Arthur E Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 (editat) Buna ziua si la multi ani ! Road Patrol MC Romania , charter Hunedoara , va invita in perioada 7 - 9 februarie la a-9-a editie a festivalului de iarna Bikes on Ice 2014 . La fel ca si in editia precedenta , locatia va fi la complexul Madalina , pe malul lacului Cincis . Conditiile de desfasurare vor fi la fel ca si pana acum . Participantii se pot caza la camerele din incinta complexului sau la cort . In privinta caldurii , fiecare se descurca pe cont propriu . Speram ca aceasta toamna tarzie sa ne aduca in perioada festivalului zapada mult dorita . Noi ne vom ocupa sa aveti ce arde la un pahar de vin fiert si ne vom asigura ca va recuperati caloriile pierdute in frig din ceaunul " casei " . La fata locului vom gasi ceva sa starnim un concurs si poate si premiem castigatorul . Speram ca acest festival de iarna sa fie un motiv destul de bun sa va treziti mobrele de la hibernat si sa incepeti sezonul mai devreme , alaturi de noi . Participarea la festival pe motocicleta este permisa doar cu accordul parintilor . Ptr orice informatie sau ptr rezervari va stam la dispozitie la numarul 0726 169889 - Edy sau pe acest topic . O zi placuta , la revedere . Editat Ianuarie 8, 2014 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 discriminare !!! nici balls n-am si nici n-am bagat mobra la iernat ..sa vreau si tot nu ma incadrez PS: la multi ani domnule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 8, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2014 discriminare !!! nici balls n-am si nici n-am bagat mobra la iernat ..sa vreau si tot nu ma incadrez PS: la multi ani domnule Imi cer scuze , nu am intentionat sa fac discriminari . Toti motociclistii sunt asteptati indiferent de sex , religie , apartenenta politica sau culoare . Fac cinste cu un vin fiert Roxynel . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 (editat) intrebare ( no offence ) - se poate sa oferiti si o cazare prin apropiere mai "prietenoasa"? sa nu se inteleaga ca cea din locatie nu e ok, doar ca as dori daac se poate una cu caldura asigurata si cu grup sanitar propriu si promit ca vin LMA si casa de piatra. Editat Ianuarie 8, 2014 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 8, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2014 intrebare ( no offence ) - se poate sa oferiti si o cazare prin apropiere mai "prietenoasa"? sa nu se inteleaga ca cea din locatie nu e ok, doar ca as dori daac se poate una cu caldura asigurata si cu grup sanitar propriu si promit ca vin LMA si casa de piatra. Sunt cateva pensiuni in apropriere . Daca iei legatura cu Edy sunt sigur ca va putea sa stranga cateva informatii , fiind in zona . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 discriminare !!! nici balls n-am si nici n-am bagat mobra la iernat ..sa vreau si tot nu ma incadrez PS: la multi ani domnule cum n ai ? n ai sot/prienten/amant? hm... Sunt cateva pensiuni in apropriere . Daca iei legatura cu Edy sunt sigur ca va putea sa stranga cateva informatii , fiind in zona . done thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 (editat) Salut, O camera pentru mine (de 2) Editat Ianuarie 8, 2014 de ZIDU' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 intrebare ( no offence ) - se poate sa oferiti si o cazare prin apropiere mai "prietenoasa"? sa nu se inteleaga ca cea din locatie nu e ok, doar ca as dori daac se poate una cu caldura asigurata si cu grup sanitar propriu si promit ca vin LMA si casa de piatra. Ne vedem, ne vedem ? Sper să fac cumva ca să fie bine ca să nu fie rău, ca să pot veni pe motocicletă acolo ! Dacă oi găsi una, c-a mea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 (editat) ...sa-mi pregatesc ochelarii de soare si umbreluta Arthur, pune de-o parte un balot de paie intrebare ( no offence ) - se poate sa oferiti si o cazare prin apropiere mai "prietenoasa"? sa nu se inteleaga ca cea din locatie nu e ok, doar ca as dori daac se poate una cu caldura asigurata si cu grup sanitar propriu si promit ca vin LMA si casa de piatra. Nenea, astea-s...fițe si pârțuri Editat Ianuarie 8, 2014 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 8, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2014 (editat) ...sa-mi pregatesc ochelarii de soare si umbreluta Arthur, pune de-o parte un balot de paie Nenea, astea-s...fițe si pârțuri Balotul de paie pus la pastrat . Am mentionat mai sus ca sunt asteptati toti , indiferent de religie , sex , etc . Si " fitele " sunt incluse . Atata timp cat nu stramba din nas la vin fiert , ceaun sau bere . . . . e de-al nostru ! Editat Ianuarie 8, 2014 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 cum n ai ? n ai sot/prienten/amant? hm... pai sunt ale lui .. nu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Ne vedem, ne vedem ? Sper să fac cumva ca să fie bine ca să nu fie rău, ca să pot veni pe motocicletă acolo ! Dacă oi găsi una, c-a mea.... oki, ne vedeeeem am bere de dat:) a ta ..ce ? pai sunt ale lui .. nu ma bag deci ai . nu s ale lui. alea sunt povesti. tot ale tale sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Foxule, sper ca nu te-ai suparat...fratemeleu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 deci ai . nu s ale lui. alea sunt povesti. tot ale tale sunt. nu nu .. fiecare cu bijuteriile lui Foxule, sper ca nu te-ai suparat...fratemeleu foxu nu se supara asa usor ...e baiat de comitet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Foxule, sper ca nu te-ai suparat...fratemeleu tu ai voie sa bei in timpul serviciului ? cum sa ma supar mai , pe ce? dili.. nu nu .. fiecare cu bijuteriile lui foxu nu se supara asa usor ...e baiat de comitet asa i , numai prostii se supara, eu ma RAZBUN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 buey - mai pastrati balciul inca o luna ca e bun la incalzire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tankcsapda Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 super faina vestea, sper sa ajungem si anul acesta pe motoare si sa dormim la cort! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 super faina vestea, sper sa ajungem si anul acesta pe motoare si sa dormim la cort! Oooooo!!! Salut vecine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 buey - mai pastrati balciul inca o luna ca e bun la incalzire pastram pastram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 deci actualizam vorba aia : "razbunarea e arma (ne)prostului" asa i , numai prostii se supara, eu ma RAZBUN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 aoleu cate bmw-uri. deci nu glumim, da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Se pot pune si niste coordonate gps pt cei ce n-au fost pana cum? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 45.68838,22.869927 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 oki, ne vedeeeem am bere de dat:) a ta ..ce ? A mea ar avea nevoie de vreo 5L de ulei ca să ajung până acolo şi înapoi la Sibiu, la ce temperaturi sunt afară Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 fac schimbul la varadero ( la 5800 ) si 4 iti aduc eu . la cum merg eu ii mai tii inca 4000km ( pardon, acum am inteles, ca ii "papi") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate