bgd.321 Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 Buna ziua. Cunoasteti pe cineva in Constanta care se ocupa cu reconstruirea carenelor ? E sparta carena din fata si cele laterale, rezervorul indoit etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 (editat) Fa-l naked sau streetfighter, arata mult mai bine dupa parerea mea decat sa investesti o gramada sa-l faci inapoi F. Editat Noiembrie 22, 2013 de Error1132 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RenameYourself Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 Foarte proasta ideea sa-l faci naked. Strange niste banuti si fa motocicleta aia sa arate bine, nu sa arate ca un gunoi. Mi-am dat si eu carenele jos ca sa poata lucra mecanicul meu la motor. Am iesit weekendul trecut cu ea sa vad ce a iesit si care sunt imbunatatirile. M-a oprit politia pe motiv ca m-a auzit de la 2mil de kilometrii si pentru viteza. M-a intrebat asa : " Unde te indrepti cu panarama asta de motocicleta domnule?" Imi venea sa spun cateva.. dar m-am abtinut. Motoreta nu avea carena fata si cele laterale. Nu cunosc pe nimeni in Constanta sa faca asa ceva.. dar poti incerca sa treci pe la mymoto si mai e un service acolo(nu stiu cum ii spune acum- e pe undeva pe langa casa de cultura) si sa ii intrebi pe baieti. Poate se ocupa chiar ei. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd.321 Postat Noiembrie 22, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2013 Mersi de reply, dar la service ma costa pe undeva la 2000 euro. E un baiat in constanta care se ocupa cu reconstruirea carenelor, dar nu pot sa fac rost de numarul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 Baga niste poze. Daca nu ia chiar foarte mult timp si reusesti sa faci rost de fibra, rasina, te ajut eu. Fara costuri, manopera gratis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 Foarte proasta ideea sa-l faci naked. Este strict parerea ta asta, GS-ul arata chiar bine naked decat F... bineinteles tine si de gusturi. Baga niste poze. Daca nu ia chiar foarte mult timp si reusesti sa faci rost de fibra, rasina, te ajut eu. Fara costuri, manopera gratis. Fain gest, respecte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 (editat) Fain gest, respecte! Stai sa vedem intai ce are baiatul, ca deabia am timp pt. mine, dar daca e vorba de lipit bucatile la un loc + intarit cu o fibra pe spate (desi eu am avut carene doar lipite la cald) care se rezolva intr-o zi de sambata dimineata, nu e o problema asta. Daca e vorba de bucati lipsa, completat, finisat, ei atunci e mai nasol, ca ia mai mult timp si mai e si frig pe la garaj, nu am unde sa lucrez. Editat Noiembrie 22, 2013 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 Asa cum a spus colegul nostru, pune niste poze sa stim despre ce vorbim, poate gasim pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd.321 Postat Noiembrie 22, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2013 https://db.tt/TQsXV54C https://db.tt/TQsXV54C https://db.tt/LQg1hRFU https://db.tt/HDCqScLZ https://db.tt/oBcvqRlF Nu sunt acasa momentan. Le puteti vedea pe dropbox sau le pun din nou acasa cand ajung? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 (editat) Pfff, nasol... Doare? Bafta in reconstructie! EDIT: Se vad bine. Editat Noiembrie 22, 2013 de Error1132 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 (editat) Cam nasol. Ai si partile lipsa? Eu aveam la zxr carena din fata facuta din 4 bucati Din pacate bord tot o sa trebuiasca sa iti iei si nu stiu ce mai ai pe acolo... Firele sunt rupte? O mufa H4 iti gasesc eu cred daca ai nevoie. Cablurile de ambreiaj si kilometraj sunt ok? Vezi pe e-bay daca iti gasesti carena din fata si farul, laterala e destul de ok. Ca fapt divers la ce service ti-au cerut 2000 euro? Deabia atat face motorul (in stare ok)... Editat Noiembrie 22, 2013 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd.321 Postat Noiembrie 22, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2013 Nici un service nu mi`a cerut 2000 euro. A fost o parere aproximativa a unui prieten care a patit aceeasi chestie la motor.Da totul e ok in afara de estetic si maneta de soclu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 Parerea mea e ca o sa te coste ceva carena, farul si bordul, insa cred ca ajung in jur de 2000 ron reparatia rapida si bine facuta. Pe ebay cam asta gasesti: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=GS500F+front+fairing&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.XGS500F+fairing&_nkw=GS500F+fairing&_sacat=0. Poti incerca si la noi la dezmembrari, dar nu prea am vazut modelul asta. Pt. piese originale, poti incerca prin baietii de la kampur motors, din brasov, poate vin cu niste preturi bune. Cel mai la indemana, dpdv financiar, ar fi transformarea in naked, insa aici te decizi tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd.321 Postat Noiembrie 23, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2013 Unde sa merg la dezmembrari la noi in constanta ? NU as putea sa pun carene de gsxr 600 sau ceva similar? E neaparat nevoie de gs 500 f ? Sa o las naked nu e o optiune ;/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 Salutare! Poti incerca sa le trimiti baietilor de la PLMTuning Bacau. Fac o treaba de minune, sunt seriosi si au si preturi ok. Mai multe lucrari poti vedea pe www.plmtuning.ro Eu mi-am vopsit carenele la ei si sunt foarte multumit. Prin februarie ma gandesc sa le trimit saua si bascula cu oglinzile. Bafta! Link: /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=986866 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd.321 Postat Noiembrie 23, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2013 E prea departe. Am nevoie in Constanta. Multumesc mult oricum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 Salut, Acum cativa ani pe vremea cand locuiam acolo mi-a lucrat in fibra de sticla codita de la fosta motocicleta un tip Mihai. Avea atelierul undeva parca pe Dionisie cel Mic aproape de Baba Novac. Numarul lui era atunci 0740036176. Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd.321 Postat Noiembrie 23, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2013 Multumesc mult. O sa dau un telefon in cateva ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 Ai toate bucatile carenelor , trebuiesc doar lipite sau si completari cu fibra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd.321 Postat Noiembrie 23, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2013 Da am toate bucatelele marunte (90% din ele cel putin cred) . La locul accidentului un prieten a luat toate bucatelele si le`a pus intr`o sacosa dar probabil trebuiesc si putine completari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 Am pe cineva care se ocupa de reparatii in fibra, vorbesc cu el si daca se baga te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd.321 Postat Noiembrie 23, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2013 Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 Dar decat sa dai cat nu face, nu mai bine iti iei un set nou de carene? Chiar daca-s chinezesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd.321 Postat Noiembrie 23, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2013 Nu se merita sa iei carene chinezesti... am auzit ca se deformeaza din cauza caldurii pe timpul verii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 Marcel din navodari face treaba buna, chiar si cu bucati lipsa iti face carenele de poti sa juri ca nu au fost candva macar zgariate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate