Soft Enduro Monteoru Postat Ianuarie 22, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2014 Aha ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 cred ca am orbul gainii si nu reusesc sa vad data.ajutati-ma ca vreau in sfarsit la vin eu la Teo daca lui ii e frica de muntii Lotrului sa ii iau un trofeu acasa. La 39 ani si 11 luni ma incadrez inca la tineret sperante sau intru din prima la veterani?sa stiu cat de bine ma antrenez ca mai am o gramada de vin si garnita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 22 martie 2014 cred ca am orbul gainii si nu reusesc sa vad data.ajutati-ma ca vreau in sfarsit la vin eu la Teo daca lui ii e frica de muntii Lotrului sa ii iau un trofeu acasa. La 39 ani si 11 luni ma incadrez inca la tineret sperante sau intru din prima la veterani?sa stiu cat de bine ma antrenez ca mai am o gramada de vin si garnita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Februarie 13, 2014 Autor Share Postat Februarie 13, 2014 E bine data ! Si nu imi e frica de vre o urcare poate de o coborire!?!?va astept cu drag si fac tot ce pot sa iasa cit mai bine in 2 saptamini incep la marcaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 cum este terenul acum pe la tine Teo??? se poate face o iesire ceva saptamana viitoare? Zapada mai este pe undeva sau deja este pe duca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Februarie 14, 2014 Autor Share Postat Februarie 14, 2014 De sapt viitoare e f bine!acum nu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Februarie 14, 2014 Share Postat Februarie 14, 2014 (editat) De sapt viitoare e f bine!acum nu ! ms mult de tot de info, ca deja am vrea sa iesim sa ne antrenam pt prieteneascala cat de frumos este pe afara... Editat Februarie 14, 2014 de Alex_450EXC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Februarie 14, 2014 Autor Share Postat Februarie 14, 2014 Putintica rabdare moncher si se rezolva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Teo, saptamana asta se poate merge in padure? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Februarie 21, 2014 Autor Share Postat Februarie 21, 2014 Da merge, noi iesim! Si La Braiesti sap viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 Prima iesire a fost super. Mutumesc Teo ca m-ai ajutat cu frana spate. Respect. I owe you once. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Februarie 26, 2014 Autor Share Postat Februarie 26, 2014 Cu placere !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi200exc Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 spre sa jungem si noi si anul asta teo !suntem vreo 4-5 baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Februarie 27, 2014 Autor Share Postat Februarie 27, 2014 Sincer?!?si eu sper din toata inima ca nu fac intilnirea ptr mine ci ptr toata lumea e si un prilej de socializare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joli Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Baieti de la ERHH PREZENTI la START !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 2, 2014 Autor Share Postat Martie 2, 2014 F bine va astept cu drag !! Am inceput marcajele hobby e aproape gata mai dificil la experti avem maceta viteza in unele locuri.hai Doamne ajuta sa avem vreme buna sau macar bunuta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 3, 2014 Share Postat Martie 3, 2014 teo vezi ce urcari dai ca sa nu se mai faca blocaje vrand nevrand e o tura mai de shpanete la tine, fa traseul ca atare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 3, 2014 Autor Share Postat Martie 3, 2014 Da! Avem ceva la meniu dar se poate depasi .prima parte este comuna cu hobby va fi usor la experti va fi incalzirea in prima parte apoi urmeaza 10 km la experti mai deosebiti treaba e ca se poate si pe noroi doar o coborire e urita pe noroi dar pe linga e talent viteza. Am inceput marcatul dar sa moara pesti mei daca nu e atit de urit sa marcheZi si sa te ploua sa te tot opresti dar mie imi place noroiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 Daca ploua, jumatate dintre participanti nu o sa poata face urcarea din spatele hotelului (cred ca inclusiv eu). Ca doar ne stim, stim cati vin cu cross-uri sau cu cauciucuri varza pe spate... Anul trecut, pe uscat, si s-a creat busculada la urcarea din fata hotelului....pe ploaie la ce sa te astepti? Ca doar lumea vine la "Soft enduro". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 Daca ploua, jumatate dintre participanti nu o sa poata face urcarea din spatele hotelului (cred ca inclusiv eu). Aia s-ar putea sa fie planificata a fi coborare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 A ramas pe 22. 03? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 4, 2014 Autor Share Postat Martie 4, 2014 Da! E coborire ! Si da pe 22 Martie Start ! Doar vreun potop sa ne deranjeze.si soft ramine soft asta nu inseamna ca vi cu vitezana pe traseu. Ptr mai multe detalii nr meu de tel 0766.322.594/Teo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 bravo maistre, prima cursa din an, ca intotdeauna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Martie 4, 2014 Autor Share Postat Martie 4, 2014 Jumba ! Poate am placerea sa ti vad mersul....catre bar sa ti iei bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 stiulete ai fost dat in gat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate