The Mentalist Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Calarasi-Oltenita cu masa la Chiciu pe malul Dunarii? Sau Calarasi,trecut cu bacul la Silistra,mancat undeva pe drumul spre Ruse,pe malul bulgaresc. Plecare la 11 OMV Electroaparataj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 +2, eu şi Costi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Atentie mergem in Bulgaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 26, 2013 Autor Share Postat Octombrie 26, 2013 Noroc cu telefoanele astea cu net ca ramaneati neplimbati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Cavaleru ni se alătura şi el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Doua intrebari preliminare 1. Plecarea la ora 11 pe ora noua? 2. La ora 11 se pleaca sau atunci se vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 26, 2013 Autor Share Postat Octombrie 26, 2013 Pai cum naiba e ca nu stiu....daca ne intoarcem la 18-19 va fi ca azi lumina sau intuneric?Intrebari tip Gaga!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Ora se da inapoi. Daca plecarea e la 11 pe ora noua inseamna 12 pe ora de acum. Totodata inseamna ca pe la 17.30 incepe sa se intunece. Eu zic ca mai bine ar fi sa se plece pe la 10 ora noua adica 11 ora de azi. Sper ca am fost clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 26, 2013 Autor Share Postat Octombrie 26, 2013 Da,ai dreptate,ora 10! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Aveti grija la radare cand veniti spre CL. Duminica sigur sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 Deci ramane 10 - ora de pe ceasul de maine, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 27, 2013 Autor Share Postat Octombrie 27, 2013 Da,10. Gata, hai, inviorarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Hai ca mi-am baut si eu cafeaua, imi trag izmenele pe mine si ne vedem acolo. Home sweet home O plimare frumoasa, pe la bulgari o placere sa mergi pe astfel de vreme iar pietonanul din Ruse si meniul de la Happy au fost cireasa de pe tort! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Gata am ajuns. Super plimbarea. Puneti si voi poze ca eu nu am avut aparatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Traseul a fost acesta http://goo.gl/maps/CZMfB si mai jos sunt ceva poze facute cu telefonul. Nici eu n-am avut camera dupa mine. Niko, sa-mi dai si mie pe mail pozele tale, ca deh, no facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Frumos, frumos... cred ca incerc si eu drumul asta saptamana viitoare. Sa vedem cat mai e frumos, ca de intunecat... cam repede.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Ai grija ca la trecerea cu bacul la Calarasi, vamesii sunt plini de zel - verifica nr de inmatriculare, taloane, sa corespunda numele, alea alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Aaa, bine ca mi-ai zis, caut alt traseu atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Traseul e superb, merita sa-l faci pe Marti sau Miercuri cand se anunta super cald. Despre vamesi nu e chiar asa se speriat au avut cerinte normale ,doar talonul si buletinul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 27, 2013 Autor Share Postat Octombrie 27, 2013 Dap, frumoasa plimbare, liber,lejer, stat si la taclale, in centru in Ruse lumea se bucura de soare, fete dragute, baietii vroiau sa ramanem acolo! ) Si pozele cu mancare cu care am obisnuit audienta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Ati mancat la Happy in Ruse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 28, 2013 Autor Share Postat Octombrie 28, 2013 And...we have a winner!Ai castigat o dedicatie muzicala!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 And...we have a winner!Ai castigat o dedicatie muzicala!) Da da da, am atatea emotii ca nu stiu unde-o sa dorm la noapte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 nu ziceai bre ca merge si cavalerul? el de ce nu apare in poze? niko .. mi se pare mie sau ai mai slabit de la atatea plimbari? )) haideti mai sa facem cheta sa-i luam lui costi ceva pt telefonul ala ca prea e portocaliu ))) sa va fie de bine .. intotdeauna e o placere sa mananci ceva la happy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate