middle_of_nowhere Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 (editat) Salut, M-am gandit la o ultima iesire pe anul asta(si privind temperaturile...chiar cred ca o sa fie ultima ), iar pentru eventualii doritori, arata cam asa: Bucuresti, Adunatii-Copaceni, Comana, Chirnogi, Oltenita, Manastirea, Silistea(CL), Fundulea, Bucuresti. Ne oprim pe undeva pe la Comana sau Oltenita si la foisor la Silistea. 220 Km. Traseul e de 4-6 ore (chiar daca pe google maps il arata de 3h 40'), functie de ritm, care nu ar trebui sa fie prea alert pentru ca se simte frigul mai tare. Plimbare la ritm ok pentru a beneficia de ultimele raze calde de soare. Fiind un traseu usurel/fara grad mare de dificultate, se preteaza si pentru incepatori care vor sa se deplaseze putin mai mult. Plecare la 10, max 10:30 de la Petrom-ul la iesire din Bucuresti catre Jilava(pe dreapta). Pana acum suntem doi Bogdan(middle_of_nowhere) - FZ6 Emil - FZ6 Editat Noiembrie 7, 2013 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Data nu conteaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Noiembrie 7, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2013 (editat) )) Corect... Maine, Vineri, 8.11.2013 Asta e traseul: http://goo.gl/maps/RWxR4 Editat Noiembrie 7, 2013 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Ai mai fost prin Comana, spre Chirnogi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Noiembrie 7, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2013 Da. Te intereseaza calitatea drumului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Vin si eu la o plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2013 Te asteptam. Petrom iesire spre Jilava, 10-10:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhalla Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Imi place de voi Bogdane....pai vinerea nene? O facem si noi duminica. Vali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2013 (editat) Stiu...eu nu sunt in Bucuresti pe weekend, iar colegul partas la idee este prins cu ceva chestii organizatorice ale unui eveniment in familie. Asa ca ...am zis sa pun topicul, constient fiind ca nu or sa fie prea multi participanti... Editat Noiembrie 8, 2013 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 (editat) Imi place de voi Bogdane....pai vinerea nene? E Sf. Mihai , ca urmare au aprobare de sus! Va doresc sa nu fie ultima iesire, cred ca va fi toamna lunga, lunga Editat Noiembrie 8, 2013 de Proxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2013 True.... cu aprobarea... Ar fi frumos sa mai tina doua saptamani tot asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Da. Te intereseaza calitatea drumului? Da, stiu ca pana la Comana e cam prost drumul (am fost la intalnirea moto de acolo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Noiembrie 8, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2013 Eu am fost saptamana trecuta pana la Casa Comana, langa rezervatie si drumul a fost ok. Doar la trecerea peste delta acolo e valurit tare. Dar nu spart. Treci de partea aia... 100 m... si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Multumesc baieti pentru compania placuta si plimbarea plina de haz Cateva cadre: https://www.dropbox.com/sh/eu92gwee7mxqfuj/FownAMu-98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2013 ) daaa...un haz mai special... )) Companie placuta, vreme excelenta, drumuri...bune, cu cateva exceptii care au necesitat ceva enduro. ) Buna poza de pe muchia de beton... Cateva si aici: https://picasaweb.google.com/114296275994140727550/ComanaOltenitaLehliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 la sarit pârleazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2013 Claaar...si aia de zici ca esti in spatele barului...si servesti trecatorii cu un vin fiert... )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 o ultima iesire in sud poate in Ianuarie-Februarie... Cum a tinut vremea cu noi anul asta! Pe 17 Noiembrie sa te apleci pe curbe trecand Carpatii si cine stie cat o sa mai fie astfel de zile. Si iar ma leg de asigurari ca e aiurea de facut numai pe 6 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate