DoruBandit Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 daa!!! mergem pe cheia ! pacat ca sa cam denivelat drumul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Parca a fost si inchis o perioada in iarna asta. Stie cineva de ce, cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 nu stiu de ce, dar eu am fost saptamana trecuta, si e ok drumul... nu era nici nisip... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Bun asa, mergem la cetina de brad atunci ca tare-i plictisitor pe dn-1 B cand se umple de conserve. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyteodorescu Postat Martie 23, 2014 Autor Share Postat Martie 23, 2014 O frumoasa plimbare. Multumesc pentru participare si va mai asteptam si cu alte ocazii. Mai mult... Ultimele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DoruBandit Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 (editat) O plimbare Ploiesti-Brasov-Cheia Editat Martie 25, 2014 de DoruBandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 @ domnu`Dorel incercati sa puneti pozele intr-un format mai mic felicitari pt ieseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyteodorescu Postat Martie 25, 2014 Autor Share Postat Martie 25, 2014 Da.. m-a pus dorel in poza cand ma scarpinam la curea... multumim cmd, te asteptam si pe tine la ieseala data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 are cineva idee de ce vad o singura poza dintre toate atasate pe aceasta pagina ? o vad doar pe P1070207.jpg si de pe calc de acasa si de la munca am problema aceasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyteodorescu Postat Aprilie 3, 2014 Autor Share Postat Aprilie 3, 2014 Plimbare SMAEB, adunarea duminca ora 10 Lukoil Barcanesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Dupa cum scrie pe net, o sa ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xanderash Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Plimbare SMAEB, adunarea duminca ora 10 Lukoil Barcanesti. de dragul plimbarii go go go dar smaeb-ul e jalnic daca aveti in plan sa cumparati ceva nici o sansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Depinde cum ai noroc. Eu de exemplu mi-am luat o geaca de cordura anul trecut la reducere si studiasem piata inainte, dar astea sunt catea exceptii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantani Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Trezirea la ora 8:30... Baut cafea, uitat pe geam, mers la salon cu moto daca e loc, daca nu mers la salon cu masina....deci maine vedem daca suntem prezenti sau nu la ora 10 la lukoil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xanderash Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Depinde cum ai noroc. Eu de exemplu mi-am luat o geaca de cordura anul trecut la reducere si studiasem piata inainte, dar astea sunt catea exceptii. cand veti jacheta luata de pe net acum 2 sapt cu 70 de euro, la smaeb de la acelasi dealer e 100 ... ce sa zic ... penibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyteodorescu Postat Aprilie 4, 2014 Autor Share Postat Aprilie 4, 2014 Personal, eu ma duc la SMAEB sa ma plimb si, daca pica vreo ocazie, am bani la mine sa o fructific, daca nu, nu, eu si prietenii mei mergem sa vizionam, sa ne plimbam, nu sa facem comparatii de preturi pe acest topic. Va rog sa retineti ca acest topic se adreseaza celor care fac plimbari sau organizeaza ceva in sensul asta si nu as dori sa se mai comenteze preturi de geci sau alte produse pe acest topic. Multumesc. Dupa cum scrie pe net, o sa ploua Daca nu ploua te asteptam in grup cu cea mai mare placere, asa cum a fost pe cheia. Nota 10 pt tine. Trezirea la ora 8:30... Baut cafea, uitat pe geam, mers la salon cu moto daca e loc, daca nu mers la salon cu masina....deci maine vedem daca suntem prezenti sau nu la ora 10 la lukoil Noi plecam duminica si nu maine dupa vineri... te asteptam duminica cu noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantani Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 Scuze, nu am fost foarte atent....eu cred totusi ca o sa merg astazi....maine cred ca o sa fie vremea mai urata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Luni, 21.04.2014, cine vrea sa mearga pe Siriu, si ne intoarcem pe Cheia? Eu vreau sa trec si pana in Buzau... ori merge-ti cu mine, ori plec mai devreme si ne intalnim pe undeva pe drum, ca vreau sa iau pe cineva din Buzau! Deci, cine vrea o plimbare dupa paste, astept sa anunte, si stabilim impreuna ora si locul plecarii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyteodorescu Postat Aprilie 21, 2014 Autor Share Postat Aprilie 21, 2014 Postez aici doar plecarea celor 2, eu nu particip... Cheia, 21.04.2014. Restul povestii in imagini il asteptam de la cei 2, Alexander si Vali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3x_ander Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Din pacate, tura noastra s-a terminat undeva intre maneciu si cheia, tocmai ce trecusem de lac Am facut buf intr-o curba, si s-a strambat schimbatorul. In tentativa noastra de a'l indrepta ... am ramas fara schimbator, si ideea lui Vali, caruia ii multumesc pentru ajutor, a fost sa ne intoarcem, ca nu pot continua cu a 2-a pana la Sacele si inapoi. Data vitoare poate e cu noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Din pacate, tura noastra s-a terminat undeva intre maneciu si cheia, tocmai ce trecusem de lac Am facut buf intr-o curba, si s-a strambat schimbatorul. In tentativa noastra de a'l indrepta ... am ramas fara schimbator, si ideea lui Vali, caruia ii multumesc pentru ajutor, a fost sa ne intoarcem, ca nu pot continua cu a 2-a pana la Sacele si inapoi. Data vitoare poate e cu noroc. cauciucul pare bun....cum dreaq sa intamplat .viteza ,frana,ai alunecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Azi am facut un traseu pina dupa barajul de la Siriu, drumul perfect, putin nisip, fara aglomeratie si doar 2 radare. Plecare pe Apostolache-Lapos-Ciolanu-Magura, intoarcere prin Cislau-Buda Cislau-Singeru-Apostolache-Urlati. Putine motoare pe drum, vreme frumoasa, benzina peste 6.35, cred ca acesta este motivul principal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3x_ander Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Cauciucul e bun. Viteza nu aveam ca incetinisem inainte de a intra in curba. In curba, am simtit ca imi fuge de spate ( erau multe denivelari ale bitumului) si m-am blocat, nu am mai fost in stare sa franez usor si sa continui sa inchid curba. Si am iesit in decor si... buf. Incepator fiind, tot invat din greseli :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 bine ca esti ok man.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyteodorescu Postat Aprilie 21, 2014 Autor Share Postat Aprilie 21, 2014 Alex... las o mai usor ca nu e OK ce faci ! Eu nu iti mai dau casca sa stiu ca.... nu mi e de casca .... hai ca te iau cu mine cand vii acasa si iti arat cum se merge la plimbare. PS: daca crezi ca ma faci sa stii ca iti arat de alea grele.... glumesc cu de alea grele.... si te invit la un spristz dupa aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate