andreizalau Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 la cerere, de dragul unor prieteni, dupa circa 20 de km, m-am hotarat sa pun o mica filmare hai dati cu pietre numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Bravo Andrei, baga mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Ceva detalii despre Natasha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Tare'i Natasha asta,tare si frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Super jucăria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Octombrie 27, 2013 Autor Share Postat Octombrie 27, 2013 ce detalii frate? e un K 750 din 57, roti de nipra,,,,, comenzi intoarse ca asa am dorit, ca sa semene cu M m-a ajutat Dany cu tot ce tine de rulmenti, garnituri, simeringuri,,,,, oricum de lucru mai e la gagica cere o barca pe atas, ca asta e tare rugunita si sparta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 felicitari !!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Octombrie 27, 2013 Autor Share Postat Octombrie 27, 2013 multumesc, dar sa stiti ca in realitate nu arata asa de bine precum in video,,,,, sangereaza,,,,cica la fel ca multe alte rusoaice, dar, daca nu m-am straduit sa o siliconez,,,,mama ei de rusnaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Frumoasa dihanie ai prietene , oricati bani ai bagat , expresia de pe fata ta e de nepretuit. spor in toate si hai sa facem o tura asa de sfarsit de sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Faina mobra, sa ai parte de ea si de multe plimbari, ma omoara sunetul tobelor. azi am facut si eu o mica plimbare cu al meu, http://youtu.be/_XRVWItZozQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Frumoasa! E fain cum incepe filmul cu pustiul care alearga ingrozit ca vineeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Frumoasa! E fain cum incepe filmul cu pustiul care alearga ingrozit ca vineeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominus Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Fain motorul,pacat ca nu l-ai filmat pe loc sa-l vedem mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Octombrie 28, 2013 Autor Share Postat Octombrie 28, 2013 (editat) Catalin, multumesc, ne straduim sa facem si o tura micaCostel,,,,imi pare rau, dar nu pot sa vad video-ulRuxi,,,pustiul nu e ingrozit mai,,,,,e incantat,,,,,,,si normal, la cat l-am plimbatDominus, promit o filmare cat de curand, in jurul dihaniei, desi nu e mare lucru de vazutnuma bine tovarasiMihai, multumesc, dar, cum tu esti cunoscator, consider ca esti foarte amabildau o bere cand ne vedem Editat Octombrie 28, 2013 de andreizalau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Foarte tare! Trebe sa vin in ceva zi sa o vad si eu live. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Octombrie 28, 2013 Autor Share Postat Octombrie 28, 2013 Doctore, ai nr meu cu mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Da, eroare de editare. motocicleta in sine nu e cine stie ce nemaivazut, satisfactia e mare atunci cand auzi motorul baraind dupa 'n' ore de munca pe langa el. succes si tie in continuare cu natasha http://youtu.be/8WdXItU2fJM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Octombrie 31, 2013 Autor Share Postat Octombrie 31, 2013 duminica, de nu va ploua, o sa ies la o tura de oras chiar imi place sa ma salute cu totii cunoscuti sau nu doctore, de vei fi in Zalau, esti invitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Nu stiu daca ma duc acasa in weekend. Sa vedem, ar fi cazul ca peste saptamana tare multe am pe cap chiar daca inca nu mi-am gasit un job. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate