r6a6d6u Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 A treia editie a festivalului West Romanian Bike Week va avea loc in perioada 12-15 iulie, tabara Raul Alb (Secu) la 15km de Resita. Vom revenii cu amanunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Timisoara: 28 iunie - 01 iulie 2007 super abia astept sa vin! si ultima data cand ati org a fost super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 heeey, R6a6d6u m-am uitat in calendar siiiii WEST ROMANIAN BIKE WEEK[/b](28 iunie-1 iulie 2007)din TIMISOARA se suprapune cu intrunirea celor din pecica/arad -organizator westmotoreador(29 iunie-1 iulie 2007).. Si nu e singura perioada in care se suprapun intruniri . Fratilor, nu o sa ajunga weekendurile pentru cate intruniri exista . Sunt convinsa ca vor veni multi la Timisoara dar poate unii s-ar duce si la Pecica. Ati pus pe lista ce formatii vor veni la voi ? Da un mic indiciu. pliiiiz. Succes la organizarea petrecerii ! P.S. Ai cateva fotografii faine de la concertul de aseara (Cargo/The Note) cand Adi a coborat de pe scena si a cantat alaturi de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Nasol ca se suprapun intrunirile astea si culmea ambele in vestul tarii foarte aproape una de cealalta .Cred ca o sa incerc sa ajung la ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 ce se mai aude? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 atentie,s-a modificat data si locatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIPPY10 Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 ..care mai e treaba cu a treia editie a festivalului West Romanian Bike Week de langa Resita..?? mai are cineva noutati?? >>astept cu nerabdare evenimentul !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucky_luke Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. abia astept locul e super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Ce se mai aude, se mai tine de loc intilnirea asta?! 12-15 iulie ar fii perfect, vin in tara !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6a6d6u Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 binenteles ca se tine 12 - 15 iulie la Secu 15 km de Resita,te asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sick Boy Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Am sa punn citeva poze cu locatia De la Raul Alb si din imprejurimi unde va avea loc Intilnirea ,posibilitati de cazare la casute si la cort,sala de mese plus cantina pt 128 persoane,Vom reveni cu amanunte speram ca vam stirnit curiozitatea. Va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Provin de la TM, anul trecut am traversat tara, pina la Gheorgheni pt. o intilnire moto. De la Sibiu in colo catre munti Harghita etc am inghetat in 12-15 iulie , pe cind era la TM +28 grade. Voi veni................. Sa nu uitati ce e mai important STRIPTIIIIIIS, JEEEEEEEEEE !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedman Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 I'M IN .NORMAL CA VOI AJUNGE.SI SPER CA NU SINGUR... spor la treaba,baieti.daca e nevoie de ceva,cautati-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Locatia e super deabea astept evenimentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mathe_ungurul Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 salut mathe,te asteptam,pe tine si pe toti prietenii nostrii. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipriandanci Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Poate vin si eu la raul alb dar am o intrebare. Nu vin in tara de 2 ani sau mai mult, cum sunt drumurile pt ca am un cbrxx si nu stiu cum se circula pe acolo, nu vreau sa-mi ramana oasele prin cine stie ce groapa, ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6a6d6u Postat Mai 5, 2007 Autor Share Postat Mai 5, 2007 Poate vin si eu la raul alb dar am o intrebare. Nu vin in tara de 2 ani sau mai mult, cum sunt drumurile pt ca am un cbrxx si nu stiu cum se circula pe acolo, nu vreau sa-mi ramana oasele prin cine stie ce groapa, ciao drumul de la timisoara la resita(100km) e perfect,de la resita mai sunt 15 km pana la raul alb(secu) tot asfalt si e foarte bun,nu ai dece sa-ti faci griji. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiciucy Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 vine vine intrunirea, vine vine intrunirea, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 ceva campinguri sau pensiuni prin zona ?unu doua nr. de telefon ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mathe_ungurul Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 salut mathe,te asteptam,pe tine si pe toti prietenii nostrii. B. Hi! Blackrider. salut toti prietenii, si pt Trust, RESPECT!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 E o zona superba, plina de tot felul de cabane, merita mers p-acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 da,merita..... lucrurile incep sa se contureze....vom reveni cu amanunte in curand. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sick Boy Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Am spus ca o sa revenim cu amanunte in legatura cu intilnirea care va avea loc la Riul Alb West Romanian Bike Week 2007 pe perioada 12-15 iulie,pretul biletului de intrare va fi:280.000lei(28Ron)de persoana.In aceasta suma este inclus un meniu 100000 lei(felul 1si felul2),100000lei Consumatie de la bar,80000 taxa de campare pe perioada intilniri la cort.In interiorul chempingului veti beneficia de sala de mese,dusuri,wc-uri si paza,chempingul este ingradit si iluminat.Camerele cabanutelor din interorul chempingului cit si cele ale pensiunilor din zona sunt deja rezervate.Pt alte informati va rog sa ma contactati la numarul de tel:0747992933 Flavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
organizator Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Cateva detalii despre cum se ajunge la locatia West Romanian Bike Week: Am postat mai jos o harta a judetului Caras-Severin cu principalele drumuri ce duc spre Resita. Campingul Raul Alb, unde se va desfasura festivalul este la 15 km de Resita, foarte aproape de lacul Secu (vezi harta). Pentru a ajunge mai usor la iesirea din Resita spre Lacul Secu-Raul Alb vom pune in oras indicatoare in intersectiile principale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate