Alex_reg Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 (editat) Buna , am fost la museul din Sinsheim unde am gasit cateva motociclete pe care vreau sa vi le arata si voua . Deocamdata o sa pun numai o parte din poze . Vizionare placuta ! Editat Noiembrie 3, 2013 de Alex_reg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Am trecut de cateva ori pe langa el dar, din pacate, inca nu am reusit sa il vizitez; sper sa ajung intr-o zi. Daca iti plac vechiturile, fiind destul de aproape, iti recomand sa mergi la intalnirea de la Muhldorf, unde se umple stadionul cu masini si motociclete clasice.(Parca pe la inceputul lui mai) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Multumim frumos pentru pozele oferite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_reg Postat Noiembrie 3, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2013 (editat) Merita vazut museul , este ceva deosebit . Editat Noiembrie 3, 2013 de Alex_reg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Foarte misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Foarte frumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_reg Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2013 Tot mai gasesc cate-o mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Si cateva de la muzeul tehnic din Stuttgart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Bre Papas bre.Multumim cu respect pentru prezentare.Acu ,daca nu-i cu suparare,pune si ceva poze de la Muzeul de motociclete din frumoasa noastra Tulcea.La rapida revedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Pentru poze sau relatii despre programul de vizita al Muzeului de Motociclete Tulcea luati legatura cu user-ul Rims. Lui ii apartine muzeul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Interesant. Unde-i muzeul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Salut Papas ! Ia legatura cu Rims si o sa-ti spuna exact unde anume tre' sa ajungi ca sa vezi motocicletele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Interesant. Unde-i muzeul asta? Batrane,mai iesi din barlog,mai da o tura prin oras,mai afla noutati.Cred ca tre sa trec io pe acolo sa mergem impreuna pe la baiatu ala cu muzeul.Berea o dai matale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate