Sari la conținut

Reconstruire carene fibra sticla


bgd.321
 Share

Postări Recomandate

Foarte proasta ideea sa-l faci naked. Strange niste banuti si fa motocicleta aia sa arate bine, nu sa arate ca un gunoi.

Mi-am dat si eu carenele jos ca sa poata lucra mecanicul meu la motor. Am iesit weekendul trecut cu ea sa vad ce a iesit si care sunt imbunatatirile.

M-a oprit politia pe motiv ca m-a auzit de la 2mil de kilometrii si pentru viteza.

M-a intrebat asa : " Unde te indrepti cu panarama asta de motocicleta domnule?"

Imi venea sa spun cateva.. dar m-am abtinut. Motoreta nu avea carena fata si cele laterale.

Nu cunosc pe nimeni in Constanta sa faca asa ceva.. dar poti incerca sa treci pe la mymoto si mai e un service acolo(nu stiu cum ii spune acum- e pe undeva pe langa casa de cultura) si sa ii intrebi pe baieti. Poate se ocupa chiar ei.

Numai bine !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte proasta ideea sa-l faci naked.

Este strict parerea ta asta, GS-ul arata chiar bine naked decat F... bineinteles tine si de gusturi.

 

Baga niste poze. Daca nu ia chiar foarte mult timp si reusesti sa faci rost de fibra, rasina, te ajut eu. Fara costuri, manopera gratis.

Fain gest, respecte!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fain gest, respecte!

Stai sa vedem intai ce are baiatul, ca deabia am timp pt. mine, dar daca e vorba de lipit bucatile la un loc + intarit cu o fibra pe spate (desi eu am avut carene doar lipite la cald) care se rezolva intr-o zi de sambata dimineata, nu e o problema asta. Daca e vorba de bucati lipsa, completat, finisat, ei atunci e mai nasol, ca ia mai mult timp si mai e si frig pe la garaj, nu am unde sa lucrez.

Editat de DaSchmutz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cam nasol. Ai si partile lipsa? Eu aveam la zxr carena din fata facuta din 4 bucati :) Din pacate bord tot o sa trebuiasca sa iti iei si nu stiu ce mai ai pe acolo... Firele sunt rupte? O mufa H4 iti gasesc eu cred daca ai nevoie. Cablurile de ambreiaj si kilometraj sunt ok? Vezi pe e-bay daca iti gasesti carena din fata si farul, laterala e destul de ok. Ca fapt divers la ce service ti-au cerut 2000 euro? Deabia atat face motorul (in stare ok)...

Editat de DaSchmutz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea e ca o sa te coste ceva carena, farul si bordul, insa cred ca ajung in jur de 2000 ron reparatia rapida si bine facuta. Pe ebay cam asta gasesti: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=GS500F+front+fairing&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.XGS500F+fairing&_nkw=GS500F+fairing&_sacat=0. Poti incerca si la noi la dezmembrari, dar nu prea am vazut modelul asta. Pt. piese originale, poti incerca prin baietii de la kampur motors, din brasov, poate vin cu niste preturi bune. Cel mai la indemana, dpdv financiar, ar fi transformarea in naked, insa aici te decizi tu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator ala cu F-ul

Salutare! Poti incerca sa le trimiti baietilor de la PLMTuning Bacau. Fac o treaba de minune, sunt seriosi si au si preturi ok. Mai multe lucrari poti vedea pe www.plmtuning.ro Eu mi-am vopsit carenele la ei si sunt foarte multumit. Prin februarie ma gandesc sa le trimit saua si bascula cu oglinzile. Bafta!

 

Link: /index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=986866

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Acum cativa ani pe vremea cand locuiam acolo mi-a lucrat in fibra de sticla codita de la fosta motocicleta un tip Mihai. Avea atelierul undeva parca pe Dionisie cel Mic aproape de Baba Novac. Numarul lui era atunci 0740036176.

Spor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...