B.B. Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 levier frana DR600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 (editat) louis http://pdfkatalog1.louis.de/cgi-bin/detail.cgi?page=576 ia vezi aici daca gasesti ! Editat Noiembrie 28, 2006 de LOTRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2006 louis http://pdfkatalog1.louis.de/cgi-bin/detail.cgi?page=576 ia vezi aici daca gasesti ! m-am uitat dar nu prea seamana nici unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Imre Szilagyi Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 SAL, da-mi datele motorului pe adresa moto@autonet.ro si facem rost ori original suzuki ori pe producator si baga si un nr tf in mail pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 http://www.louis.de/_101373a3bc6efbd512a16...tnr_gr=10019870 ia baga ochiul aici bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Da' ce, nu merge razuita poxilina aia si pusa alta proaspata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2006 http://www.louis.de/_101373a3bc6efbd512a16...tnr_gr=10019870 ia baga ochiul aici bafta Multumesc mult, exact ala este! Acolo scrie ca e de DR650, caci cel de DR600 nu semana. Probabil motorul meu are frana schimbata cu una de DR650. Bafta Da' ce, nu merge razuita poxilina aia si pusa alta proaspata? Nu tine deloc. L-am lipit de 3 ori si de fiecare data la a treia apasare de frana cedeaza. oare exista un adeziv calumea pe lumea asta? Daca stiti voi unul va rog sa-mi spuneti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Exista adeziv puternic! Catalin il foloseste, e adus din Germania si e de uz profesional! Dar nu stiu unde ai sa gasesti si nici nu se poate gasi pentru end-user! Trebuie sa ai contract cu aia! Dar daca cauti nu se poate sa nu gasesti o solutie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaDoG Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 cel mai bine ai incerca sa-l sudezi daca nu-ti permite bugetul unul nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 cel mai bine ai incerca sa-l sudezi daca nu-ti permite bugetul unul nou e 5 euro unu nou, deci nu e asa de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 L-am lipit de 3 ori si de fiecare data la a treia apasare de frana cedeaza. oare exista un adeziv calumea pe lumea asta? Daca stiti voi unul va rog sa-mi spuneti. Tu chiar ai riscat sa mergi cu maneta de frana lipita?! Parerea mea este sa faci rost de una noua in cel mai scurt timp (bine, acum nu prea mai conteaza pentru ca a venit iarna )! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2006 Tu chiar ai riscat sa mergi cu maneta de frana lipita?! Parerea mea este sa faci rost de una noua in cel mai scurt timp (bine, acum nu prea mai conteaza pentru ca a venit iarna )! Asfalt uscat! n--am mers niciodata cu ea de cand s-a rupt. Am alta, dar nu-mi actioneaza intrerupatorul stopului. Vreau maner original si sa nu fiu obligat sa franez si cu spatele ca sa se aprinda lampa la spate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Bafta Nu tine deloc. L-am lipit de 3 ori si de fiecare data la a treia apasare de frana cedeaza. oare exista un adeziv calumea pe lumea asta? Daca stiti voi unul va rog sa-mi spuneti. Mane, eu am glumit! Personal n-as merge fie ea lipita cu cel mai strong lipici iar sudura nu prezinta nici ea incredere...din ce cred e antimoniu asa ca...mai bine una noua.Eu decat sa merg cu ea lipita prefer sa merg fara(am deja o saptamana de cand merg fara frana fata), macar in felul asta merg preventiv ca stiu ca nu o am deloc, decat sa ma bazez pe ea si la o franare brusca sa raman cu maneta in mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate