Soft Enduro Monteoru Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 SALUTARE !!! Sa inceapa sezonul !unde?cind?cum? la sfirsitul luni MARTIE ultimul sau penultimul sfirsit de saptamina depinde de vreme vom organiza editia de Soft Enduro-BEST OF ALL*adica tot ce e mai bun din toate cursele de pina acum un mixt din toate foarte bine marcat ca de obicei . Noutatea este ca la clasa EXPERTI ,o sa iasa foarte sustinut( cum spune Stefan prietenul meu) aici avem 2 bucle noi mai tehnice ( fara mila ), la cei de la HOBBY ca pe ei se bazeaza cursa, normal ca si pina acum SOFT (cel mai usor hobby in comparatie cu orice alta cursa) dar nu forestier sau asfalt ca si km undeva la 40 pe tura la experti putin mai lung. vor fi 2 ture si o alimentare(la Start) cursa este de O ZI ,a doua zi daca ne stringem facem o iesire ca baietii cine vrea. ca si costuri 120 ron(de endurist)in care intra masa si berea la finis si traseul cu tot ce tine de el. revin cu detalii despre traseu. PS- ptr cei buni si foarte buni nu trebuie sa va sperie titlul de SOFT ENDURO la experti nu e soft deloc nu este nici ROMANIACS clar deci nu e plictiseala mai ales ca sint concurenti f buni si poti ramine in urma daca nu ti iese vre o urcare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 (editat) Sa speram ca vremea nu o sa fie ciufuta ca anul trecut. Desi, cu toamna asta tarzie, cam inzapezita se anunta primavara... Editat Ianuarie 4, 2014 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Ianuarie 4, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2014 Sa speram ca vremea nu o sa fie ciufuta ca anul trecut. Desi, cu toamna asta tarzie, cam inzapezita se anunta primavara... sincer?! de asta imi e teama si mie.prea frumos e afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus97 Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 E primul meu concurs și aș vrea să particip. Cum se procedează? De ce am nevoie și unde se pot face înscrierile? Mulțumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Ianuarie 8, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2014 Inscrierea,la fata locului vineri seara sau simbata dimineata-motoreta pregatita ptr enduro un bidon de 5 L benzina la realimentare la 10 startul .data exacta o sa o anunt cu 2 saptamini inainte depinde de vreme eu zic ca pe 22 Martie !! Traseul va fi gata pina atunci.in primavara anul trecut 138 de Raideri au luat startul sa vedem anul asta batem recordul!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanKTM Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Am ce cauta pe acolo cu un cross? sau nu e chiar atat de soft ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Ianuarie 10, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2014 Ca motoreta bineinteles ca tehnica tu sti!?! Dar la hobby garantat !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 Teo, sambata trecuta am preferat sa zic pas cand ati plecat la tura...dar de data asta o sa ma bag la concurs ) chit ca il termin sau chit ca vi dupa mine sa ma cauti prin padure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remus97 Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 Am uitat să întreb: Vârsta minimă? Am 16 și de asta întreb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2014 pune l pe tatal tau sa scrie pe o hirtie ca e deacord sa te dai la prieteneasca si vino cu ea,altfel e nu e bine. ca un mic antrenament am o Oferta ptr cei pasionati de enduro un pachet special ptr enduristi ce contine : 2 nopti cazare de vineri pina duminica adica vineri seara -cina ,simbata mic dejun si cina -duminica mic dejun. in toata oferta intra si ghid trasee enduro!!! pretul este de 300 ron de persoana (2persoane in camera) si 350 ron de persona singur in camera. locatie Sarata Monteoru Hotel La Paducel .locatia dispute de Garaj ,spalatorie,atelier special concept ptr moto.relatii la tel 0766.322.594/Teo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_xev Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 pune l pe tatal tau sa scrie pe o hirtie ca e deacord sa te dai la prieteneasca si vino cu ea,altfel e nu e bine. ca un mic antrenament am o Oferta ptr cei pasionati de enduro un pachet special ptr enduristi ce contine : 2 nopti cazare de vineri pina duminica adica vineri seara -cina ,simbata mic dejun si cina -duminica mic dejun. in toata oferta intra si ghid trasee enduro!!! pretul este de 300 ron de persoana (2persoane in camera) si 350 ron de persona singur in camera. locatie Sarata Monteoru Hotel La Paducel .locatia dispute de Garaj ,spalatorie,atelier special concept ptr moto.relatii la tel 0766.322.594/Teo Salutare Teo, Chestia asta e valabila doar la tura din martie ? Sau sunteti disponibili si in alte we ... ? Mersi, vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2014 Oferta valabila in orice zi pina la 30 mai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Anul acesta venim si o echipa din partea SENIOR RIDERS. Fiind trecuti de 60 - 70 de ani, cronomentrul nu este determinant, ci terminarea traseului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Ianuarie 15, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2014 Cred ca vom face o clasa Veterani celor peste 40 ani cu clasament separat. Hobby-Experti- Veterani (peste 40 acestia merg pe Hobby).???o idee buna?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Ianuarie 16, 2014 Share Postat Ianuarie 16, 2014 La 40 sunt in putere. Cred ca de la 45 sau 50 in sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Ianuarie 16, 2014 Share Postat Ianuarie 16, 2014 Da, o idee f.buna, pt ca suntem din ce in ce mai multi ! In campionatele nationale clasa veterani e de la 40 an in sus. Intr-adevar, inca mai suntem in putere (dar nu ca acum 10 ani macar !), doamne ajuta ! Constantin, ai vrea sa te dai si tu ? Cred ca ai merita o clasa separata (la peste 60 intr-adevar e o performanta, as vrea si eu sa pot sa ma dau inca bine si peste 20 ani !) si un premiu daca termini traseul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Ianuarie 16, 2014 Share Postat Ianuarie 16, 2014 (editat) Teo, sa nu te superi pe mine, dar nu mi-a placut mancarea pe care ai servit-o concurentilor. Am fost la ambele editii si a fost naspa de fiecare data. Si nu sunt doar eu, am auzit mai multe persoane care s-au plans de mancare, dar poate le-a fost jena sa-ti spuna. Eu as pune mai multa atentie la aspectul asta. In rest toate bune, traseu si marcaje beton! Editat Ianuarie 16, 2014 de CazyRO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Ianuarie 16, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2014 Sal,bine de stiut o sa fiu mai atent . Facem ceva mai simplu si mai bun anu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex padurean Postat Ianuarie 16, 2014 Share Postat Ianuarie 16, 2014 salutare,la clasa hobby e un traseu cat de cat lejer..adica o fata ar reusii sa il faca?as vrea sa vin cu prietena mea,ea la hobby eu la expert...nu te gandi ca e la nivelul lui Andreea Goga e incepatoare in adevaratul sens al cuvantului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2014 Hmmm ! Nu stiu ce sa zic!?!? A mai mers la enduro? Pe o scara de la 1-10 ce nota ii dai. Traseul nu este plimbare cu bicicleta la hobby ,enduro enduro clasa C cam asa e nivelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 cat costa restul de documente(vizita medicala,asigurare si taxa FRM)?cat ar fi scorul final? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2014 120 ron-masa- bautura pe traseu- logistica-traseul cu tot ce tine el .este o intinire prieteneasca pe propria raspundere nu este in calendarul Frm . gata ,a venit zapada ! punem anvelopa cu cuie la loc !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshro Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 La Brasov ne-am dat azi ca-n octombrie! Mult mai putin noroi decat o sa fie in martie la Monteoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Ianuarie 22, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2014 Nostradamus mic ,de unde sti cum e in Martie la Monteoru nu ne minti ca la meteo ! Si acum sincer ,enduro este doar pe uscat? Doar pe soare?unele fete ar spune da!!!baieti ar spune ca nu conteaza !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshro Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 N-ai prins ideea. Noi cautam noroi ca sa ne antrenam pt Monteoru . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate