MirceaB Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Salutari, cateva poze de la intalnirea de pe malul lacului Cincis... Sa auzim de bine ! si unul dintre cei mai mici participanti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OnuAdrian Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Foarte frumoss sunteti primii pe anu asta care v-a bucurati de motociclete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Ati avut vreme super, cum a fost gulasul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Da pe acolo nu e chiar deloc zapada? distractie faina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 9, 2014 Autor Share Postat Februarie 9, 2014 Ati avut vreme super, cum a fost gulasul. Vremea a fost ok pentru inceput de Februarie, iar gulasul...nu stiu, am avut foarte putin timp la dispozitie si nu am apucat sa-l gust. Despre asta trebuie sa-si dea cu parerea cei care au apucat sa manance o portie. Da pe acolo nu e chiar deloc zapada? distractie faina!!! Nici macar un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Foarte frumoss sunteti primii pe anu asta care v-a bucurati de motociclete Nu chiar primii... /index.php?/topic/705497-cine-nu-e-la-iernat/page-21 cateva poze de la intalnirea de pe malul lacului Cincis... incredibil ce vreme vrumoasa! noi ne luptam pe-aici cu nametii... de-abia de azi au inceput sa se topeasca mai cu spor. felicitari pentru intalnirea reusita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 (editat) felicitari pentru intrunire, mi-ati facut pofta de gulas in aer liber.. Nu chiar primii... /index.php?/topic/705497-cine-nu-e-la-iernat/page-21 aici era vorba de intrunire...nu de noi astia care am mai dat cate o tura doua..si fuga la caldurica!! eu de exemplu pe 6 ianuarie am bagat 160 km...dar seara tot la caldurica m-am intors..nu a fost nici un foc de tabara, nici o beuta..nu tu gulas.. Editat Februarie 9, 2014 de ovideu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 A fost frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 foarte fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 A fost frumos. Nu a fost frig la cort noaptea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Ca de obicei: Road Patrool! https://www.facebook.com/suciu.calin.1/media_set?set=a.800376509976502.1073741874.100000124824079&type=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Da pe acolo nu e chiar deloc zapada? distractie faina!!! Ba da , a fost zapada . Cca 300 gr , la umbra unei cabane unde nu prea ajunge soarele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 super poze ,super gasca...sunteti de invidiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Craioveni am fost opt(socotind si sotiile colegilor) Joi la ora 12 nu stiam ca o sa vin iar vineri seara mincam sunca cu brinza si ceapa in casuta nr. 16.A fost superb.Este adevarat ca lume putina dar de calitate.Ma bucur ca am venit am petrecut super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Transplantul se dovedesta a fi mobra de iarna, dupa frecventa cu care apare in fotografii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CelOwar Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Ba da , a fost zapada . Cca 300 gr , la umbra unei cabane unde nu prea ajunge soarele . ha ha... nici de baut a doua zi nu ajungea...sa inteleg ca ati pus cortul la umbra ghiocelului fain oricum, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flavyus21 Postat Martie 13, 2014 Share Postat Martie 13, 2014 Foarte frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanduionut Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate