociclist? Stie careva cum il chema pe motociclist? am vazut. Ionut Feher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mascotaionut Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate